פורומים

- שטח 4x4

בעיות התנעה בטרנו

06 בדצמבר 2002 ב 15:27 4 תגובות 2305 צפיות אילעו
היי טרנו-דיזל-1997, יום אחד ההפסיק לרצות להניע בבוקר - סטרטר עושה רעש של עבודה, אבל האוטו מניע רק אחרי 3 סטרטרים די ארוכים (לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל אף פעם לא נתקעתי לגמרי). התנעה שניה בלי שהאוטו עמד, מניע תוך שניה. אמרו לי - אולי בעיה בסלילי החימום - הנורה לפחות עומדת תקין. חבר טען שזה לא משמעותי בטמפרטורות בארץ. אמרו לי - בעיה בדלק - במשאבה או בצנרת - ושנכנס אוויר או חוזר הדלק אחורה. נשמע יותר הגיוני - ואם אני מפמפם קצת את המשאבה הוא מניע יותר בקלות (אבל לא מושלם) מישהו מכיר? קרה לו? יודע אם זה דורש החלפת משאבת דלק או יכול להיגמר יותר בזול? תודה! איל (054689087)
הוספת תגובה
  • 1. dori 07 בדצמבר 2002 ב 06:57

טרנו

היי האם החליפו מסנן סולר לאחרונה ?? כ''כ יתכן כי המערכת מושכת אויר במהלך הלילה ואז רק מספר סטרטרים מניעים את המנוע האם לאחר נסיעה וכיבוי המנוע הוא מניע בנגיעה או שגם אז דרוש סטרטר ארוך ?? בכל אופן אם לא הוחלף מסנן הסולר לאחרונה החלף אם החליפו יתכן ולא סגרו אותו כמו שצריך ואז מושך אויר ביי דורי 054-538155

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. shlomi71 07 בדצמבר 2002 ב 17:47

לפי מה שאתה רושם הבעיה היא בסלילי ההצתה יכול להיות שנשרפו אחד או יותר סלילים ואז הסטרטר ארוך, הנעה שניה אין בעיה - מנוע חם.ואז לסלילים חשיבות פחותה. תתפלא ותמסור לחבר שלך שצריך סלילים גם בארץ, לידיעתך רנו קנגו עם סליל אחד שרוף לא מניע טרנו יכול להניע גם בלי סלילים אבל צריך סטרטר ארוך.... תבדוק את הסלילים ואחכ תחפש כניסת אוויר למערכת מהקל אל הכבד בהצלחה שלומי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. Genadi 07 בדצמבר 2002 ב 18:50

סלילים, כמעט בטוח

גם לי ניראה שיש בעיית סלילי חימום - גם לי הם גורמים צרות, שוב בקנגו, לא בטראנו, אבל דיזל זה דיזל...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. moogi 08 בדצמבר 2002 ב 10:08

אכן סלילים...

כפי שכבר נאמר, לא חייב שכל הסלילים ישרפו כדי שיהיו בעיות התנעה. בהרבה מיקרים המנורה של הסלילים ממשיכה לפעול כראוי. תגיד לחבר שלך שהסלילים משמעותיים מאוד גם בארץ ובכל מקום אחר בעולם (גם במקומות חמים יותר)!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול