בקשר לשתי העגלות
תראה מנסיוני ואין לי הרבה רק שלוש טרקטורונים ורנג'ייר 6X6 אחד אז אני יכול להגיד לך ככה הפולריס יותר חזק בהרבה בקשר ללאמינות זה קצת בעיה כי בומברדיה חברה אמינה מאוד אבל חדשה בארץ פולריס כבר מ1992/3 הגיעו לארץ הוכיחו את עצמם הראלי קצת קצת עגלה מנוע חלש שתיים על הטרקטורון בבוץ ואתה טובע ולכן גם קשה לי להאמין שיביאו אותו לארץ בשנים הבאות רוצה עצה ממוסך צלצל לדוד (זום) נחלים והוא גם יוכל למצוא לך במחיר מופחת ממה שרשמת כאן כי טרקטורון כבר לא הולך לפי מחירון הטלפון של המוסך הוא :03-9327527
תגובה לגבי rally 200
שלום לך שמי רועי ויש לי טרקטורון מסוג בומבריידר די אס א. לגבי ההחלטה שלך אם פולאריס מגנום או ראלי של החברה ה!!uu!! !u!צרפתית!! אז תרשה לי לאמור לך כמה מילים אין מה להשוות בכלל כח של המגנום לראלי שני עולמות שונים לגמרי בעיקר שהגיר של מגנום הוא רציף וגם הילוך כח ככה שאם אתה חקלאי עדיף את המגנום אבל.... ב. כמו שידוע לך או לא... פולאריס היא חברה אמריקאית ששם עצם הבעיה!! אתה תהיה בטוח שאתה הולך לבלות הרבה במוסך אם תרכוש מגנום שהשנתון שלו די נמוך: זה אומר ברקסים כל שבועיים שלוש אתה תחליףרפידות לברקסים, גלגל הינע (דריישפט) במקרה זה הוא ממש לא דריישפט טוב יש בלאי בייצור לפי דעתי והוא הולך מהר! ג. נזילות בכסף: אם ידוע לך מגנום הוא טרקטרון אוטומטי בעל גיר רציף שבעצם זולל!!!!!!!! דלק אבל זולל!!! גם בשמן הוא לא חוסך אז פה יש את הפאן הכספי לגבי הראלי שבכלל לא הצליח בארץ שלנו וגם הובא למטרת הילדים הקטנים שבארצנו . דבר נוסף ששמעתי ממכירים שלי הוא הבלאי שרשרת של הראלי שבעצם הגלגל שיניים של הטרקטורון נאכל מהר דבר שיכול לגרום נזק טוטאלי בנסיעה אך זכור שעליך לבדוק טוב טוב בין השתיים כי בסה''כ הם טרקטורונים נוחים מאוד ולא כל כך יקרים!! דבר נוסף עליך לבדוק גם את טרקטורני arctic-cat שהם טרקטונים מעולים שניצחו את כל הטרקטורנים האחרים בכל מבחן שהוא והם אינם יקרים בכלל תוכל ליצור קשר אם החברה שלהם שנמצאת ברח' שוקן תל-אביב חברת קשר-ימי טל':03-681-8814