פורומים

- שטח 4x4

כדאי לעשות לקפיצי עלים הגבהה

07 בדצמבר 2002 ב 00:25 2 תגובות 992 צפיות סופהירוקה
אני רוצה לעשות לג'יפ שלי הגבהה ויש לי קפיצי עלים ושמעתי שלעשות לקפיצי עלים הגבהה עושה קצת בעיות אז אני לא יודע עם כדאי לי או לא ??? עם תוכלו לענות לי על זה אני יהיה מאוד שמח !!!
הוספת תגובה
  • 1. גלעד ל 07 בדצמבר 2002 ב 08:06

תלוי

אם הקפיצים ירדו במשך הזמן, כדאי לערגל אותם לגובה המקורי ועוד קצת. אם יש לך צמיגים 31 שפוגעים בכנפיים, גם רצוי לערגל. יש פגיעה מסויימת ביציבות ובהיגוי, לא קריטי. לא מרויחים נוחות או מהלך מתלה. לזה צריך להחליף קפיצים ובולמים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. moogi 08 בדצמבר 2002 ב 10:21

איזה בעיות?

קפיצי עלים הכי פשוט להגביה! יש מספר רב של דרכים להגביה קפיצי עלים. ניתן לערגל, ניתן להוסיף עלה, ניתן להוסיף בלוק הגבהה, ניתן לשים נדנדה (שאקל) גדולה יותר, ניתן להחליף קפיצים לסט בהזמנה אישית ממתלם, ניתן להחליף קפיצים לסט של חברה המתמחה בשיפורים כמו רנצו' וכו'. תמיד להחליף לבולמים מתאימים בכל סוג של הגבהה. אם מגביהים הרבה יש להאריך צינורות בלמים, זרוע פיטמן (בהגה) ולפעמים אף צריך לשנות את הזוית של הדיפרנציאל (סרן) כדי לא ליצור זוית עבודה חדה בצלבים - דבר שעלול לגרום לשבירה של הצלבים עקב עומסים מוגברים במצבים שלכאורה ניראים קלים. אם שמים שאקלים גדולים יותר צריך לוודא שלא תיהיה בעיה של נעילת הנדנדות אחורה בעת פתיחת מהלך מתלה - דבר שעלול לעקם את הקפיץ ואף לשבור אותו. בקיצור, תעזר בחבר מבין או במשפר שמבין מה שהוא עושה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול