פורומים

- שטח 4x4

הפעלת 4X4 בואנדורה

07 בדצמבר 2002 ב 21:12 3 תגובות 936 צפיות Genadi
היי אז ככה: דבר ראשון, אחרי הפסקה של שנה סוף סוף חזרתי לשטח, ל''כלה החדשה'' קוראים ואנדורה4X4 92, צריך קצת להתרגל לגודלה, אבל ככה-אחלה! מה שכן: הפעלת 4X4 שלה, שלא כמו בCJ שהתרגלתי, אחרת לגמרי, וכאן השאלה (למי שמכיר, כמובן): איך אמורים להפעיל את זה נכון: עם/בלי גז, הילוך/ניוטרל, ולמה לעזעזל זה קופץ ל''סרק'' - אני דפוק, או האוטו??? תודה! ******* ושיחזור כבר הטריפ-התגעגעתי..........******* P.S רוצה להיתפתר מגגון שיש לי (מי שראה בשישי בבור ואנדורה לבנה עם גגון, יודע איך הוא ניראה), מוכן להצעות, כולל החלפה למשהו מועיל לשטח...
הוספת תגובה
  • 1. polar bear 07 בדצמבר 2002 ב 22:29

לעניות דעתי תיבת ההעברה של הונדורה לא מסונכרנת וככזאת יש לשב אותה אך ורק במצב מנוחה, ז''א - רכב עומד, גיר בניוטרל, יכול להיות שניתן לשלב ל 4X4H ללא ניוטר , אבל לא נראה לי. בקשר לקפיצה - יכול להיות שזה בגלל שאתה לא מכניס עד הסוף או שמשהו במנופים לא בסדר, הברירה הגרועה - איזהשהו בלאי רציני במערכת. שמן בדקת?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image עופר אדר 08 בדצמבר 2002 ב 09:59

שילוב בוונדורה

שילוב ל-HIGH אפשרי תוך כדי נסיעה (לא לשכוח לנעול לוקרים ידניים אם יש) שילוב ל-LOW מצריך עצירה, הוצאה לניוטרל ואז שילוב בפעולה חלקה אחת. במקרה שמפספסים את השילוב - תקבל בתגובה חריקות של גלגלי השיניים ואז אין ברירה - מכבים את המנוע מוציאים לניוטרל מניעים שוב ומסנים עוד פעם לשלב. דרך אגב, השילוב הקשה ל-LOW הוא בעיה מוכרת והפרוצדורה שמוצעת כאן מופיעה בספר ההדרכה של החברה האמריקנית שהסבה את הונדורה שלי ל-4X4. תבדוק גם את הגשר שאליו מחוברת ידית הטרנספר: יתכן שהוא מכופף קצת ואז הידית לא משתלבת עד הסוף וזה מה שגורם לקפיצה החוצה ב-LOW. אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן להתקשר: 064-550092.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. Genadi 08 בדצמבר 2002 ב 19:16

תודה חברה!

תודה רבה על העזרה! קופץ ''high'', נראה שאני באמת לא מכניס אותו עד הסוף, למרות שבבדיקת קניה ארז שמע רעשים מטרנספר, כך שאולי גם זה קשור... נחיה וניראה! שוב, תודה! נו, מה יהיה עם הטריפ?????

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול