פורומים

- שטח 4x4

מחפש חזית של סופה לגייפ cj5

15 בדצמבר 2002 ב 17:50 5 תגובות 566 צפיות yarinelkayam
היי אני מחפש בדחיפות חזית של סופה לגייפ cj5 צרו קשר לטלפון 055831358 או למייל [email protected] תודה ירין
הוספת תגובה
  • 1. moogi 16 בדצמבר 2002 ב 16:37

ומה עם חזית ה- CJ5?

אם היא במצב טוב אולי היא תתאים לי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 17 בדצמבר 2002 ב 14:17

ולמה לכער דבר יפה ?

לא חבל ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. yarinelkayam 17 בדצמבר 2002 ב 17:36

היי בקשר לחזית של הגיפ שלי

היי בקשר לחזית של הcj5 החזית מושלמת ומורכבת ברגע זה לגיפ שלי. אין לה חלודה היא לא פגוע, לא כלום והיא בצבע שחור. פשוט נימעס לי מהצורה שלה (אני רוצה לראות שינויים בגיפ שלי) אם יש לך חזית של סופה או של גיפ עם פנסים מרובעים אני מוכן להחליף איתך בתנאי שהיא בערך באותו מצב. צור קשר לפרטים נוספים לפלאפון 055831358 ירין אם אני לא עונה סימן שאני בהרצאה (אני סטודנט) תשאיר הודעה ואני יצור איתך קשר תודה מראש ירין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. yarinelkayam 17 בדצמבר 2002 ב 17:42

היי חגי

תאר לך כל בוקר לקום וליראות את הגיפ שלך באותה צורה לא משעמם??? אני אדם שאוהב שינויים. אז נכון צריך לישמור על מקוריות (אני אספן במועדון החמש) אבל אני לא מחשיב את זה כמשהו שפוגע בצורה של הגייפ אני מתיחס לזה בתור תוספת (כל אחד ודרך התפיסה שלו, העניין הוא השקפת עולם. כמו שנאמר מה שבעני ניראה לבן בעינך ניראה שחור..בעניין הספציפי הנ''ל) תודה ירין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. yarinelkayam 17 בדצמבר 2002 ב 17:50

היי בקשר לחזית

היי בקשר לחזית של הcj5 שלי היא במצב מושלם אפשר להגיד מאוד. היא מורכבת כיום על הגיפ שלי. יש לה ניקלים מיסביב לפנסים והיא צבוע בשחור. עם אתה יכול לכתוב לי הודעות למייל שלי לפרטים נוספים יהיה לי יותר קל [email protected]. או שתיצור קשר לפלאפון שלי 055831358 ירין אם יש לך חזית של סופה ואתה רוצה להחליף אני מוכן, רק ביתנאי שהיא במצב זהה לשלי. (בלי תאונות פגיעות וכיוב...) צור קשר ירין.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול