אכן...
אכן מתקיימים דיונים רבים בהגדרת החוק. רכבים אלו לא נרשמו כטרקטורונים עד עכשיו מכיוון וחלק מהתקנות לטרקטורונים אומרות משקל של עד 500 ק''ג ומנוע של עד 500 סמ''ק דברים אשר חורגים מן התקנות בכלים אלו. כנראה שלא רחוק היום בו התקנות ישתנו אך עדיין אין תאריך מדוייק.
שאלה
פייר מעניינת אותי בעיקר ואני מצטט ''עבדתי ממש קשה'' כמה שעות עבודה משרדית השקעת או לחילופין כמה מטרים חפרת עם את חפירה כדי להרוויח את הכלי אתה תגדל קצת ותקבל מושג מה זה באמת עבודה קשה בועז
למה לכעוס בועז ?
הבחור עבד קשה מאד המון זמן כדי ש''יקנו לו''... הוא היה ילד טוב כבר שבועיים ! הוא אכל ארוחת ערב שלמה ! אתמול !! ועכשיו ? עכשיו החוק משתנה לו .... זה כל כך לא פייר [[6]] הדביל מיקנעם.
עזוב ת'ילד
תגיד לי בועז היקר מה אתה רוצה מהילד? לך לא היו חלומות בתור ילד לא עבדת בחופשים בשביל כמה לירות אתה היום כ''גבר'' באמת מאמין שאתה עובד קשה? כי לפי איך שזה ניראה אתה גם סוג של קשקשן יותר מאיש עבודה אם היית מעריך את זה באמת אז היית מצדיע לילד שבגיל כזה שואף למגע השטח ורק בשביל זה מגיע לו ח''ח בועז לך תנסה את כישרונך המילולי הלוקה בחסר על כאלה שמסוגלים לענות לך. ולך ילד קבל הצדעה ותמשיך ככה
עזוב ת'ילד
תגיד לי בועז היקר מה אתה רוצה מהילד? לך לא היו חלומות בתור ילד? לא עבדת בחופשים בשביל כמה לירות? אתה היום כ''גבר'' באמת מאמין שאתה עובד קשה? כי לפי איך שזה ניראה אתה גם סוג של קשקשן יותר מאיש עבודה. אם היית מעריך את זה באמת, אז היית מצדיע לילד שבגיל כזה שואף למגע השטח. רק בשביל זה מגיע לו ח''ח . בועז לך תנסה את כישרונך המילולי הלוקה בחסר על כאלה שמסוגלים לענות לך. לך ילד קבל הצדעה ותמשיך ככה. בשאיפה שגם ילדיי שיגדלו יתענינו רק בשטח, רכבים, אופנועים וכל מה שקשור.