24 בדצמבר 2002 ב 19:50 16 תגובות 646 צפיות מקלארן F1
אני מעוניין לקבל חוות דעת על הסופה מאנשים שברשותם היה או יש את הג'יפ סופה.......תודה.
הוספת תגובה
  • 1. עודד ש. 27 בדצמבר 2002 ב 15:20

סופה

אם ברצונך לשמוע הסבר מ - א' ועד ת'. תתקשר ל - 050-438888

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מקלארן F1 27 בדצמבר 2002 ב 15:25

ammmm

אם תוכל לכתוב לי כאן ברמה עקרונית אני יודה לך מאוד....תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גלעד ל 27 בדצמבר 2002 ב 17:16

מה המטרה?

תגדיר מה אתה מתכוון לעשות עם סופה. ליום יום ומדי פעם טיול קליל לא מומלץ. עם זה בעיקר לטיולים ברמה בינונית ומעלה זה מעולה, מכניקה אמינה, חשמל פחות. אפשרות לאין סוף שיפורים והתאמה לצרכים שלך (בכסף או בעבודה עצמית). חלפים לא יקרים. צריכת דלק בסביבות 6. הנדסת אנוש בינונית מינוס. בקיצור: 176 סוסי עבודה וכיף גדול, בעיקר פתוח, אם רוח ואבק על הפנים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 27 בדצמבר 2002 ב 20:08

רק לידיעתך !!!

סופה סטנדרתית היא לא רכב עביר במיוחד !!!! כדי לקבל סופה בעלת עביר טובה ומעלה יש להשקיע בה כסף !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מקלארן F1 28 בדצמבר 2002 ב 12:34

Thanks Evry Body

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. בצל 01 בינואר 2003 ב 22:15

עבירות סופה

קשקוש !!! בידיים הנכונות, וללא אף שיפור, לסופה עבירות פנטסטית. הכל שאלה של ניסיון / כשרון / מזלון. הבעיה האמיתית היא עלות מבהילה של דלק - כך שכך טיול ההוצאה היא 4 ספרות בדלק מבלי לקחת בחשבון בעיות ותקלות כתוצאה מנסיעה אגרסיבית או שטח קשה במיוחד. הפתרון : להנות ולבכות בשקט (1) לעשות רק רושם בשכונה (2) לקנות דיפנדר ולהסתלבט בנהיגה (3) בנצי ותהיה זהיר בבוץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. חגי 02 בינואר 2003 ב 10:56

טעות !!!

החוכמה היא לעבור ולא לשבור . בצורת נהיגה כמו שאתה מתאר גם סובארו גנוב הוא בעל עבירות מעולה !!!! לסופה מקורית אין מהלך מתלה !!! הצמיגים קטנים !!! דפרנציאלים פתוחים !!! . היתרון היחיד הוא המנוע ! המובן שגם נהג הוא גורם חשוב במשוואה אבל אם לרכב אין יכולת גם הנהג הטוב ביותר לא יעזור . ושוב זו לא חוכמה לתת בגאז .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. moogi 02 בינואר 2003 ב 11:24

חגי צודק

אני תומך בדעה שלו במאה אחוז וזה לאחר ניסיון על ריכבי שטח רבים כולל סופות רגילות ומשופרות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. בצל 02 בינואר 2003 ב 19:57

ובכל זאת - עבירות סופה

למוגי ולכל האחרים : אחד היתרונות הגדולים של הסופה וזה ללא תחרות - יחס נהדר של משקל/הספק תוסיף לזה היגוי מידי וקל וקבלת רכב עם עבירות ויכולת, ואם תוסיף צמיגים טובים - אז חבל''ז. החסרון האמיתי הוא בעיקר פסיכולוגי, כי עם כל היפנים אף אחד לא משתולל. תעשה שנתיים עם יפני מה שאנחנו עושים בד''כ עם סופה - הם מתפרקים. ( ולכן ומעוד סיבות המציאו דיפנדר )

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 17 בינואר 2003 ב 14:35

חגגי בנצי מוגי וכל החברייה

אני חייב להגיד לכם שאני יחסית חדש באתר והפורום הנ''ל, ואני מתרשם לצערי לשלילה מאופי התשובות וההמלצות כאן מכמעט כל אנשיי השטח ששרדו כל מצב שיכול בכלל להתרחש,הנהגים המעולים בעליי הניסיון הרחב שעברו כבר את הכל,מהמכונאים שתיקנו כבר כל תקלה שאיי פעם נוצרה ומכל שאר הפחחים הרתכים החשמלאים אנשיי המקצוע של סוזוקי, מיצובישי, GM ,קרייזלר וכל שאר החברות. רבותיי אני מאד מקווה שאתם לא נוהגים ומתנהגים כך גם בשטח. במידה וכן אבדנו. חברה למה הפסילות והקטילות אחד של השני ? מעט תרבות כתיבה ,התייחסות וטיפה של חשיבה שיכול להיות מצב לא יאומן כזה שייש מישהו שיודע יותר ממכם מניסיון כואב או מכל מקור ידע אחר. תנו אחד לשני את הקרדיט שהוא כותב מתוך ידע כלשהו . אני רוצה להבהיר שאני ממש לא אחד מאותם אנשיי ידע (חדש בתחום) אבל... לא יזיק פה מעט לכבד אחד את חברו. בסופו של דבר הסיכויים שמישהו פה יזדקק מתיישהו לעזרה מאחר בשטח גבוהים למדיי. סיימתי להטיף להיום אם זה ניראה ככה. ומקווה שיהיה לכולכם רק הנעה והנאה. ספי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 17 בינואר 2003 ב 14:36

חגגי בנצי מוגי וכל החברייה

אני חייב להגיד לכם שאני יחסית חדש באתר והפורום הנ''ל, ואני מתרשם לצערי לשלילה מאופי התשובות וההמלצות כאן מכמעט כל אנשיי השטח ששרדו כל מצב שיכול בכלל להתרחש,הנהגים המעולים בעליי הניסיון הרחב שעברו כבר את הכל,מהמכונאים שתיקנו כבר כל תקלה שאיי פעם נוצרה ומכל שאר הפחחים הרתכים החשמלאים אנשיי המקצוע של סוזוקי, מיצובישי, GM ,קרייזלר וכל שאר החברות. רבותיי אני מאד מקווה שאתם לא נוהגים ומתנהגים כך גם בשטח. במידה וכן אבדנו. חברה למה הפסילות והקטילות אחד של השני ? מעט תרבות כתיבה ,התייחסות וטיפה של חשיבה שיכול להיות מצב לא יאומן כזה שייש מישהו שיודע יותר ממכם מניסיון כואב או מכל מקור ידע אחר. תנו אחד לשני את הקרדיט שהוא כותב מתוך ידע כלשהו . אני רוצה להבהיר שאני ממש לא אחד מאותם אנשיי ידע (חדש בתחום) אבל... לא יזיק פה מעט לכבד אחד את חברו. בסופו של דבר הסיכויים שמישהו פה יזדקק מתיישהו לעזרה מאחר בשטח גבוהים למדיי. סיימתי להטיף להיום אם זה ניראה ככה. ומקווה שיהיה לכולכם רק הנעה והנאה. ספי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. חגי 17 בינואר 2003 ב 21:51

ועוד דבר !!!

סופה מתפרקת הרבה יותר מהר מהיפני שלי !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. חגי 19 בינואר 2003 ב 08:34

מה בדיוק מכעיס אותך במה שכתבתי

לי אישית אין סופה אבל אני נסעתי עם אנשים שיש להם וראיתי למה הרכב הזה מסוגל ללא שיפורים ועם שיפורים. אם תוכל הכתוב מה בדיוק מפריע במה שכתבתי ? נ.ב. כמו שכבר כתבתי אפשר לעבור מכשול עם הרבה גאז ואז לשבור את הרכב או לעבור את המכשול רק על טורים !!!! וללא נזק. אני אישית מעדיף את האפשרות השנייה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. moogi 19 בינואר 2003 ב 14:41

ספי ובנצי...

ספי, לא כתבתי שום דבר נגד אף אדם אלא את דעתי המקצועית על הסופה ואני ארחיב. בנצי, ההיגוי שאתה קורה לו קל וזריז הוא היגוי חרא, ללא רגש אשר קשה להרגיש דרכו את הדרך והוא נטול היגוי חוזר - זה עלול להתאים אך ורך לזחילת סלעים, מה שסופה לא משופרת לא יכולה לעשות! אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל לי יצא ויוצא לנהוג על הרבה מאוד רכבי שטח ואני נוסע גם נסיעה מהירה בסגנון ראלי וגם נסיעות עבירות קשות במיוחד בסגנון היוקאמה צ'לנג' (לא התחרתי ביוקואמה). לסופה סטנדרטית אין מהלך מתלה בגרוש ולכן העבירות שלה גרועה. כן, אני יודע, כוח, משקל, נכון ככה היא עוברת דברים אבל ככה היא גם שוברת דברים וככה לא צריך לנהוג! דווקא בנהיגה מהירה בשבילים היא טובה (חוץ מההיגוי) וכאן באמת כל הכבוד ליחס כוח משקל. אני באמת לא יודע איך הגעת למסקנה שסופה לא מתפרקת ודווקא היפנים כן. לי יש CJ5 מודל 56 וטויוטה היילקס משופצרת מודל 93 (אם כי אין הרבה זכר ל 93). יצא לי לראות ולנסוע על הרבה סופות ויפניים בשטח. אני קובע חד משמעית שאין לסופה שום יתרון בנושא העמידות, היא לרוב מתפרקת יותר מהשאר! סופות השתפרו עם השנים אבל רק בשנים האחרונות הם הגיעו לרמה סבירה, אבל בכל מקרה כמעט כל המודלים הם בסיס מצויין לשיפורים וזה בעצם הכל, סופה = בסיס טוב לשיפורים! דיפנדר בהחלט עביר מאוד אך לדגמים הישנים יש בעיות אמינות אשר רובם נובעות לדעתי עקב חוסר מקצועיות של מוסכי לנד-רובר (לא כל המוסכים).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. נמרוד 20 בינואר 2003 ב 10:17

קישור המפרסם נמחק

אתה מוזמן להכנס לג'יפולוג, אני חושב שתלמד הרבה. דע לך שאנחנו משוחדים - אנחנו אוהבים ג'יפים אמיתיים כמו הסופה.

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת 22 בינואר 2003 ב 20:12

לא מפריע לי חוות הדעת

ראשית אני ממש לא כועס על אף אחד וגם אין לי על מה שנית לא מפריע לי כלל חוות הדעת שניתנות פה ההפיך אני גומע כל מילה תמיד טוב לשמוע המלצות מאנשיי ניסיון הדבר שכן מפריע הוא המנטליות של הפסילות והקטילות כגון ''קשקוש....שטויות...'' ויש דוגמאות רבות פה בפורום יש ביטויים גם כמו''לעניות דעתי...או ע''פ מירב ניסיוני או לדעתי הכנה ...'' וכד'

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול