פורומים

 - שטח 4x4

עזרה לאמא טריה בעלת טריוס

26 בדצמבר 2002 ב 22:16 5 תגובות 697 צפיות tsachi
בשם אמא לעתיד בעלת טריוס 98 SX אשמח אם בעלי הטריוס שביניכם נתקלו בבעיה של כרית האויר במושב הנוסע: האם יש צורך לנטרל אותה באם מתכונים לשים את התינוק שם (ואם כן-כיצד) או שאין בכלל בעיה והיא לא יכולה לפגוע בערסל התינוק.
הוספת תגובה
  • 1. חגי 27 בדצמבר 2002 ב 06:59

    אסור להניח תינוק היכן שיש כרית

    יש לנטרל את הכרית אם רוצים להושיב תינוק מלפנים . אישית לא הייתי שם את התינוק מלפנים אלה על כיסא הממוקם מאחורי כיסא הנהג !!!!!!!!!!!! ךתשומת ליבך .

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ליאורה 27 בדצמבר 2002 ב 07:14

    אסור אסור אסור

    שיהיה במזל טוב, אבל את כרית האויר נטרלי. אסור בתכלית האיסור כרית אויר כאשר יש תינוק. אמורה להיות לך גם מדבקה שם שמתריעה בנושא. ליאורה

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. tsachi 27 בדצמבר 2002 ב 09:16

    ספציפית בטריוס !

    תוספת למודעתי(ולאור התגובות שקיבלתי עד כה): ידוע לי כמובן שבד''כ יש לנטרל את כרית האויר כששמים ערסל תינוק במושב הנוסע, אולם בטריוס כרית האויר נמצאת במיקום גבוה מאוד יחסית(ממש על הדשבורד), ולכן יתכן שבכלל אין סיבה לנטרלה.(למעשה היצרן אוסר לנטרלה !) מסיבה זו אשמח לקבל תשובה ספציפית מבעלי טריוס שעברו את הבירור בנושא ! תודה.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 27 בדצמבר 2002 ב 20:11

    כל כריות האויר ממוקמות על ...

    הדש בורד . אין להניח תנוק מלפנים !!!!! במקום להתרכז בנהיגה את תתעסקי איתו !!!! רק מאחורי הנהג ,המקום הבטוח ביותר ברכב. !!!!!

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 04 באפריל 2003 ב 14:21

    תינוק

    רק ! רק ! רק ! במושב האחורי, באמצע, המקום הכי בטוח לתינוק שלך. בהצלחה.

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול