פורומים

 - שטח 4x4

בבקשה חוות דעת

12 במרץ 2003 ב 09:00 2 תגובות 711 צפיות idose
אני מחפש רכב שטח 7 מקומות עד 110,000 ש''ח ,ואני מתלבט כיוון שאני נוסע כ-4000 ק''מ בחודש ,הרכב צריך להיות כמה שיותר טוב.ההיתלבטות היא בין למשל מוסו 2000 ,גאלופר 2001 או למשל טרופר 98 .
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 12 במרץ 2003 ב 08:10

    ראה התיחסות שלי לחבר ששאל לפניך. הגלופר לדעתי נותן יחס עלות תועלת מעולה.לא היתי מוציא גרוש נוסף על רכב אחר. למעט אם הנושא התדמיתי מאד חשוב בעינך. הבעיה היחידה היא נעילה אחורית שאין לו - אני לא מצאתי בזה בעיה וכאמור אני נוסע שטח כבד ולא היו מעברים אותם עבר הפג'רו טויוטא שלא עבר הגלופר.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. moogi 13 במרץ 2003 ב 11:27

    מוסו הוא הנוח ביותר. הטרופר הוא העביר ביותר. הגלופר די עביר (לא כמו הטרופר), ודי נוח אם כי לא כמו המוסו. מבחינת עלות תועלת, אכן הגלופר מוצלח. אבל אני הייתי בוחר בטרופר העביר והחדיש יותר (אם כי גם מיושן יחסית לשאר) או במוסו הנוח. את המוסו אני אוהב כי הוא מאוד מיוחד ונוח, הוא מפתיע לטובה בשטח. אל תשכח שתמיד ניתן לשפר.

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול