פורומים

- שטח 4x4

שאלת טנדרים

14 באוקטובר 2000 ב 04:41 8 תגובות 603 צפיות אורח/ת
שלום לכולם אנחנו מתכוונים לקנות טנדר 4*4 כתחליף הטוב ביותר לרכב עבודה ושגם יהיה פרייבט יחסית בכביש. ברור שאופצית המזדה נפלה וכולם יודעים למה,המגנום גם נפל כי יש לכולם וזה אוטו של מתלהבים ערסים ובחיים אני לא יסכים שיהיה לנו כזה האיסוזו נפל כי הוא פשוט מגעיל ונמוך ואני במו עיני ראיתי איסוזו יושב על הבטן במקום כל כך פשוט ברור שמהתחלה בכלל בלי להסתכל על משהו אחר צעקי "רק טויוטה" המנוע אומנם לא משהו אבל הכי מרשים במראה הקרבי,הכי קרבי שיש,גובה 8 מטר,והכי מרשים בעבירות בנוסף נעילת דיפרנציאל מלאה. אבל ..הגיע הווינר שמנסה לקנות אותנו עם שטויות כמו אבזור מלא שכולל מזגן אלקטרוני אזעקה איתורן פגוש אחורי רמקולים רדיו ועוד כהנה וכהנה,בנוסף הוא יותר זול מהטויוטה והוא גם יפה מאוד עקב פרצוץ הפטרול שהוא מתגאה בו. לשאלתי האם יש לו נעילת דיפרנציאל מלאה ענה הסוכן ברור אדוני יש לו משהו כזה נו כזה טוב כזה שהוא עובר בכל שטח ..הממממ רגע אני יבדוק אה כן דיפרנציך מוגבל החלקה כמובן שצחקי לו בפנים ואמרתי שבלי נעילה מלאה 100 אחוז נשלטת בכפתור מהקבינה חבלז ואני לא מתקרב,הוא אמר שהוא לא יודע אם אפשר לשים והם לא עושים בכל מקרה השאלה היא האם אפשרי לשים לו ARB ? ובכלל מה אתם חושבים וינר או טויוטה ? אני מעדיף את הטויוטה ובהרבה אבל הניסאן פשוט קוסם עם כל האבזור והציוד !! תודה וחג שמח
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 באוקטובר 2000 ב 02:44

שכחתי ..עוד שאלה מה עם הסרן ה

שכחתי ..עוד שאלה מה עם הסרן הקדמי ? גם בטויוטה וגם בניסאן אפשרי לנעול ? ידוע שזה בעייתי כי זה מתלים עצמאיים ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גדי מאיר 14 באוקטובר 2000 ב 09:24

שניר שלום. במקרה עורכי העתון '

שניר שלום. במקרה עורכי העתון ''''הגה'''' קלעו לשאלה שאתה מתחבט בה. ראה קישור מצורף:

http://www.motocar.co.il/ts.exe?tsurl=0.376.39.0.0

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רמי לימון 14 באוקטובר 2000 ב 09:46

טנדרים זה די פשוט. כך את כולם

טנדרים זה די פשוט. כך את כולם הם מאוד דומים אחד לשני כמעט בכל תכום. מה שבאמת משנה הוא הטעם האישי של כל אחד ואחד, וכך אני מציע גם להתיחס לכתבות בעיתוני ארצנו. יש יתרון אחד גדול לטויוטה על כולם זאת האמינות. תקלה קטנה אחת היא מאוד אופינית לכלי רכב אלא זה פריצת שמן ממחזירי השמן בסרן הקדמי אחרי כ 70,000 ק''''מ. חוץ מזה הוא רכב על מות. בכבוד רב רמי לימון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4walla 14 באוקטובר 2000 ב 09:48

שניר עוד נקודות למחשבה- כמ

שניר עוד נקודות למחשבה- כמובן שיופי זה עניין יחסי (אני אישית שונא את הצורה של הוינר) אבל תחשוב טוב מה הצרכים שלכם. אם אתם נוסעים נסיעות משפחתיות עם 4 מבוגרים או ילדים גדולים מאחורה, אז חשוב מאד גודל המושב האחורי. מיתלים ואביזרים כגון נעילות ניתן להוסיף-את האיסוזו ניתן להגביה. מנוע קשה לשפר (לכן הטויוטה לרוב ישאר חלוש) אבל מושבים אחוריים לעולם ישארו צרים. כמו שכבר אמרו פה בפורום, יש כתבה מצויינת במגזין הגה של החודש, תקרא אותה. בברכה רובן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. Samorai.com 14 באוקטובר 2000 ב 10:35

לגבי האמינות של האיפון הדעות ח

לגבי האמינות של האיפון הדעות חלוקות (ובישראל זה אומר שכנראה שלא) לגבי השרות של UMI הצילו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. הירשל 14 באוקטובר 2000 ב 18:04

שניר שלום מהירשל בעניין הנוחות

שניר שלום מהירשל בעניין הנוחות. בזמנו בחנתי אופצית רכישה בין שני המוזכרים לעיל. אינני נכנס לפרטים טבנים בהיבט של נוחות אין בסיס להשוואה הטיוטה נוח יותר בפרטו במושבו האחורי כולל ישיבת מבוגרים וכן רוחה דלתו האחורית עולה בנוחותו כאשר מבוגר מנסה לצאת אחוצה. תקוותי כי תבחר במתאים .אני בהטלבטות זו רכשתי ניסן טראנו ארוך המתאים לשימוי. בהצלחה הירשל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 14 באוקטובר 2000 ב 20:47

תודה לכולם על התשובות ובמיוחד

תודה לכולם על התשובות ובמיוחד על הכתבה אני יקרא אותה ויחזור עם המסקנות אם זה באמת מעניין אתכם :) הירשל טראנו ארוך כבר יש לנו,הוא טוב בכביש אבל נשבר ועדין בשטח לכן ..קנינו גם דיפנדר אבל הוא מתפרק ויקר לתקן ..ולכן עכשיו אנחנו רוצים תחליף רכב עבודה והטנדר על הכוונת,טראנו ארוך הוא ג''יפ עירוני כידוע לכל ואותו אנחנו עדיין מחזיקים ונהנים בכביש.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. eial 15 באוקטובר 2000 ב 14:51

אהלן שניר לפני הסופה היה לי א

אהלן שניר לפני הסופה היה לי איסוזו איפון קצת פרטים מכל דבר : האיסוזו כרכב עבודה הוא הנוח ביותר להעמסה כרכב נסיעה הוא מזעזע כשהוא ריק ונוח מאוד כשהוא מלא כרכב שטח הוא חזק מאוווד אבל תיבת ההילוכים האוטומטית שלו מגרדת את הרצפה. איבזור פנימי מצוין ולא מתפרק. כסא אחורי שמתאים למקסימום שני מבוגרים. עכשיו לשאלת השאלות - אם היתי קונה שוב איסוזו איפון קשה לי לענות כי כרגע האיסוזו משרת מעולה את אבא שלי ואני חזרתי לסופה בכל אופן בהצלחה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול