פורומים

- שטח 4x4

משולשים או ריבולברים

15 באוקטובר 2000 ב 20:02 5 תגובות 1038 צפיות אורח/ת
לאחרונה החלפתי בסופה בולמים-רנצו' וקפיצי פרוקום מבקש לדעת מניסיון המוממחים האם לחבר הקפיצים עם משולשי הגבהה או ריבולברים או להשאר עם הקיים- מקורי סופה. תועלת מול בטיחות מה עדיף
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 15 באוקטובר 2000 ב 18:18

אהלן אילן מזל טוב על השיפור

אהלן אילן מזל טוב על השיפורים. בזמנו היו לי ריבולברים תוצרת ישראל על הסופה. זהו מוצר מומלץ ביותר בתנאים הבאים: 1. אתה נוסע רק בשטח 2. אתה מבצע רק עבירות טכנית במהירות זחילה אם אתה עולה על הכביש עם זה תתכונן לתאונה. אין בפי מילים כדי לתאר כמה מסוכן הדבר הזה. במהלך מספר טיולים, נשברו לי 2 ריבולברים , אחד מהם על הכביש, דבר שפשוט זרק את כל הרכב למסלול הנגדי. בהר חורשן, הגעתי למצב של זוית צד ליד הנ.ג המפורסם שבו כמעט התהפכתי. יש בעיה גדולה מבחינה בטיחותית . מעבר לזה, שה מוצר שאכן יוצר מהלך מתלה מרשים, בתנאי שהבולמים וצינורות הברקס לא מגבילים... בקיצור: לא.לא.לא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 15 באוקטובר 2000 ב 18:46

רן תודה הצלת את חיי. וכעת

רן תודה הצלת את חיי. וכעת נותרו שתי האפשרויות להשאר עם מה שיש או להחליף למשולשים שיתרונם אינו ברור לי די הצורך והאם לא פוגמים בבטיחות? האם להרכיב רק מאחור כדי שהצמיגים לא יפגשו בכנף? או גם וגם - גם מאחור וגם מלפנים? מה אורך התוספת למתלה? והאם עובר ביקורת ו/או טסט. תודה מראש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אבי.ש 15 באוקטובר 2000 ב 19:55

אני קורא את התגובה שלך ואני חי

אני קורא את התגובה שלך ואני חייב להגיב לך .1 מה שנתן פליישר הירכיב לך על הגיפ זה לא מיתקרב ביכלל למוצר המקורי.נכון שיש לך ניסיון לא טוב מהמוצר של המהנדס.2 לדעתי אתה טועה ובגדול הריבולבר המקורי מתאים לנסיעת כביש והוא יותר בטוח מהמשולשים . אני נוסע עם ריבולברים מקוריים ןאיין לי שום בעיה . כמוני נוסעים עוד כמה בעליי גיפים ואיין להם שום בעיה של בטיחות ותאמין לי שהם נוסעים יותר חזק מימך ויותר מהר מימך.3 עד היום כבר למעלה מישנה יש כ25 סופות וסיקסים שנוסעים עם ריבולבר ים מקוריים ואיין שום בעיה אז אייך אתה מסביר את זה????4 רן כאשר אתה נותן את עצמך בתור דוגמא לאחד שמאוכזב מהמוצר שלנתן פליישר לפחות תציין שזה היה מוצר לא אורגנאלי.וכבר דיברנו על זה כמה פעמים..כמה פעמים היזמנתי אותך לבוא וליצפות בסרט וידיאו ולהוכיח לך שאתה טועה.לתשומת ליבך תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 15 באוקטובר 2000 ב 20:34

כדי להסיר ספק והשדברים יהיו בר

כדי להסיר ספק והשדברים יהיו ברורים. מה שכתבתי הוא רק על הריבולברים הלא מקוריים מתוצרת ישראל שהיו מורכבים אצלי. אין לי ניסיון עם המוצר האורגינלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. דרור ברלי 16 באוקטובר 2000 ב 19:28

לאילן, מזל טוב על החלפת המתלים

לאילן, מזל טוב על החלפת המתלים. בנוגע לריבולבר, קשה לי להאמין שאינו פוגע בהתנהגות הכביש. בעצם, כל שינוי/שיפור/הגבהה של מערכת המתלים בסופה תפגום בהתנהגות הכביש. אלא מה? זה בכל זאת ג''יפ, ואנחנו רוצים עבירות טובה בשטח אפילו על חשבון התנהגות הכביש. זה מקובל וגם נכון, וגם אני נוסע ככה. אבל יש גבול לכל דבר. ולכן המשולשים לדעתי עדיפים. רוצה עוד שיפור בעבירות? תתקין נעילת דיפרנציאל כלשהי. בנוגע לטסט, מה זה כבר משנה? ממילא לא תעבור טסט ותזדקק למאכער טוב פעם בשנה, עם משולשים /רבולברים או בלעדיהם... תשאל את רן והוא יספר לך סיפורים מדהימים על הדוושות שלו...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול