פורומים

- שטח 4x4

בודי ליפט 2

15 באוקטובר 2000 ב 23:09 10 תגובות 523 צפיות אריק2
טוב, אני לפחות,הייתי מעדיף להמשיך בדיון הקודם אך בגלל שלא ידוע לי למה - אבל הסדר של המודעות לא נשמר לפי זמנים. עכשיו לעסק: 1.נמרוד וחנן, קודם כל אין בכוונתי להגביל את הסרן. למה לי ? 2.לגבי מקדם הדאווין - אני לא רוצה לשים מה שנקרא "חזית רנגלר" לא מחפש את המבט של שכני לכביש שאני מבלה בו בסופ"שים בלבד. 3.נכנסתי לקישורים שצרפת, וראיתי שבטבלה על הרנגלר, לגבי הבודי ליפט - רשום "1-"2 על מנת למנוע חיכוך עם הכנף וזה בדיוק מה שאני צריך - תודה ! הנה - רשום כך : No lift is required but a 1" or 2" body lift can be used in place of a suspension lift to gain clearance and eliminate rubbing RUBBING משמעו חיכוך . . . את האמת, חיכיתי גם להתייחסות נורמאלית מחנן ונמרוד, וקיבלתי אותן...אבל בינתיים שאלתי ושאלתי, ונאמר לי שעד "2 אין שום בעיה ! ואם אני לא מתכוון להגביל את הסרן (אלא רק את האוחז בהגה..) אז אני הולך לשים עוד כחודש - בודי ליפט מינימאלי (אם אמצא "1 אז אסתפק בו) ולכן - תודה לכולם מוני ,שי ש, רן, חנן (כן - גם לך מגיע) , נמרוד, וזאביק

הוספת תגובה
  • 1. אריק2 15 באוקטובר 2000 ב 21:16

עוד אחד .........

עוד אחד .........

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 15 באוקטובר 2000 ב 21:28

רן - הנה ממחמל האחרון תמונה

רן - הנה ממחמל האחרון תמונה ממרכז המעלה, ואני בכוונה לא מקטין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 15 באוקטובר 2000 ב 21:34

שי, הנה אתה בשפ''''צ לא מצא

שי, הנה אתה בשפ''''צ לא מצאתי תמונה שלנו מאזנים...הצלם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 15 באוקטובר 2000 ב 21:40

ושוב אני לסיום... אגב איפה

ושוב אני לסיום... אגב איפה ששי עומד, על האבן - היה עקרב צהוב שהוא מאד מאד מאד מסוכן. אז רק להזכיר לכם - תפקחו עיניים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 15 באוקטובר 2000 ב 21:40

ושוב אני לסיום... אגב איפה

ושוב אני לסיום... אגב איפה ששי עומד, על האבן - היה עקרב צהוב שהוא מאד מאד מאד מסוכן. אז רק להזכיר לכם - תפקחו עיניים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 16 באוקטובר 2000 ב 05:50

אריק, אני מתנצל אם פגעתי, זו ל

אריק, אני מתנצל אם פגעתי, זו לא היתה הכוונה, חשבתי שתצחק אבל לא הלך לי, מתנצל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. נמרוד 16 באוקטובר 2000 ב 06:03

אריק בוקר טוב. בהמשך לשיעור ה

אריק בוקר טוב. בהמשך לשיעור האנגלית in place of משמעו ''''במקום'''' ת וsuspension lift משמעו ''''הגבהת מתלים''''. הגבהת מתלים טובה זה מה שאתה צריך, ומהתמונות נראה שכבר החלפת קפיצים. אני מנחש, אבל אולי חזית ה''''סופה'''' תורמת גם להפרעה, הרי יש זם הרבה חומר כולל הפנסים עצמם שלא קיים בכנפיים רגילות של רנגלר או סיקס. באופן כללי אני מעריך בן-אדם שיודע מה הוא צריך ומחליט בעצמו. אבל כרגיל, אל תבסס את ההחלטה על המידע המצומצם שקיבלת בפורום זה, לך לאמריקה! כמו עם שאלת הנעילות, תעבור על רשימות בעלי הרנגלרים באתרים האמריקאים ותראה איזה הגבהות אנשים שמים עם איזה צמיגים. ואל תשלם כסף רב, עבור משהו שאתה יכול לעשות לבד, במיוחד אם הרכב יכול לעמוד במשך השבוע אם לא תגמור הכל בסופ''''ש אחד. אין לי נסיון אישי בתחום, אבל אני לא חושב שצריך יותר מהי-ליפט או שניים ונכונות להתמודד עם ברגים חלודים והרבה חרא. לא יודע כמה ידרשו ממך על הספייסרים, אבל זכור שהעלות שלהם היא שקלים בודדים, אם שילמת 50 שקלים אז מרוויחים עליך ביושר! כל טוב ולהתראות בשטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אריק2 16 באוקטובר 2000 ב 07:06

נמרוד וחנן: אז ככה, במקרה ה

נמרוד וחנן: אז ככה, במקרה הזה אתחיל עם חנן - זה בסדר צחקתי !!! זה היה נחמד והיה מצחיק (''זתומרת אין על מה להצטער) נמרוד 100 אחוז צודק, נאמר שם משהו כגון INSTED OF כך שכוונת המשורר היתה או זה או הוא... בכל אופן נכון וחשבתי על זה...אפילו רמזתי לזה - אני עם חזית של סופה כך שאני חושש שהמיתחת של הכנף שלי (התחתית) טיפה שונה. מה גם שאם תראה בהודעה הקודמת, תוכל למצוא שם שרשמתי בהתחלה שאני מבקש שלא תצרו לי מצב של שוויון בין הבעד לנגד - וזאת כדי שיהיה לי קל יותר להחליט. בכל אופן התבשרתי שאהיה בעוד כשבועיים באמריקה הרחוקה (יהיו לי אפילו ימים מספר להסתובב לי לתומי בקליפורניה - בין אם זה בפלורידה או בעיר המלאכים...) ולכן אני השתתפתי לסקר זה ושיתפתי בו גם אותכם. ושוב - חנן, אם אפשר להוסיף גם פלפל פה ושם, אז זה אפילו רצוי. (בתנאי שזה לא הדבר היחיד שאתה מוסיף) :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שי ש 16 באוקטובר 2000 ב 08:20

אהלן. טוב, חשבתי לי על רעיו

אהלן. טוב, חשבתי לי על רעיון קטן... אם הגבהה קטנה זה כל מה שדרוש, אז אולי אפשר לשים עוד תושבת גומי על גבי המקורית... מבחינת בריאות לרכב אני מניח שזה עדיף, אבל אני מניח שתהיה פגיעה רצינית ביציבות. אגב, את הבודי ליפטים שלי הורדתי לבד, כך שאם מישהו מחליט להרכיב, ורוצה עזרה.. אני אשמח לנסות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אריק2 16 באוקטובר 2000 ב 11:54

או קיי. אני אזכור את זה שי.

או קיי. אני אזכור את זה שי...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול