ושוב אני לסיום... אגב איפה
ושוב אני לסיום... אגב איפה ששי עומד, על האבן - היה עקרב צהוב שהוא מאד מאד מאד מסוכן. אז רק להזכיר לכם - תפקחו עיניים.
ושוב אני לסיום... אגב איפה
ושוב אני לסיום... אגב איפה ששי עומד, על האבן - היה עקרב צהוב שהוא מאד מאד מאד מסוכן. אז רק להזכיר לכם - תפקחו עיניים.
אריק, אני מתנצל אם פגעתי, זו ל
אריק, אני מתנצל אם פגעתי, זו לא היתה הכוונה, חשבתי שתצחק אבל לא הלך לי, מתנצל.
אריק בוקר טוב. בהמשך לשיעור ה
אריק בוקר טוב. בהמשך לשיעור האנגלית in place of משמעו ''''במקום'''' ת וsuspension lift משמעו ''''הגבהת מתלים''''. הגבהת מתלים טובה זה מה שאתה צריך, ומהתמונות נראה שכבר החלפת קפיצים. אני מנחש, אבל אולי חזית ה''''סופה'''' תורמת גם להפרעה, הרי יש זם הרבה חומר כולל הפנסים עצמם שלא קיים בכנפיים רגילות של רנגלר או סיקס. באופן כללי אני מעריך בן-אדם שיודע מה הוא צריך ומחליט בעצמו. אבל כרגיל, אל תבסס את ההחלטה על המידע המצומצם שקיבלת בפורום זה, לך לאמריקה! כמו עם שאלת הנעילות, תעבור על רשימות בעלי הרנגלרים באתרים האמריקאים ותראה איזה הגבהות אנשים שמים עם איזה צמיגים. ואל תשלם כסף רב, עבור משהו שאתה יכול לעשות לבד, במיוחד אם הרכב יכול לעמוד במשך השבוע אם לא תגמור הכל בסופ''''ש אחד. אין לי נסיון אישי בתחום, אבל אני לא חושב שצריך יותר מהי-ליפט או שניים ונכונות להתמודד עם ברגים חלודים והרבה חרא. לא יודע כמה ידרשו ממך על הספייסרים, אבל זכור שהעלות שלהם היא שקלים בודדים, אם שילמת 50 שקלים אז מרוויחים עליך ביושר! כל טוב ולהתראות בשטח
נמרוד וחנן: אז ככה, במקרה ה
נמרוד וחנן: אז ככה, במקרה הזה אתחיל עם חנן - זה בסדר צחקתי !!! זה היה נחמד והיה מצחיק (''זתומרת אין על מה להצטער) נמרוד 100 אחוז צודק, נאמר שם משהו כגון INSTED OF כך שכוונת המשורר היתה או זה או הוא... בכל אופן נכון וחשבתי על זה...אפילו רמזתי לזה - אני עם חזית של סופה כך שאני חושש שהמיתחת של הכנף שלי (התחתית) טיפה שונה. מה גם שאם תראה בהודעה הקודמת, תוכל למצוא שם שרשמתי בהתחלה שאני מבקש שלא תצרו לי מצב של שוויון בין הבעד לנגד - וזאת כדי שיהיה לי קל יותר להחליט. בכל אופן התבשרתי שאהיה בעוד כשבועיים באמריקה הרחוקה (יהיו לי אפילו ימים מספר להסתובב לי לתומי בקליפורניה - בין אם זה בפלורידה או בעיר המלאכים...) ולכן אני השתתפתי לסקר זה ושיתפתי בו גם אותכם. ושוב - חנן, אם אפשר להוסיף גם פלפל פה ושם, אז זה אפילו רצוי. (בתנאי שזה לא הדבר היחיד שאתה מוסיף) :-)
אהלן. טוב, חשבתי לי על רעיו
אהלן. טוב, חשבתי לי על רעיון קטן... אם הגבהה קטנה זה כל מה שדרוש, אז אולי אפשר לשים עוד תושבת גומי על גבי המקורית... מבחינת בריאות לרכב אני מניח שזה עדיף, אבל אני מניח שתהיה פגיעה רצינית ביציבות. אגב, את הבודי ליפטים שלי הורדתי לבד, כך שאם מישהו מחליט להרכיב, ורוצה עזרה.. אני אשמח לנסות...
או קיי. אני אזכור את זה שי.
או קיי. אני אזכור את זה שי...