פורומים

- שטח 4x4

מדרגות צד

16 באוקטובר 2000 ב 01:37 12 תגובות 1113 צפיות אדי
שלום לכולם , לפני מספר שבועות ראיתי בפורום שמישהו אמר שבנה מדרגות צד לרכב בעצמו.החיפוש לא עובד ... אני מתכוון למדרגות חזקות - שיתאיו להיי-ליפט וגם יגנו במידה מסוימת על מפתן הדלתות מפני סלעים. יש למישהו תרשים או תמונה של המדרגות עם דרך החיבור לשילדה-חביקה? אני מתכוון להרכיב את המדרגות לטרופר. כמו כן , מה החומרים הדרושים? תודה,אדי.
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 16 באוקטובר 2000 ב 05:32

בתמונה המצורפת תוכל לראות את מ

בתמונה המצורפת תוכל לראות את מדרגות הצד שבניתי. המדרגות בנויות מפרופיל ריבועי 50X50 מ''''מ, אצלי הן עם עובי דופן של 2 מ''''מ, כאשר עובדים עם ההי ליפט רואים גמישות של הקורות שזזות בכמה מ''''מ אז אני חושב שעדיף לשים עובי דופן של 3 מ''''מ. מהקורות יוצאות שתי קורות רוחב מאותו פרופיל לכוון השילדה. את השילדה חובקים שני פלאחים, עובי ברזל של 10 מ''''מ, גודל הפלח 50X125 מ''''מ, הפלאחים מעט יותר ארוכים מרוחב קורות השילדה ובקצוות הפלאחים יש חורים 13 מ''''מ שדרכם עוברים הברגים שמחזקים את הפלאחים משני צידי קורת השילדה האורכית. אל הפלאח שבצד החיצוני מרותכת קורת הרוחב שיוצאת מהמגן צד. הקורות האורכיות בולטות מצידי הרכב כ2 ס''''מ בשביל להגן עליו גם מסלעים שבאים מהצד ולא רק מלמטה. חשוב לא להצמיד אותן אל המרכב בשביל לאפשר חופש תנועה מסוים בין המרכב לשילדה. בעתיד מתוכננת סגירת הקצוות של מגיני הצד לצורך שימוש כמיכלי אוויר דחוס. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 08:19

אהלן אדי בטרופר יש אפשרות לחבו

אהלן אדי בטרופר יש אפשרות לחבוק את השלדה ולא להבריג לתוכה(זאת אומרת גם לקדוח חורים לברגים) כמו שחנן אמר עדיף עם צינור בסביבות 3 מ''''מ או יותר אפילו אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן להתקשר 058846643

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 16 באוקטובר 2000 ב 08:32

אם לא הובנתי כראוי, אז קודם כל

אם לא הובנתי כראוי, אז קודם כל, אני מצטער שאין תמונות, ושנית, הפלאחים שדיברתי עליהם חובקים את קורות השילדה והברגים שלהם עוברים מעל קורת השילדה ומתחתיה, לא דרכה ואין כל צורך לעשות חורים בשילדה. תמונה יפה, ארז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 16 באוקטובר 2000 ב 09:02

ארז, לפי התמונה אני מבין שיש ל

ארז, לפי התמונה אני מבין שיש לך ARB מלפנים? הגלגל באויר לא נראה כמסתובב על ריק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 09:10

הלוואיייייייייייייייי והיה לי

הלוואיייייייייייייייי והיה לי arb מקדימה... בתכנון אני באמת מתכוון למכור את גופי החטוב לכמה חודשיים ולרכוש מרוני מערכת לביטול הדפרנציל הקדמי...יום יבוא חנן אני למשל בדיפנדר הברגתי את הקורות שמחזיקות את המדרגות(בקודם בנוככי עוד לא היה לי זמן) אבל בדיפנדר זה שונה מכיוון שבקורות השלדה יש חורים מוכנים לזה במיוחד וכמובן שתמכתי מהם עם פלחים מאחורה מי שעושה ככה רצוי לשים את הברגים שעוברים בתוך השלדה בתוך צינור דק אשר יעבור בחור שבשלדה בכדי שכשאתה מבריג את הבורג הוא לא ילחץ על קורת השלדה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 09:15

נ.ב הגלגל הקדמי כמעט ולא זז מכ

נ.ב הגלגל הקדמי כמעט ולא זז מכיוון שבדרך כלל אני נוסע בשטחים טכנים במהירות זחילה אלא אם כן המעבר דורש תנופה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 09:25

ארז, תמונה מדהימה!!! אפשר ל

ארז, תמונה מדהימה!!! אפשר לראות את הגודל של קורות השסי למטה - פשוט ענקיות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 10:49

ארז ברכות תמונות מדהימות - הא

ארז ברכות תמונות מדהימות - האם צולמו בדיגיטלי ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. 1שלום 16 באוקטובר 2000 ב 14:42

שפוע צד קליל ארז או מה? מאיר

שפוע צד קליל ארז או מה? מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 22:16

התמונות צולמו בשלוחת צלמון במצ

התמונות צולמו בשלוחת צלמון במצלמה דיגטלית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. 4x4hotmail 17 באוקטובר 2000 ב 21:24

ארז, סתם לצורך הקוריוז - על המ

ארז, סתם לצורך הקוריוז - על המדרגה המשלאית של צלמון - שאין שום סיבה הגיונית לטפס עליה - זאת הדרך הישנה ויש חדשה ו''''קלה'''' יותר מימין, - שם שברתי את ההאוזינג של הציר האחורי השני שלי...... לפני הנעילה הקדמית ניסיתי בכח ולא במוח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אדי 18 באוקטובר 2000 ב 17:40

תודה לכולם על העזרה,נבדוק עם '

תודה לכולם על העזרה,נבדוק עם ''''מסגר הבית'''' מה אפשר לעשות , הוא רצה שרטוט אבל נקווה שיצליח גם כך. תודה , ואת חנן מוכרחים לציין , ואם זה יצליח אפרסם תמונה. אדי.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול