פורומים

- שטח 4x4

אני יודע שדנו בזה כבר, אבל בכל

16 באוקטובר 2000 ב 12:39 11 תגובות 758 צפיות שי ש
אהלן כולם (או לפחות מי שקורא את זה) אני יודע שהסוגיה הזאת נידונה אין ספור פעמים מכל כיוון וזווית אפשרית... אני גם יודע שלא יהיה הרבה מה לחדש כאן.. אבל תרשו לי בבקשה להציק לכם שוב... (ושוב ושוב ושוב...) החלטתי שהגיע הזמן לנעול את הCJ... כבר החלטתי על שילוב של דטרויט מאחורה ואיזי או לוקריט מקדימה... (אני יודע חנן, חבל על הכסף, אבל מצד שני שמעתי גם על כל כך הרבה אנשים שכל הזמן מחליפים את הפינים והקפיצים בלוקרייטים מאחורה, ככה שאולי זה לא משתלם?) ..ואז שוב בלבלו אותי... בקיצור, עכשיו העסק הוא כזה: גירלס שווה משהו? (לעבודה רצינית) להביא שני איזי/לוקרייט ולסגור ענין? הבנתי שכל המכות שהנעילות 100% האוטומטיות נותנות לאורך זמן פוגעות במכלולים (האומללים גם ככה שיש לי) כמו טרנספר וכ"ד. אז אולי בכלל לחכות עוד כמה חודשים, לחסוך עוד ולשים ARB (בהתחלה רק אחורה)... תרשו לי לציין, שמבחינתי שיקולים של מחיר כן משחקים... לצערי אני לא יכול להכנס לחנות ולהגיד תנו לי ARB קדמי ואחורי... ותשלחו את החשבון לבנק... :( תעזרו לי אנשים!!! אני מתפרק!! אני לא עומד בלחץ הזה יותר!!!! ואין לי הרבה זמן להחליט!!! תודה. ש. (המתלבטת)
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 16 באוקטובר 2000 ב 11:19

שי חברי היקר. לא אני הוא הא

שי חברי היקר. לא אני הוא האדם שאעזוב אותך במצוקותיך...אפילו אם דיברנו על 1000 פעם בעבר...:) קודם כל, אני בצאט אז אתה יכול להיכנס... הייתה סגור על דבר נכון לדעתי: דיטריוט מאחורה, אי זי מקדימה ועכשיו שוב מתחיל הסיפור... אז קח החלטה ובצע אותה. הדיטריוט היא הנעילה הטובה ביותר לשימושי הווי דיוטי.נקודה. יש לך מספיק תקציב - לך על זה. היא גם אמינה יותר מכל נעילה אחרת כולל ארב בגלל פשטותה המכנית. מקדימה האיזי מוכיחה את עצמה היטב בגיפ של ידידנו. אז על מה אתה חושב יותר מדי? המטרה שלך זה זחילת סלעים, לא מהירות על. אתה גם לא נוסע מהר בכביש, יש לך לוקרים מקדימה. בקיצור, עשה את זה וזהו. מעבר לזאת, לדעתי, מיצית את כמות הידע של אנשי הפורום הזה בנושא. לך לפורמים בארה''''ב כדי לקבל אישרור אחרון אבל אני חושב שזה ברור לך מה נכון לעשות ואתה פשוט מתרגש....:) ואני אכן מבין אותך ואם אתה רוצה, אני מוכן להחזיק לך את היד:))))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי.ש 16 באוקטובר 2000 ב 13:23

שיי גירלס קדימה ואחורה וזהו.ב

שיי גירלס קדימה ואחורה וזהו.בלי הרבה בילבוליי מוח . אני נוסע ככה עם הויליס וזה מעולה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 16 באוקטובר 2000 ב 13:44

שי שלום! את הדעה שלי אתה כבר

שי שלום! את הדעה שלי אתה כבר מכיר ואני רואה שגם אבי שופינסקי כבר השתכנע שאפשר להסתפק בנעילות שמשתמשות בקייס המקורי אז... לגבי הגירלס יש הרבה מאוד תגובות של משתמשים בפורומים האמריקאיים שטוענות שהגירלסים מגיעים יותר מדי פעמים בחזרה אל טרק-טק במסגרת האחריות ואחריה, אני לא מביע דעה אלא רק מביא דברים בשם אומרם... בכל מקרה, אם אתה קונה בישראל דטרויט בגלל שקשה להביא אותו עקב משקלו במקום להביא לוקרייט מחו''''ל אז אני משוכנע שזו טעות. אם אתה מביא דטרויט מחו''''ל וכל הבדל המחיר הוא 220 $ אז זה כבר סיפור אחר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 16 באוקטובר 2000 ב 15:08

חנן...במקרה הזה...לשי ישנו סדו

חנן...במקרה הזה...לשי ישנו סדור אא בנושא הייבוא... אבל אני עוד כשבועיים נוסע, ואני מתכוון בין היתר להביא דטרויט אחורי (שייקה...דובר על זה מספיק - מאחורה דטרויט - ולוקר. לא גירלס) אז הצעה אחת קיבלתי אבל אני צריך נוספות: איך אני מבריח את הדטרויט לוקר ? מה אני אומר אם תופשים אותי ? למי יש הצעה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 16 באוקטובר 2000 ב 15:41

עוד נקודה שכדאי להכניס למערכת

עוד נקודה שכדאי להכניס למערכת השיקולים היא ההתקנה: עם הנעילות מבוססות קייס מקורי ההתקנה קלילה ושומרת על הכיוונים המאוד חשובים שנעשו במפעל לדיפ''. עם נעילה שכוללת את הקייס, ההתקנה כוללת כיוון מחדש של הדיפ'' ואז אם אתה הולך למתקין שיעשה את זה, איבדת 700 ש''''ח ועם הרמה של הליצנים מתקיני השיפורים בישראל יש סיכוי טוב מאוד שהם לא ילכו בנתיב המפרך של כיוון דיפ'' שכולל התקנה, בדיקה, פירוק מיסבים עם חולץ מיוחד, התקנת שימסים, התקנת מיסבים עם מכבש, התקנה מחדש של הדיפ'' וחוזר חלילה עד שעולים על הכיוון הנכון, יש כאן ענין של עבודה קשה והרבה ניסיון (שאין בישראל) כך שיש ספק רב אם מישהו מהמתקינים הישראלים יעשה את זה ברמה של המפעל. התקנה לקויה, תביא לבלאי מהיר מהרגיל של הרינג ופיניון והם בתורם גם ישמידו, מן הסתם, את המיסבים ואולי גם את הדיפ'' החדש שקנית. ההתקנה של הדטרויט לוקר אצלי נעשתה אצל חמיס ובאחת מן ההחלפות היזומות של השמן גיליתי שהפיניון נותן מכות לדיפ'' והסתבר שזה מהידוק לא נכון של האום של הפיניון, למזלי תפסתי את זה בזמן וחוץ מסימנים על הדטרויט לוקר לא נגרמו נזקים לנעילה ולרינג ופיניון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. ניר ל 16 באוקטובר 2000 ב 17:02

שי , מבלי להיכנס לפרטים הקטנים

שי , מבלי להיכנס לפרטים הקטנים כיוון שהנושא כבר נדוש , הווי דיוטי זה לא משהו שאתה או מישהו מהנוכחים הולך ליישם אז אם אתה לא בדרך לשידרוג המנוע לוי 8 קיצור יחסי העברה טרנספר+דיפ וצמיגי 37 אינצ זה ממש לא רלוונטי לגביך , חוץ מזה אני מצטרף לדעת חנן שעדיף להימנע ככל האפשר מהתקנה במוסך לכן עדיף נעילה פשוטה יותר להרכבה , ובנוגע לגירלס - זו בהחלט לא נעילה עדינה יותר מהלוקרייט , אני הרכבתי כזאת לפני עשרה חדשים אחרי חששות רבים , אמנם אין לי מספיק נסיון כדי להמליץ לך על אמינותה וכמו כן אין עם הנעילה הזאת מספיק נסיון בחול - היא חדשה יחסית והדעות הקטלניות שקראתי גם אני בזמנו על גירלס לא היו בנוגע לנעילה הספציפית הזאת. אני רק יכול להעיד שהיא עובדת יופי בינתיים לא מרעישה בכלל , אין ''בקלש'' כמו בדטרויט והיא פשוטה להפליא הן במבנה והן בהרכבה . החוליה החלשה שלה יכולה להיות בלאי של הדסקיות לאורך זמן וזה כבר עניין של טיב החומרים והתאמתם אך באותה מידה נתונים גם גלגלי השיניים בלוקרייט לשחיקה . בשורה התחתונה - לא צריך לשלול את הנעילה הזו והייתי היום מרכיב אותה בכיף בדיפ הקדמי , אם לא היה לי שם טרו טרק ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 4x4hotmail 16 באוקטובר 2000 ב 17:35

אם תופסים אותך במכס תגיד שזה מ

אם תופסים אותך במכס תגיד שזה מתאם הגנה ללהבים של מקצרת דשא. מן פשטנט כזה שעוצר את הלהבים כאשר הם נתקלים ברגל של ילד או של גנן כאשר הם מתסובבים. במקום לקטוע לו את הרגל הם המנוע מסתובב על ריק והלהבים עוצרים. זה גם חלקאי וגם בטיחותי - 0 אחוז מכס ומס קניה. 17\\% מע''''מ. (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. שי ש 17 באוקטובר 2000 ב 11:21

תודה רבה לכולכם... אני דיי

תודה רבה לכולכם... אני דיי החלטתי...אבל בעיה חדשה התעוררה... לפתע פתאום נאלצתי להשליך על הג''יפ איזה 2000 ש''''ח... ככה שנראה אם בכלל יהיה לי מימון.. :( בכל אופן, שוב תודה לכולם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שי ש 17 באוקטובר 2000 ב 11:21

תודה רבה לכולכם... אני דיי

תודה רבה לכולכם... אני דיי החלטתי...אבל בעיה חדשה התעוררה... לפתע פתאום נאלצתי להשליך על הג''יפ איזה 2000 ש''''ח... ככה שנראה אם בכלל יהיה לי מימון.. :( בכל אופן, שוב תודה לכולם...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. פרסום 17 באוקטובר 2000 ב 11:24

שי, מה קרה?

שי, מה קרה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. שי ש 17 באוקטובר 2000 ב 11:55

הגיע הזמן לעשות לו טיפול... רצ

הגיע הזמן לעשות לו טיפול... רציני... החלפתי טרנספר - 1100 דרייבשפט קדמי - 400/500 מחזיר שמן אחורי, מנוע - ?? עוד כל מיני דברים קטנים - ??? זה הסיפור, בקיצור...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול