Too bad אבל לא נורא, יהיו עוד
Too bad אבל לא נורא, יהיו עוד טיולי JEEP ONLY
אני מתבכיין אבל אתם מה זה לא ב
אני מתבכיין אבל אתם מה זה לא בסדר... כבר באוגוסט דיברנו על זה ופתאום ביצעתם גיחה בלתי מאושרת בלי להודיע...
JEEP ONLY??? אתם מ-פ-ח-ד-י-ם
JEEP ONLY??? אתם מ-פ-ח-ד-י-ם מסמוראי קטן ??? ומה לגבי הדיפנדר של ארז - הוא סובל עכשיו ממשבר זהות?? אנחנו מחכים להזמנה ל''''טיול פיצוי למקופחים''''..... :-)))
אתם המקופחים???!!! אנחנו אלה
אתם המקופחים???!!! אנחנו אלה שנדחפים לפינה בגלל בריונים כמוכם שמגיעים לכל טיול ומשפילים אותנו ומה שנשאר לנו זה להתארגן ולעשות בכוחות משותפים ובעבודת צוות את המכשולים שאתם מדלגים בקלות כבודדים...
It''s a Jeep thing, you would'
It''s a Jeep thing, you would''nt understand. OIIIIIIIO
האמת שזה היה אמור להיות טיול S
האמת שזה היה אמור להיות טיול SAMURAI ONLY של זאביק נמרוד ויפתח אבל כולם עברו לJEEP והם היו זקוקים לקתקל אז הם צרפו אותי...
בגלל אותם בוגדים (אשר שמותיהם
בגלל אותם בוגדים (אשר שמותיהם הוזכרו לעיל) נותרנו מיעוט נרדף ומקופח של בעלי סמוראים, אך מי כמוך יודע שלא נשקוט על שמרינו עד אשר ימוצה עמכם הדין... לא JEEP THING ולא JEEP שמינג... אנחנו דורשים טיול פיצוי.....במועד קרוב ומוגדר.... :-))))
טוב, סמוראים, גם לכם מגיע טיול
טוב, סמוראים, גם לכם מגיע טיול עבירות ראוי לשמו, תתארגנו, תוסיפו נעילות, תתקינו כננות, תנעלו צמיגי שטח, יום הדין מגיע...אני מוביל עם הרנו מגאן...
חנן, חלאס עם ההשמצות! אתה
חנן, חלאס עם ההשמצות! אתה יודע שהסמוראי הוא העתק כמעט מדויק של הCJ רק קטן יותר. הן בגודל והן במומנט. ואם תעצור לחשוב מה הסמוראי יודע לעשות עם מומנט של בערך 10 קג''''מ ב4500 סל''''ד, תראה שהכבוד שלך יחזור לרכב הזה מהר מאד. האמת היא, שאני יודע שיש לך הרבה כבוד לסמוראי ושאתה סתם חובש את הכובע של המשמיץ בשביל הכיף. זו לא חוכמה לעבור מכשולים עם רכבים בעלי מרווח גחון של מטר, נעילות, מהלך מתלה של מטר וחצי, ומומנט תלת ספרתי. החוכמה היא לעבור אותם עם רכבים קצת יותר מוגבלים (לא לגמרי, לא להסחף). אולי עקב כך נשבר לך מהמעלות בארצינו ואתה מעוניין לעשות דוקטורט בזחילת סלעים. ונקודה נוספת לסיום: הסמוראי שלי נשאר בבית, עקב פילים בקרבורטור (ככל הנראה) ולא עקב מורא מJEEP. מה גם שחשבתי, שלא תזיק לכם קצת גאוות יחידה. ;-)
אני מצטרף לדרישתו של אמיר! בת
אני מצטרף לדרישתו של אמיר! בתור בעל סמוראי, אשר בטיול האחרון (שכלל דיפנדר וסופות), עם ארז,רן ואנשים, אשר עבר בזכות גודלו (קוטנו :-) בין סלעים אשר אילצו את פאר היצירה הישראלית והאמריקנית המשותפת (סופות) ויצירה בריטית (דיפנדר) לרדת מהאוטו, לבנות ולחלץ, לא הייתי כל כך מזלזל בפלאי הטכנלוגיה היפנית. אבי שוע נ.ב. אינני פותח ויכוח ''''של מי יותר גדול'''', אז בבקשה לא להעלות אותי על המוקד... סתם אני מעלה אנקדוטה משעשעת...
שרון אתה צודק. סמוראי זה העתק
שרון אתה צודק. סמוראי זה העתק של CJ בקטן. בקטן מאד אם אתה שואל אותי. קח למשל את ה דנה 300 מול הטרנספר של סמוראי. ברזל משובח מול פח מסגסוגת אלומיניום. אפילו לחרוט נגדית את הגלג''''ש אי אפשר אם אם הפרונט בורח וקופץ החוצה תחת עומס.....שלא לדבר על הצירים של הדגמים לפני 89 וחצי...... והקרבורטור.....אללא יסתור למי שמתקין פילטר קצת פתוח. הלך עליו...כמו M16 בדיונות..... בקיצור - סמוראי זה אוטו גדול! בחיי! אני רציני - היה לי 86 פתוח ואהבתי כל רגע - עד לנסיעה מתל אביב למצפה רמון וחזרה. ובכל זאת, זה אחד הג''יפים הכי הכי שיש והיו. אבל - יש לו מגבלות מסויימות שצריך להיות ער להם וזה - לא קשור בכלל לוויכוח למי יש יותר גדול או יותר קטן. מי שיש לו סמוראי יאמרו שהטכניקה חשובה יותר ואכן, מגבלותיו של הסמוראי חושפות יותר מהר את מגבלות הנהג - אם יש כאלה.....
רוני, מראש אני אומר שרכב השטח
רוני, מראש אני אומר שרכב השטח היחיד שנהגתי בו (אם לא מחשיבים מכוניות קארטינג לילדים כשהייתי בן 7 בערך...) הוא הסמוראי, אבל מנסיוני הדל הסמוראי איננו רכב שכל כך קשה להכיר... מספר הטיולים שהשתתפתי בהם הינו חד ספרתי (אבל קרוב לדו ספרתי...), ואני חושב שהגעתי לרמה די נחמדה עם הסמוראי, כך שבהחלט לא צריך לחשוב שצריך לעשות דוקטורט כדי לדעת לנהוג עם הסמוראי. אבי שוע
רוני, אתה יודע מה אומרים על
רוני, אתה יודע מה אומרים על אלה שחושבים שלא חשוב הגודל, העיקר הטכניקה..... ;-D
:-) .
:-) .
בלי כל כוונה מוקמת פתחתי כאן ב
בלי כל כוונה מוקמת פתחתי כאן במלחמת סמוראי נגד ג''ייפ או יותר נכון קטן מול גדול אז לכל בעלי הסמוראי בתור בעל סופה כולנו יודעים שכל מי שנוסע בג''ייפ אימתני מקנא קנאת מוות בכם בכל פעם שאתם נכנסים לתחנת דלק ומתעצבן כל פעם מחדש כשהוא רואה אותכם עוברים באותו מקום עם רבע מנוע ובקיצור ניפגש בשטח. אייל