פורומים

- שטח 4x4

החלפת פקקי מים בבלוק מנוע

17 באוקטובר 2000 ב 17:36 4 תגובות 2937 צפיות ניר ל
לפני שעה וחצי בערך , הפשלתי שרוולים עליתי על ב' הרמתי מכסה מנוע , רוקנתי מים ורגע לפני שאני משמיד את פקק המים החלוד והדולף שכבר מעצבן אותי די הרבה זמן , עצרתי לחשוב . לכאורה מדובר בהחלפה פשוטה מאד - חולצים את הישן ושמים את החדש , אבל ! יש לי פתאום הרגשה של דז'ה וו שפעם עשיתי כבר דבר כזה ודי אכלתי קש , הגישה לפקק קצת מוגבלת ויש לי שעתיים אור במקרה הטוב . החשש שלי הוא שההכנסה של הפקק היא קשה ומכות לא מכוונות עם פטיש עלולות לעוות אותו . נראה לי שיותר כדאי לחכות לסופ'ש , לפנות גישה יותר טובה לפקק ואז להשתמש בברנר קטן ע'מ לחמם את הבלוק או להקפיא את הפקק בחנקן נוזלי לפני ההרכבה (אין לי חנקן נוזלי וגם אצבעותי יקרות ללבי). אם מישהו יודע על מה אני מדבר יגיד לי - האם יש משהו בדברי או שאני סתם פרנואיד . שאלה נוספת למטלורגים מבינכם - יש פקקים מברזל ויש מפליז אני משתמש בפליז , מן הסתם אין כאן בעיה , אבל סתם להשכלה כללית - האם מקדם ההתפשטות של פקק הפליז ושל הבלוק (פלדה) הוא זהה ? או שהפליז מתפשט יותר? כי אם זה הפוך הפקק הרי ישתחרר כשהמנוע חם. בין העונים יוגרל פקק מים חדש .
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 17 באוקטובר 2000 ב 15:44

למה את תמיד מתחכמת? (וכאן אמור

למה את תמיד מתחכמת? (וכאן אמורה להגיע סטירה נוראית, אליבא דהסרט ''''שורו'''') תעבוד לפי ההוראות בספר הטיפולים וזהו. זה היה טוב לכל הג''יפאים בעולם, זה טוב גם לך. בספר כתוב להשתמש במכשיר להכנסת פריז פלאגס יעודי של היצרן, אבל הוא כולה בוקסה גדולה בקוטר של הפריז פלאג, אז כזאת כבר יש לנו ואיתה אפשר לדפוק את הפריז פלאג למקום. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 1שלום 17 באוקטובר 2000 ב 15:56

תן לו בראש והו, מה זה לא משהוא

תן לו בראש והו, מה זה לא משהוא מסובך לדעתי הבעיה רק בפתיחה, וחנן מעניין לדעת למה משתמשים בפקקי מיים גם מפלסטיק ולא רק מפליז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 17 באוקטובר 2000 ב 19:29

פלסטיק? איפה הצלחת למצוא שמדוב

פלסטיק? איפה הצלחת למצוא שמדובר על פלסטיק?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. עדי 17 באוקטובר 2000 ב 21:25

לניר אזהרה אם הפקק הוא מאלה

לניר אזהרה אם הפקק הוא מאלה שמתחת למניפולד (סעפת) אל תנסה להרכיב את הפקק בלי לפרק את הסעפת . הגישה קשה וברב המקרים הפקק נכנס עקום ונוזל עדי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול