ערן. שתי הערות לתשומת לב: 1.
ערן. שתי הערות לתשומת לב: 1. בארות עדה - חניון הלילה נמצא ממש על ציר מבריחים ידוע. שימו לב וארגנו שמירה. ומכל מקום נעלו את המכוניות. כבר היו שם התקלויות - אחת מהן נגמרה בירי - ו.....בהעברתו של הפקח המקומי לאזור אחר מחמת חשש לנקמת דם..... 2. קניון ברק יפה פי כמה מקניון ורדית ובנוסף לסולמות יש בו גם חבל טיפוס נחמד.. בסוף הקניון ניתן לעבור לשביל ולרדת בחזרה בעוד בורדית הדרך חזרה היא דרך הסולמות מהן עליתם. אין טעם לעשות את שניהם אחד אחרי השני. מעבר לזה מסלול מעניין - באזור כרכום מטווח חיל אוויר פעיל גם בשבתות. שימו לב. טיול נעים.
אל הממונה על הפניקה הלאומית.
אל הממונה על הפניקה הלאומית. א. גם במעלה העקרבים היה פיגוע ליפני ארבעים ומשהו שנים וכך בכול משבצת על המפה ב. אין מטווחים של חיל האוויר ביום שבת בקיצור ההודעה שלך לא במקום ולא לענין מי שרוצה לשבת מכווץ על הרצפה בבית בבקשה רק לא להטריד אותנו.
ערן, כדי שלא להעליב אותך שלחתי
ערן, כדי שלא להעליב אותך שלחתי לך תגובה בדואל הפרטי. טיול נעים.
ערן יש מספר מטווחים של חיל
ערן יש מספר מטווחים של חיל האויר שפעילים גם בשבתות וחגים. לידיעתך. טיול נעים
ערן רוני נתן לך עצות נכונות וו
ערן רוני נתן לך עצות נכונות וועילות (חוץ מזה שאני חושב שגם קניון ברק וגם ורדית יפיפים ושווים ביקור בשניהם) מלבד זה אכן יש מטווחים של חיל האוויר ויחידות מיוחדות שפעילים בשבת לצערי הרב היה לי בעבר אירוע לא נעים בשטח שכזה כשנקלעתי לתוך אש של הצבא בירור קצר עם פיקוד דרום או הפקח האזורייבהיר לך אם יש אפשרות לכך כרכום והר עריף נמצאים בתוך שטחי אש שכאלה(בכניסה לעריף יש גם שלט אדום שמבהיר נקודה זו) בכל מקרה באמת אין סיבה לפניקה פשוט לתאם טיול נעים
רוני שלום אני מתנצל מכול הלב
רוני שלום אני מתנצל מכול הלב על הסיגנון. אני פשוט מוקף ברואי שחורות שמוציאים אותי משלוותי קמתי בבוקר ראיתי את המודעה שתודה שהיתה קצת מלחיצה. והיגבתי בלי לחשוב פעם נוספת מתנצל בשנית שהיה לך חג שמח ולהתראות בשטח ערן שמואלי
ערן, עזוב שטויות. הכי חשוב שתה
ערן, עזוב שטויות. הכי חשוב שתהנו.