פורומים

- שטח 4x4

טיול לנגב שישי שבת הקרוב : המס

17 באוקטובר 2000 ב 22:17 7 תגובות 450 צפיות ערן ש
מארגן קבוצה לטיול במהלך שישי שבת ה: 10/ 20-21 הכוונה לטיול טבע ונוף עם הפסקות קפה ובלי התנפלות על סלעים, כולל מסלול רגלי למעונינים בקניוני ברק וורדית. המסלול: יציאה יום שישי ב 10:00 מאזור המרכז, נסיעה מנהלתית דרך מצפה רמון לכוון הר עריף ,ירידה לשטח בקמ 263 על הכביש המערבי, בקעת חסון, נחל מעזר,נחל כרכום קניון עדה, טיול רגלי בקניון לפנות ערב. לינה באזור הקניון או בחלק העליון של נחל פראן. התארגנות לארוחת ערב באופן עצמאי, נא לדאוג למעשר ולשתיה. למחרת בבוקר נחל פארן כולל כניסה לקניוני ורדית וברק נצא דרך נחל ברק לכביש הערבה. רמת הדרך בינונית יתכנו קטעים שיהיה צורך לתקן את הדרך עקב השיטפונות בשבוע שעבר רצוי להביא מעדר! פרט לכך להצטיד ב: ציוד שינה (יכול להיות קר) נעלים וביגוד מתאימים להליכה בקניוני ברק כולל גבים מלאים ?? אם יש לנו מזל. אז פרטים נוספים ניתן לקבל אצל ערן טלפון : 051.393947
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 17 באוקטובר 2000 ב 20:36

ערן. שתי הערות לתשומת לב: 1.

ערן. שתי הערות לתשומת לב: 1. בארות עדה - חניון הלילה נמצא ממש על ציר מבריחים ידוע. שימו לב וארגנו שמירה. ומכל מקום נעלו את המכוניות. כבר היו שם התקלויות - אחת מהן נגמרה בירי - ו.....בהעברתו של הפקח המקומי לאזור אחר מחמת חשש לנקמת דם..... 2. קניון ברק יפה פי כמה מקניון ורדית ובנוסף לסולמות יש בו גם חבל טיפוס נחמד.. בסוף הקניון ניתן לעבור לשביל ולרדת בחזרה בעוד בורדית הדרך חזרה היא דרך הסולמות מהן עליתם. אין טעם לעשות את שניהם אחד אחרי השני. מעבר לזה מסלול מעניין - באזור כרכום מטווח חיל אוויר פעיל גם בשבתות. שימו לב. טיול נעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ערן ש 18 באוקטובר 2000 ב 04:40

אל הממונה על הפניקה הלאומית.

אל הממונה על הפניקה הלאומית. א. גם במעלה העקרבים היה פיגוע ליפני ארבעים ומשהו שנים וכך בכול משבצת על המפה ב. אין מטווחים של חיל האוויר ביום שבת בקיצור ההודעה שלך לא במקום ולא לענין מי שרוצה לשבת מכווץ על הרצפה בבית בבקשה רק לא להטריד אותנו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4hotmail 18 באוקטובר 2000 ב 07:27

ערן, כדי שלא להעליב אותך שלחתי

ערן, כדי שלא להעליב אותך שלחתי לך תגובה בדואל הפרטי. טיול נעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 18 באוקטובר 2000 ב 11:17

ערן יש מספר מטווחים של חיל

ערן יש מספר מטווחים של חיל האויר שפעילים גם בשבתות וחגים. לידיעתך. טיול נעים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 18 באוקטובר 2000 ב 12:01

ערן רוני נתן לך עצות נכונות וו

ערן רוני נתן לך עצות נכונות וועילות (חוץ מזה שאני חושב שגם קניון ברק וגם ורדית יפיפים ושווים ביקור בשניהם) מלבד זה אכן יש מטווחים של חיל האוויר ויחידות מיוחדות שפעילים בשבת לצערי הרב היה לי בעבר אירוע לא נעים בשטח שכזה כשנקלעתי לתוך אש של הצבא בירור קצר עם פיקוד דרום או הפקח האזורייבהיר לך אם יש אפשרות לכך כרכום והר עריף נמצאים בתוך שטחי אש שכאלה(בכניסה לעריף יש גם שלט אדום שמבהיר נקודה זו) בכל מקרה באמת אין סיבה לפניקה פשוט לתאם טיול נעים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. ערן ש 18 באוקטובר 2000 ב 15:33

רוני שלום אני מתנצל מכול הלב

רוני שלום אני מתנצל מכול הלב על הסיגנון. אני פשוט מוקף ברואי שחורות שמוציאים אותי משלוותי קמתי בבוקר ראיתי את המודעה שתודה שהיתה קצת מלחיצה. והיגבתי בלי לחשוב פעם נוספת מתנצל בשנית שהיה לך חג שמח ולהתראות בשטח ערן שמואלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 4x4hotmail 18 באוקטובר 2000 ב 18:51

ערן, עזוב שטויות. הכי חשוב שתה

ערן, עזוב שטויות. הכי חשוב שתהנו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול