חשוב יותר - פיתרון למלא את אות
חשוב יותר - פיתרון למלא את אותה כמות ב 14 שניות
יוסי שיטה זו אכן מוכרת ובדוקה
יוסי שיטה זו אכן מוכרת ובדוקה. אבל...תהיה מוכן עם קומפרסר זמין. לא אחת קורה שקשה להבריג חזרה את מנגנון הוונטיל, שהרי בניגוד לפנצרמכרים, אתה מבריג אותו חזרה כשעדיין יוצא אוויר מהגלגל. כלומר נאבק בסילון האוויר שיוצא מהגלגל. לא שזה בעיה גדולה, אבל היה ונאבקת 5 שניות בהברגה, והנה אתה צריך לנפח חזרה. או (רחמנה ליצלן) קורה ונפל הוונטיל לחול, בכלל אתה בצרות. כאמור, שיהיה לך זמין קומפרסור טוב, או שתוריד אוויר בשיטה המסורתית והאיטית יותר שבה יש לך בקרה מלאה כל הזמן. בשני המקרים, תשקיע במד לחץ אוויר טוב הוא שווה כל גרוש. בברכה רובן
רובן מקבל את ההערות שלך בהסתי
רובן מקבל את ההערות שלך בהסתייגויות קלות: א. כדאי להוריד אויר לפני שנכנסים לחולות ולא אחרי ששוקעים ואז הוטיל לא נאבד בחולות. ב. זה נכון שכדאי שיהיה לך קומפרסור בג''יפ אבל זה גם לא אסון גדול אם במקום 18 PSI זה ברח לך ל-15 PSI. ג. כשצריכים לסגור את הונטיל (באיזור ה-18 PSI ) מכיון שהלחץ כבר נמוך בגלגלים קורים שני דברים: 1. קצב בריחת האויר יותר איטי כך שזה פחות מלחיץ אם פיספסת שניה או שתים. 2. האויר היוצא כבר לא משתולל ולכן אין בעיה להבריג את הונטיל חזרה.
אם יותר לי להוסיף טיפ קטן (ששו
אם יותר לי להוסיף טיפ קטן (ששווה כמה שקלים): במקום לקנות מברג מיוחד כזה שממילא הולך לאיבוד אחרי השימוש הראשון, עם חלק מהונטילים מגיע מכסה ונטילים ממתכת שבקצה העליון שלו יש מפתח ונטילים. כנסו לכל פנצ''ריה וישמחו לתת לכם מכסה ונטילים כזה בחינם. שימו את המכסה הזה במקום אחד ממכסי הגומי וכך הוא לא ילך לכם לאיבוד. ריקון נעים.
ואם כבר הוזכר כאן מד לחץ אויר
ואם כבר הוזכר כאן מד לחץ אויר איכותי אז באמת איפה ניתן להשיג אחד כזה ? כל המכשירים שהיו לי גמרו עם מחט מפורקת שנחה לה באדישות בתחתית הסקאלה. (לא סטיק כי אם שעון) ושוב - שיהיה באיכות גבוהה ברמת דיוק טובה ושלא מתפרק אחרי חודש. דורי
דורי קניתי לא מזמן באוטו דיפו
דורי קניתי לא מזמן באוטו דיפו מד לחץ אוויר דיגיטלי למיטב זכרוני הוא עלה 60 ש''''ח רובן
בעזרת המברג הזה אפשר גם למלא א
בעזרת המברג הזה אפשר גם למלא אויר מהר. אם ממלאים את הצמיג בלי הונטיל ללחץ קצת יות גבוה מהרצוי (בערך 5 PSI) ומבריגים פנימה את הונטיל הזמן מתקצר לחצי