רמי שלומות. אני אשתדל לענות ל
רמי שלומות. אני אשתדל לענות לך בצורה עדינה. ראשית מלכתחילה לא היתה פו שום כוונת רוח, המחיר אותו התבקשתם לשלם הינו מחיר עלות. המדריך החולה היווה את כל ההפנינג והוא המפיק בפועל של האירוע והוא תנאי בלעדיו אין. בנוסף, למצב הביטחוני הרעוע. לכן החלטנו שעדיף לבטל את האירוע. לבינתיים בין כל הנרשמים שהודענו להם את ההודעה והסברנו את המצב ההודעה התקבלה בשוויון נפש ובהבנה. לי הבדיקות שערכתי, כלל לא נרשמת לטיול, או לפחות לא בשם רמי נור. כואב לי לראות תגובות מאין אלו, כיוון שאנו מנסים לתת שירות או לעשות הפנינג לטובת הגולשים. מספקים מידע בזמן שאנו לא מבקשים כל תמורה. והיחס שנבע מההודעה שלך היה מזלזל ופוגע. האמן לי שאנו מאוד מצטערים על כך שהאירוע לא קויים. אני מקווה שתופיע לאירוע לכשהתקיים. מקווה שעניתי ושאתה עדיין לא חושב , שהאתר הוא גוף רודף מזומנים ובחורות. סליחה מכל אלו שנפגעו מביטול ה''''הפנינג''''. מקווים לראות אתכם באירוע הבא שנקיים. בכבוד רב שגיב שץ אתר השטח הישראלי
יסלח לי שץ החביב על ההתערבות,
יסלח לי שץ החביב על ההתערבות, אבל אם טיפוסים מגעילים דוגמת מר ''''נור'''' היו אמורים להגיע לאירוע, אז טוב שלא נרשמתי.... אל תיקח ללב, תמיד יהיו מגעילולים שינסו להעכיר את האווירה. פשוט תתעלם.
קודם כל - מר.נור החביב לא נרשם
קודם כל - מר.נור החביב לא נרשם כלל, או שלדעתי הוא אולי הסתיר את שמו... בכל אוםן אני יכול לומר שטיפוס מגעילון כמוני יהיה שם...ואני אפילו אשמח מאד לראות גם אותך חה חה חה... אגב שץ, תתחיל לתור אחר תאריך יעד ורצוי לא לחכות עד חנוכה (לדעתי) מה גם שאם ישנו צורך באיזו שהיא עזרה בהפקה...רק תאמר...
שץ, בשיחה שהיתה בינינו הזכרת
שץ, בשיחה שהיתה בינינו הזכרת שהיתה לך בעיה גם עם הביטוח. כמובן שזו בעיה לגיטימית. השאלה היא, האם אין דרך לעקוף בעיות שכאלה. האם לא ניתן לצאת בהצהרה שכל משתתף אחראי לעצמו וכו... כמו כן (בדומה לטיולים של המרכז לסיור) ממש להחתים כל משתתף על טופס הצהרה המשחרר את מארגני האירוע מאחריות. חבל שבעיה כזו תעצור אירגון אירועים שכאלו, אירועים שהייתי שמח לקחת בהם חלק. נ.ב. הייתי גם שמח לראות חברות כגון ''''שטח בטוח'''' נותנות חסות לאירועים שכאלו, ובכך פותרות את בעית הביטוח. בברכה ובתקווה להפגש בשטח רובן