רוני שלום, צריך לחשוב קצת כדי
רוני שלום, צריך לחשוב קצת כדי לתת לך תשובה יותר מדויקת מ''''כמה שפחות''''. בינתיים לא ברור לי מה הכוונה ''''טבעת'''' ו''''אורך עבודה''''. ובכלל ספר יותר על הכבלים האלו.
רוני שלום, בהמשך לנמרוד: אם י
רוני שלום, בהמשך לנמרוד: אם יש לך איזה תמונה (ששווה 1000 מילים כידוע), לסרוק, אזי אני חושב שנדע יותר על מה אתה מדבר.
לפי מה שנראה לי הטבעות האלה הן
לפי מה שנראה לי הטבעות האלה הן הסוג החדש של רצועות ההרמה. אלה רצועות שעשויות בניילון כפול שממולא בסיבים מיוחדים. לרצועות אין קצה אלה הן יוצרות טבעת שלמה. כלומר אורך המשך הוא חצי מהיקף הטבעת. היתרון של הרצועות האלו הוא שהן עמידיות מאוד לחיכוך ולא צריכות בדיקה תקופתית אפילו כמתקן הרמה אבל החיסרון שלהן הוא שהן תופסות יותר מכפול מהמקום שתופסת רצועה רגילה.
או לא. שחר אתה לא ראית כנראה
או לא. שחר אתה לא ראית כנראה את אותן רצועות.... מדובר בכבל עשוי סיבי פוליפרופילן עטוף קורדורה שעוביו פחות משליש העובי של רצועה צהובה רגילה.. יתר על כן הכבל - בגלל שהוא לא ארוג אלא סיבים פזורים הוא רך לחלוטין ואם מגלגלים אותו יפה הוא אפילו יכול להיות כרית.......מבחינת מקום - זה תופס חצי או רבע מקום מכבל צהוב 3 טונות רגיל. אם אתה מקפל את הטבעת לשתיים (4 מטר עבודה) אתה מקבל כבל שה WLL שלו - עומס ההרמה המקסימלי הוא 6 טונות שזה לגרירה 6 כפול 7 שזה מספיק כדי לגרור מרכבה סימן 5....... מוצר מדהים, מסוג אלה שמדליקים כל ג''יפאי אמיתי כבר בנגיעה ראשונה.... צילומים? אין לי כרגע - אני אחפש עוד הערב.
ארבע מאות וחמישים שקלים כולל מ
ארבע מאות וחמישים שקלים כולל מע''''מ אתה מכיר אותי עשרים שנה לא השתנתי:))))))) זה המחיר של האלטרנטיבות הקיימות עם מישהו יקרע את התחת לעקוף את גתוס אספיר ושאר החברמנים של תורת הכלכלה החדשה אני יודע איך לעשות את זה אתה אולי גם שאר החברה לא אבל!!!! רק במכירה ישירה ולא דרך המערכת הרגילה כי אז התחשיב הוא עוד מאה וחמישים שקלים מינימום אז כתוספת בשלב המכירה של הרכבים בסוכנויות או אתר אינטרנט כדוגמת זה ושאר פטנטים יכולים להשאיר את זה בסביבות ה450 כולל מעמ אשמח לעזור
צביקה, אתה מתחת לעלויות. בטח ל
צביקה, אתה מתחת לעלויות. בטח לא עם מע''''מ ותיק ברמה טובה שרק הוא לבדו בסיטונאות יעלה כ 70-90 ש''''חים. אני מניח שאם עוקפים את כל המתווכים אפשר להגיע למחיר של 550-600 ש''''ח + מע''''מ. קו או תן 75 ש''''ח לכל כיוון..
רוני, אם תיק הקורדורה מייקר
רוני, אם תיק הקורדורה מייקר את החבילה ב70-90 ש''''ח, אני אישית הייתי מוותר עליו, ומוצא איזה תיק בבית להשתמש בו, או פתרון אחר. חבל לי להוציא סכום כזה על תיק, שאני לא סוחב על הגב, הוא פשוט יושב באוטו, נפתח אולי פעם בשבועיים ומאחסן ציוד שהוא די עמיד.