פורומים

- שטח 4x4

תשובה לארנון

19 באוקטובר 2000 ב 13:15 6 תגובות 928 צפיות ג''יפטריפ
ארנון שלום, 1. מומלץ להתקין כננת שתתאים לרכב שלך. לגבי הסוג, ובכן ישנן 3 חברות מובילות (Warn, Super Winch, Ramsy) וכל מתקין יגיד שהדגם שהוא משווק/מייבא הכי טוב - לשיקולך. 2. איפה להתקין? שילוב של זול, אמין וקרוב למקום מגוריך - לא? יש את גתוס, עידו, סופר-פאואר, גפני ועוד... כולם אמינים ומקצוענים, תברר ותחליט. חשוב מאוד רק שיעשו לך את השינוי ברשיון - זה יחסוך לך זמן ושעות התחככות בעם ישראל במשרד הרישוי. 3. לא כל רכב יעבור טסט עם כננת חיצונית. בכל מקרה לכל אחת מהאופציות יש יתרונות וחסרונות: כננת חיצונית: יתרונות: נגישות, נוח לקיפול, לא מתחממת. כננת בתוך פגוש: יתרונות: אסתטי, נשמרת יותר, עוברת טסט בכל רכב. 4. תלוי - חדשה או משומשת? חדשה תעלה ללא פגוש בסביבות ה 7500 ש"ח???! משומשת אפשר להשיג גם ב 3000 ש"ח ופחות. 5. תחזור לסעיף 2. יובל.
הוספת תגובה
  • 1. ארנון 19 באוקטובר 2000 ב 11:41

תודה על התגובה המהירה איפה אנ

תודה על התגובה המהירה איפה אני יכול להשיג כננת משומשת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 19 באוקטובר 2000 ב 11:50

לג''יפבריש בי-ם היו לפני מספר

לג''יפבריש בי-ם היו לפני מספר חודשים כננות משומשות ב2000-2500 ש''''ח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אבי.ש 19 באוקטובר 2000 ב 12:01

שלום ארנון. לאיזה רכב אתה צריך

שלום ארנון. לאיזה רכב אתה צריך כננת ופגוש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ארנון 19 באוקטובר 2000 ב 12:23

גאלופר ארוך

גאלופר ארוך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. eial 19 באוקטובר 2000 ב 13:11

היי ארנון כננת למה ? כננת ה

היי ארנון כננת למה ? כננת היא זריקת אומץ לכל שטח כלומר אם עד היום הטלבטת עובר או לא יש כננת אין התלבטות נכנסים וזהו מקסימום ....יש כננת בכל אופן לפני שרצים לקנות כננת אולי רצוי לבדוק ''''תחליפית'''' זולים יותר כמו למשל הייליפט או משהו דומה. אגב אני לא יודע מה הסטטוס שלך אבל שמעתי שאם מיבאים כננת מחו''''ל ניתן להצהיר עליה כמערכת משיכת צינורות אבל אז אתה חייב להיות חקלאי ולפי מצב החקלאות בארץ אולי מוטב פשוט לשלם מחיר מלא. עוד דבר קטן היתי בודק לגבי משומשות אבל הנפלד יבואני וורן בהצלחה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אדי 21 באוקטובר 2000 ב 19:07

שלום ארנון , בקשר לכננת , אצל

שלום ארנון , בקשר לכננת , אצל הנפלד יבואני וורן מוכרים כננת וורן 9500 LBS ב4200+מע''''מ (נכון ללפני מס'' שבועות) , ההתקנה , ללא פגוש 500 ש''''ח. פגושים יש ב2400 ו3000 כמובן להוסיף מע''''מ , המחיר תלוי בסוג הרכב. המחירים מזיכרון בלבד , ואני גם לא ממש יודע מה רמת ההרכבה שלהם - תצטרך לברר. כשהייתי שם בררתי ואם תהיה קבוצה של מספר אנשים הם מוכנים לעשות הנחה מסוימת . אז אם תמצא עוד כמה תוכל להרוויח . בקשר להייליפט , באספיר מוכרים ב350+מעמ , וגם תקבל 50 ש''''ח זיכוי לקניה באותו הרגע . אולי צריך להיות חבר במועדון חברים שלהם בשביל המבצע , אפשר להירשם דרך האינטרנט . www.asfir.co.il אני חושב שזה די זול , אצל הנפלד זה 450 +מעמ וגם אצל עידו כהן משהו דומה. בהצלחה ,אדי .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול