פורומים

- שטח 4x4

צריך לשלם למישהו על מנת לקבל ת

19 באוקטובר 2000 ב 15:11 6 תגובות 571 צפיות אורח/ת
או שרק למקובלים יש כן תקווה לקבל תשובה ? או אולי לבעלי מכונית נפח מנוע מעל 1300 ? לא באמת, אני שואל ברצינות. שאלתי כבר כמה פעמים שאלות אולי לא קשות אולי אני לא מקצוען ואני חדש בעניינים פה אבל מה עם איזה תשובה קטנה ?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 באוקטובר 2000 ב 13:22

הלן גיא אני לא בדיוק איש המ

הלן גיא אני לא בדיוק איש המכניקה והמכונאות כאן. לגבי שתי השאלות שלך: לגבי בעיית החשמל - אין לי מושג לגבי המראה הקדמית שמפריעה - נתת בעצמך את הפתרון. לך וחפש מראה כזו שמתאימה לך מבחינת המרחב והתקן אותה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 19 באוקטובר 2000 ב 13:24

גיא, אין קשר למקובלים, חשבת או

גיא, אין קשר למקובלים, חשבת אולי שלא יודעים את התשובות לשאלות שלך? לצערנו, בעלי מקצוע כמעט ולא משתתפים בפורום זה, אולי כי חלקם לא מקושרים לרשת, אולי לא בא להם לעזור ועוד הרבה אוליים. בקיצור, מי שנשאר לענות אלו חובבים. המקצוענים היחידים שמשתתפים הם רוני-גולדטק (בצורה קבועה ואם יותר לי לומר אז גם מרשימה מאוד) גפני-לעיתים רחוקות, אבי שופינסקי, אילן-סופר-פאוור אבל גם הם לצערי- משתתפים לעיתים רחוקות מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 19 באוקטובר 2000 ב 13:24

הלן גיא אני לא בדיוק איש המ

הלן גיא אני לא בדיוק איש המכניקה והמכונאות כאן. לגבי שתי השאלות שלך: לגבי בעיית החשמל - אין לי מושג לגבי המראה הקדמית שמפריעה - נתת בעצמך את הפתרון. לך וחפש מראה כזו שמתאימה לך מבחינת המרחב והתקן אותה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 19 באוקטובר 2000 ב 13:29

יש עוד אפשרות שמומלץ לך ולכולם

יש עוד אפשרות שמומלץ לך ולכולם להיעזר בה. כנס לאתר www.off-road.com האמריקאי, תמצא שם רשימות דיוור ממוינות לסמוראים לJEEPים קצרים לJEEPים ארוכים לJEEPים עתיקים ועוד הרבה סוגי רשימות. למעשה אלו פורומים שמתנהלים על גבי הדואר האלקטרוני. כמו בפורום הזה תמצא גם הרבה תשובות לא לענין אבל תמצא שם תשובות מאוד לענין, גם מבעלי מקצוע, תמיין את המידע ובדרך כלל תמצא שרמת המידע שם גבוהה בהרבה עקב הוותק של השוק שם והגודל שלו. זה נכון במיוחד לסמוראי שבניגוד לישראל בה הוא משמש כרכב מעבר, שם עושים ממנו רכב שטח רציני ומשופר מאוד ויש עליו המון מידע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נמרוד 19 באוקטובר 2000 ב 15:47

גיא, כל אחד כאן עונה לשאלה רק

גיא, כל אחד כאן עונה לשאלה רק אם הוא במקרה יודע את התשובה. יש אנשים עם יותר נסיון ופחות עם רכבים כאלו ואחרים, ויש בעיות יותר ופחות נפוצות. לי יש דווקא נסיון עם סמוראי, וגם לחנן ויפתח, אבל הבעייה שאתה מתאר לא נשמעת פשוטה ולא התמודדנו עם משהו דומה. אולי אם תוכל להרחיב יותר מישהו יקבל איזה רעיון. אם וכאשר תשאל לגבי רעשים ודפיקות ממערכת ההינע אני מבטיח שתקבל יותר תשובות! לגבי המראה - נו באמת, תחשוב קצת, אולי צריך לעקם לפה או לשם, או ללכת להסתובב במגרש גרוטאות כמו שרשמת. אני אישית בטח לא הייתי קורא לזה בעייה, את מי מעניין מה קורה מאחורה... אם אני לא טועה אז אתה צפוני, אז אני מכיר מגרש בשם גורר המפרץ, בצומת אתא תפנה מזרחה ותמשיך עד שתראה מצד שמאל שלט. יתנו לך להסתובב בפנים בין הגרוטאות, ואם משהו יראה לך תוכל לפרק ולקבל בכמה לירות (אולי תצטרך להתמקח).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 19 באוקטובר 2000 ב 20:33

אופס ,,... לא התכונתי לעצבן את

אופס ,,... לא התכונתי לעצבן אתכם כל כך .. סליחה. בקשר לחשמל אני אלך איתו לחשמלטור מחר אבל בקשר למראה מה ששאלתי היה אם במקרה מישהו מכיר מכונית שיש לה מראה עם זרוע קצרה מאד. אבל תודה בכל מקרה על כל התשובות נורא נחמד לקבל הודעות בכל מקרה אפילו אם הם לא פותרות את הבעיה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול