בוא אני אקצר לך עד שרוני יתן פ
בוא אני אקצר לך עד שרוני יתן פה את התגובה שלו לעניין ... זה אפשרי מאוד ... אפשר לשים מנוע של פראדו ... זה הרבה יותר מכפול ואני מניח אפילו גם משולש ... מסכום של 10אלף .... זה אבל לא חוקי בעליל ... לפחות במדינה מתקדמת כשלנו ... חכה לכשיצאו כמה ראנרים דיזל למיכרז אם בכלל ...
יש חוקים במדינת היהודים ולצערנ
יש חוקים במדינת היהודים ולצערנו לא כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה , וגם לא להחליף מנוע לרכב דיזל מבנזין. כמו דרך אגב חלק גדול מהשיפורים שעושים בכלי הרכב בארץ. אולי פעם החוק ישונה ואו אז יוכל כל אחד לעשות כרצונו (אולי בעצם יותר טוב כמו עכשיו) בכבוד רב רמי לימון
תודה לכל העונים !! 1.חרף הע
תודה לכל העונים !! 1.חרף העובדה שראנרים ממודל 95-6 בנזין אוטומט נמכרים כל כך בזול ועל אחת כמה וכמה כאלו עם מנוע הרוס,גם סכום משולש מ10 אלף שקל יהיה בגדר הסביר. השאלה אם אפשר לעשות משהו מבחינה חוקית,איך הרכב מסתדר עם זה,ואיך מביאים מנוע כזה וכמה זמן זה לוקח וכו. 2.ראנרים דיזל ??במכרז??איפה ??של האום ? מתי זה יוצא ואיפה זה מתפרסם ? תודה !
רנארים מהאו''''ם יוצאים למכרזי
רנארים מהאו''''ם יוצאים למכרזים מידי פעם אבל זה נדיר יש לך אפשרות ללכת לעמדה מספר אחד במשרד התחבורה בחולון ולשאול שם בקשר לשינוי מבנה או מנוע ברכב אני בעבר בררתי לגבי אפשרות בדיפנדר V8 בנזין שהיה לי ורציתי לשים בו מנוע דיזל דווקא לא היו להם בעיות מיוחדות עם זה וגם בחברת לנדרובר עזרו לי בנושא
יש בעולם 4 ראנרים עם מנועי 3.0
יש בעולם 4 ראנרים עם מנועי 3.0 דיזל. אין בעולם ראנרים עם מנועי דיזל שהם גם אוטומטיים. יחד עם זאת הגיר האוטומטי של הפראדו והגיר האוטומטי של הראנר AISIN 343H הוא אותו גיר. יתכן שיש בו שינויים קלים בחלקים הפנימיים ביחסי העברה ובממיר. לכן, אם אני מבין נכון ישנה אפשרות תאורטית, אני מבין שאולי אפילו מישהו (חבר של מאיר רוטברג) כבר עשה את זה. העלותש ל מנוע פראדו 3 ליטר טורבו דיזל אינטרקולר תהיה גבוהה מאד אם המנוע ממקור ישראלי חוקי. הרבה מעבר ל 3K. לדעתי. צריך לשחק עם המחשב ועוד כמה דברים פעוטים כמו החלפת מערכת הדלק כולה, ניקוי מיכל דלק, פילטרים ביצוק, פרוייקט לא פשוש - אם כי בהחלט ניתן לביצוע. השאלה אם כדאי היא שאלה חשובה מה גם שמחירם של הרארנים לא ממש זול. גם אם לא יקר מדי. להשקיע 80 בראנר 94 ועוד 20-30 במנוע + עבודה ועוד זה לא חוקי ...נראה לי לא מתאים. אבל כל אחד והראש שלו. מכרזים - מדי פעם יש ראנר דיזל 3.0 ידני. היה אחד למכירה לפני כמה שבועות מודל 99 שנמכר בקושי הרבה מתחת למה שהמוכר רצה - בכלל שהוא ידני....ובארץ מכונית בסדר גודל כזה של מחיר אם היא ידנית היא מתה. מצטער על הפסימיות.... בעיני עדיך להלחם עם החוק על מנוע V* וגיר 400TH של GM ולא על דיזל.....
או קי תודה רוני ! נראה לי שאנ
או קי תודה רוני ! נראה לי שאני יוותר ..:) אבל הראנרים דיזל במכרז בהחלט מעניין