פורומים

- שטח 4x4

מחמאה מספר 2

19 באוקטובר 2000 ב 22:38 3 תגובות 418 צפיות אורח/ת
ביום שבת טיילתי עם מאיר וחברים בהר חמרן אני וחברתי התארחנו אצל מאיר בדסקברי(מאיר תודה על הנכונות לסבול משקל עודף כמוני אצלך...) על הדסקברי(רכב מפנק ביותר,נוח מאוד ובניגוד ללנדרובר שלי-הדיפנדר...גם נוסע מאוד מהר..) בכל מקרה על הדסקברי מורקבים קפיצים ובולמים של חברת omw לכל בכלי הרכבים--עד שלא תסעו ברכב עם קפיצים כאלה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים איזה כייף איזו רכות נסיעה,שליטה על הרכב הרבה יותר קלה הקפיצים והבולמים פשוט סופגים הכל פשוט תענוג

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 באוקטובר 2000 ב 20:55

ארז התבלבת: שם החברה הוא OM

ארז התבלבת: שם החברה הוא OME ולא OMW. אני מנסה כרגע שניים מאחורה ואספר לכם מה קורה עםזה בשבוע הבא...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 19 באוקטובר 2000 ב 21:52

לא יודע איך זה תחת לחץ אבל יצא

לא יודע איך זה תחת לחץ אבל יצא לי לנהוג בדיפנדר שהיה שלי לאחר שהבעלים החדשים פינק אותו בערכה מלאה של קפיצי ובולמי אולדמןאמו ולדעתי במהירות נמוכה על הכביש האוטו יותר קשה ומקפץ .. אבל זה בטח בגלל שתחת לחץ זה מתפקד מעולה ובכלל האוטו נראה פצצה עם הבולמים הצהובים והעבים מציצים מלמטה וגם מוגבהה יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4intermail 20 באוקטובר 2000 ב 06:17

עקב דלקת ריאות קשה, לא הייתה ל

עקב דלקת ריאות קשה, לא הייתה לי האפשרות להכניס את תגובתי בנושא ... בכל אופן לפני שבוע גם אני קניתי 4 בולמים מדיום דיוטי + קפיצים, דגם מדוייק מי שרוצה לדעת אפשר לשאול את רוני. בכל אופן הרכב נוסע יותר טוב יותר יציב ולא מתנדנד ! הגבהה כמו שצריך עכשיו ... ולא עם ספייסרים .. מהלך מתלה השתפר אני מאמין אף על פי שלא היה יותר מדי אפשרות לבדוק את העסק כמו שצריך (תמונות בקרוב) פשוט בגלל המחלה ... בכל אופן הבולמי אולדמן אחלה שבאחלה ביחוד עם הקומבינציה של קפיצים פרוגרסיביים ... בכלל...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול