פורומים

- שטח 4x4

טירון בשטח 3 גיוס חירום יר''''

20 באוקטובר 2000 ב 18:31 4 תגובות 631 צפיות הירשל
!!!שלום חברים גיפא"ים לאחרונה קבלתי צו"קריאה לרישום הטראנו ביחידת יר"ם צ.ה.ל. ?מה קורה אצלכם האם זה הנוהל והאם חזרנו ל-67 וכו' וכו' אשמח לשמוע מכם!!! !הירשל
הוספת תגובה
  • 1. ניר ל 20 באוקטובר 2000 ב 17:16

כן , אכן זה המצב . עוד סיבה למ

כן , אכן זה המצב . עוד סיבה למה כדאי סי גי בן 15 .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. הירשל 20 באוקטובר 2000 ב 18:08

ניר האלן מהירשל תשובה לעניין א

ניר האלן מהירשל תשובה לעניין אך באותו עניין זה הרכב שלי אך אשמח לשמוע משכמותי להת'' הירשל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 20 באוקטובר 2000 ב 18:28

כן הירשל זה הנוהל ואל דאגה לא

כן הירשל זה הנוהל ואל דאגה לא חזרנו ל67 וזה לא משהו מיוחד בגלל המצב קיום. אתה רק צריך ללכת לבסיס שאמרו לך ומישהו יחתום על איזה טופס בזמן מלחמה של ממש אכן יכול להיות שיקחו לך את האוטו אבל זה גם לא בטוח ובמקרה שיקרה משהו לאוטו אתה מקבל את כל הפיצויים ואם אני לא טועה אפילו פיצויים על בלאי של הרכב כתוצאה מהקילומטרים שנסעו בו. אגב טראנו זה חצי נחמה לנו יש על הטראנו והיה על הדיפנדר וגם כמה ימים אחרי שהוצאנו את הפראדו בזמנו קיבלנו צו עליו,ומחיר הפראדו ידוע לכולם .. נסה רק לחשוב מה חושב מי שמקבל צו כזה על ריינג'' רובר..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. שטח בטוח מאיר 20 באוקטובר 2000 ב 19:25

חברים יקרים אנא צאו מהלחץ!!!

חברים יקרים אנא צאו מהלחץ!!! כמפקד יר''''מ הרשה נא לי להרגיע אותך,קודם כל על פי התקנות מערכת הבטחון יכולה לגייס כל דבר וכל אחד בכל עת. בשיגרה מעבר לרישום שיגרתי שיקח אולי 10 דקות תקבל פעם בשנה ביקור בית לוודא שאכן אתה זה אתה ותרגיל כל זמן מסוים(כמובן שלא כאן המקום לפרט) הסר דאגה אף אחד לא יגייס לך את הרכב ע''''מ שאיזה סג''''מציק יסע להנאתו בו מדובר על שעת חרום אמיתית ואם יש עוד שאלות אשמח לענות לך מאיר רוטברג 09-7747425

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול