פורומים

- שטח 4x4

מה עדיף???????

21 באוקטובר 2000 ב 19:36 7 תגובות 434 צפיות אורח/ת
שאלתי להיום אנשים יקרים היא: מה עדיף לקנות סופה משופרת או סופה סטנדרטית ולשפרה בהמשך?????
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 21 באוקטובר 2000 ב 20:32

אולי קודם תברר מה אתה רוצה לשפ

אולי קודם תברר מה אתה רוצה לשפר...ואז תעשה תחשיב כולל ותהיה יותר חכם !!! כמו שאני זוכר . . . תקציבך היה ה20 גדולים (אלפים) וזה לדעתי לא מספיק לשום שיפורון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. dror b. 21 באוקטובר 2000 ב 22:21

נו באמת? מה עדיף?... זו לא רק

נו באמת? מה עדיף?... זו לא רק שאלה של כסף, אלא גם מהם השיפורים המועדפים עליך ואילו שיפורים מורכבים בסופה שאתה חושק בה. כעיקרון, רכב משופר יעלה לך פחות מאשר להשקיע ברכב סטנדרטי, כי ידוע בשוק הרכב מצד שרוב השיפורים אינם מחזירים את כל ההשקעה מצד שני, כשאתה מתחיל מאפס, אתה אולי משלם יותר, אבל אתה יודע מה אתה מרכיב, ואתה גם מרכיב את מה שאתה רוצה וצריך, ולא מוכרח לחיות עם כל מיני שינויים שמישהו אחר ביצע, ושאולי לא מתאימים לצרכים הספציפיים שלך. ושוב גם אני אזכיר לך שעם התקציב שהזכרת כבר כמה פעמים (20 גדולים) אין לך מה לחפש סופה משופרת, מכל מודל שהוא. אולי, אולי. תצליח לגרד סופה 92 סטנדרטית שחוטה מאוד בסכום הזה, או סופה 94-93 ממכרז, ותתכונן להשקיע הרבה מאוד בהחזרה למצב נסיעה, לפני שמדברים בכלל על שיפורים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 22 באוקטובר 2000 ב 13:59

חברה התקציב שלי גדל!! השיפורי

חברה התקציב שלי גדל!! השיפורים שאני רוצה זה הגבההות ומתלי ראנצ''ו יש משהו שמוחר אוטו עם השיפורים שאני רוצה בתקציב שלי אבל מין הסתם בן אדם ששיפר את הג''יפ שלו אז הוא גם ניצל את השיפורים כלומר הג''יפ קרוע אבל השאלה אים עדיף לקנות סטנדרטי ולהתחיל לשפר (זה גם בתקציב!!!!!)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 22 באוקטובר 2000 ב 14:00

חברה התקציב שלי גדל!! השיפורי

חברה התקציב שלי גדל!! השיפורים שאני רוצה זה הגבההות ומתלי ראנצ''ו יש משהו שמוחר אוטו עם השיפורים שאני רוצה בתקציב שלי אבל מין הסתם בן אדם ששיפר את הג''יפ שלו אז הוא גם ניצל את השיפורים כלומר הג''יפ קרוע אבל השאלה אים עדיף לקנות סטנדרטי ולהתחיל לשפר (זה גם בתקציב!!!!!)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 15:14

נו...שוב לדעתי, כל אוטו שנמ

נו...שוב לדעתי, כל אוטו שנמכר יכול להיות במצב רע, השאלה היא בכמה... אני קניתי סופה פתוחה ארוכה אהה...מתלים מקוריים בקיצור - יצאה לפני כ7 שנים מנצרת, שירתה קצת במגב אחר כך עברה לידי פרדסן ועובד לולים...ומשם אלי. אצלי היא עברה שינוי קיצוני עד עכשיו, ובהשקעה של מיטב כספי, וביננו, אין לי בעיה למצוא מה לשפר עם כסף נוסף - רק הכסף, שוב, הוא הופך למצרך נדיר. היום היא נראית כך:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 22 באוקטובר 2000 ב 19:43

אריק הג''יפ שלך נראה סבבה אבל

אריק הג''יפ שלך נראה סבבה אבל אני מתקוון מבחינת הכדאיות של הקניה (הרי בסופו של דבר הדבר הכי זול הוא הכי יקר!!!!!) אז אני רוצה לדעת מה יותר כדאי!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 21:09

מבחינתי... אני העדפתי לקנות

מבחינתי... אני העדפתי לקנות בזול (יחסית - איזה עיסקה סיבובית הכוללת קיצור הרכב, החלפת ג''נטים וצמיגים פחחות וצבע, קשת התהפכות, הגה כח, מה עוד ? ספסל אחורי וברזנט חצי... אחר כך מכספי - דלתות וגג סט פרוקומפ - רנצ''ו, ניתוק מהיר למוט מייצב, פילטר פתוח וכו וכו... והכי חשוב - זה עולה !!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול