יריב, לגבי דלתות קשיחות לסיקס,
יריב, לגבי דלתות קשיחות לסיקס, יש לי, תתקשר אליי ל 053908111 או 089283079
אל תעשה דבר כזה! העלים הנותרי
אל תעשה דבר כזה! העלים הנותרים לא יעמדו בעומס ויירדו מהר מאוד. במערכות תחליפיות או משופרות משתמשים בעלים ארוכים מפלדה גמישה בהרבה מהמקוריים, ולכן מערכות אלה מסתפקות בפחות עלים ומעניקות נסיעה רכה ומהלך מתלה ארוך. וזו גם ההמלצה שלי: מערכת טובה כמו פרוקומפ או רנצ''ו או של ''''מתלם'''' מתוצרת הארץ. כמובן שלא לשכוח בולמים טובים ומתאימים, והתאמה/תיקון של זוויות ההיגוי.
יריב לגבי הורדת עלים, כמו ש
יריב לגבי הורדת עלים, כמו שדרור כתב, הקפיצים הנותרים ''''ירדו'''' מהר מאד לכיוון התיישרות כללית. לגבי הורדת עלים במתלי פרוקומפ, אני ביצעתי את זה בצורה הבאה: במקום 4 מקדימה, 3 והרביעי(עלה עומס) הפכתי כדי שישמש כמעצור בהתעגלות שלילית במקום 5 מאחורה, 4(פחות עלה עומס). האוטו סופג טוב יותר ועד עכשיו לא נשבר למרות שאני דורש ממנו הרבה.
אם בעיית הנוחות באמת מפריעה
אם בעיית הנוחות באמת מפריעה לך, אתה יכול לנסות להוריד כמה עלים מהחבילה. האוטו אכן יהיה ''''רך יותר'''', אבל ירד באופן מידי, לא לאחר זמן. אתה מוריד עלה, אתה מוריד את קבוע הקפיץ, אותו משקל של רכב גורם לשקיעה גדולה יותר. משמעות - תקבל אוטו אולי נעים יותר אבל גם נמוך יותר. לגבי השפעות לטווח ארוך - אני מניח שאם האוטו שלך גם ככה לא כבד או עמוס במיוחד (סיקס פתוח אני מבין) לא צפויות השפעות שליליות. בכל מקרה אין לך יותר מדי מה להפסיד, תנסה, מקסימום תחזיר חזרה את כל או חלק מהעלים שאתה מוריד, או שתגיע למסקנה שאתה רוצה לקנות קפיצים חדשים ומשופרים כמו שהציעו לך.