שניר אני חייב להגיב אני לא
שניר אני חייב להגיב אני לא מכיר אותך או את האנשים הללו ואני מעריך שגם לא אכיר יש דרך ויש דרך ואם אתה חושב שאתה מעל העם אז... אם היית רואה את אחד המגנומים הנ''''ל נכנס לתוך הים ומשתולל בחוף היית אומר .... אבל להזכירך גם הדיפנדר שלך (לשעבר) לא חסרו לו שעות ים בשחיה. אין לי שום כוונה לחנך אותך כי מה שלא הצליחו ב 18 שנה אני לא יצליח בכמה שורות אבל אני לא חושב שיש ו/או צריך להיות הם ואנחנו כפי שנכתב כי זה שנולדת עם כפית לא אומר שאתה מיוחד ונעלה יום טוב אודי
אודי כל הכבוד.
אודי כל הכבוד.
שניר, הכללות זה לא דבר נכון ת
שניר, הכללות זה לא דבר נכון תמיד... אני מכיר אנשים עם fiat127 משנת 80 ומשהו שמשתוללים כמו משוגעים, וגם אנשים עם מאגנום רגועים. בימים טרופים אלו צריך להמנע מהכללות, שמפצלות את העם (כל הדתיים... כל החרדים... כל הערבים... כל ה...), כל שכן הכללות על בסיס הרכב שאתה מחזיק. נכון שיש רכבים שקונים יותר בשביל הפוזה, אבל מכאו להכללות שכאלה - יש דרך ארוכה. אבי שוע
שניר אני ממש מצטער לאכזב אותך
שניר אני ממש מצטער לאכזב אותך ולסתור את התאוריה שלך אבל אני כמעט קניתי מגנום ואני חושב לפחות שאני לא כל כך עונה לתאור הארס שלך בכל אופן אני חושב שהגיע הזמן להתעלות קצת על הגישה הטיפשית כל כך שלא קונים ב.מ.וו כי זה של ארסים למרות שזה אחד המכוניות הטובות בשוק והגיע הזמן להפסיק להדביק סטיגמות למכוניות ולפעול קצת יותר משקולים מקצועיים ולא אבסורדיים אייל
אלוהים ישמור אתם האנשים הכי
אלוהים ישמור אתם האנשים הכי כבדים שאני מכיר לא יודעים בדיחה מהי וקצת חיוך על הפנים שלכם יעשה לכם רע מכל דבר אתם מנסים להוציא את הרע אני מספר לכם משהו מבדח שקרה ואתם ממציאים לי כל מני תאורים פילוסופיים כאלו ואבי אתה במיוחד מה אתה בן 200 ?? ואני מוכן להתערב שגם אתה מתעב את בעלי המגנומים הערסים שחושבים שאין אוטו טוב משלהם ואתה דואג להראות להם מאיפה משתין הדג . ומי עשה הכללות ואיפה ערבים ואיפה אנחנו זה היה בצחוק ברור שכל 1100 המגנומים שמכרו רק בשנה האחרונה אינם של ערסים איפה אתם חיים אפילו אני לא הייתי חושב על כזה דבר אתם כאלו כבדים זה לא יאמן איפה ארז שקצת יציל פה את המצב ויגיד משהו בשביל ההומור
שניר, אני מתעב ערסים מכל הסוגי
שניר, אני מתעב ערסים מכל הסוגים, ללא קשר לגיל / דת / צבע / רכב... בן 200 אני לא, אבל בדיחה מספרים פעם אחת, ובשבוע האחרון שמענו את צמד המילים ''''מגנום'''' + ''''ערס'''' יותר מדי פעמים... זה כבר עבר את השלב של להצחיק... אני אישית רואה על חוף היום דווקא הרבה יותר סיקסים פתוחים מצוחצחים עם פרוז''קטורים, גלגלי ענק ונהגים עם מנת משכל ביחס הפוך לקוטר הצמיג, ויצא לי להתקל במעט מאוד מגנומים על החוף - אז מה אני אגיד, שסיקס זה רכב לערסים? לא נראה לי... בן 200 אני לא, אבל אני גם לא משתתף בתחרויות נהיגה מכל סוג שהוא, במיוחד לא על החוף. החוף (אני מדבר על חופי הרחצה כמובן) מיועד לרחצה, ולא לנסיעת ג''יפים לדאווין. לעניות דעתי - ההודעה לא היתה הכי במקום, גם מפני שנראה לי שאתה פותח חשבון עם יותר מדי ערסים. וכרגע בגלל חוסר הדיפנדר שלך יהיה לך קשה לסגור אותו :-) בכל מקרה - יש לנו מספיק מלחמות עם הערבים, אז נפסיק עם מלחמות היהודים. להתראות בשטח! אבי שוע
כן אבל שים לב ששאר המקרים שהזכ
כן אבל שים לב ששאר המקרים שהזכרתי את זה היו לצורך עניין הטנדרים ולא כבדיחה כרגע זה גם לא היה בדיחה אלה סיפור של מקרה אמיתי .. אני לא מא נגד כל הדאווינים בחוף כי אם היית חיפאי היית שם לב שהדיפנדר שלי מאוד אהב לבלות שם ולהראות לכולם מאיזה צד של הסקלה מגיע הרכב ה''''מכוער'''' שהם מזלזלים בו בדיוק . היה מאוד כיף חופי הרחצה סגורים ואסורים ואי אפשר לנסוע שם בכלל החופים שבאים אני ו''''הערסים'''' נוסעים זה חוף אסור לרחצה ואף יש שם מסלול מיוחד לירידה לחול שמיועד במקור להורדת אופנועי ים .. זה חוף שעשועים מוטוריים והרחצה מיותרת מסוכנת ואסורה. בכל מקרה אני כבר מת לקבל את הרכב החדש מה שזה לא יהיה ולתת לך בראש.. סתם סתם !:)) בחברות שניר