אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמ
אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמת שלי, כל מאכל מתגמד, אבל ככה ללכלך על השיפודים של עזרא???? אני אשלח לו לינק למה שכתבת, ואם יתברר שהוא יודע לקרוא והלינק יגיע לידיו, לא הייתי ממליץ לך לעבור בבאר-שבע בזמן הקרוב.....
אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמ
אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמת שלי, כל מאכל מתגמד, אבל ככה ללכלך על השיפודים של עזרא???? אני אשלח לו לינק למה שכתבת, ואם יתברר שהוא יודע לקרוא והלינק יגיע לידיו, לא הייתי ממליץ לך לעבור בבאר-שבע בזמן הקרוב.....
הכל טוב ויפה אבל השיפודיה של ע
הכל טוב ויפה אבל השיפודיה של עזרה?! שננו היטב: באר שבע= בית הפול בית הפול=באר שבע באר הפול= בית השבע (תשאלו איפה בית הפול מספר 1, לא מספר 2, שמה זה רק בפיתה) ולקינוח גלידה באר שבע.
אני בכלל רציתי לאכול בבורגר רא
אני בכלל רציתי לאכול בבורגר ראנץ, אבל אמיר שידע שהוא לא בא איתנו בגלל ''''ארוחה משפחתית אצל פנינה'''' שלח אותנו לאותו מקום מזויע. עזרא התגלה לנו כאשה בגיל העמידה ורבה היתה הפתעתנו שהאח''''כ היא התוודתה שלא קוראים לה עזרא. עבדה עלינו...השקשוקה המדהימה שלך לא תעזור לך סמוראי, בטיול הבא אנחנו נקשור אותך לטמבון של סופת הזעם ונעשה מסלול בוץ.
נו...מה אני אוסיף ? קודם כל כי
נו...מה אני אוסיף ? קודם כל כישרון הכתיבה שלך משתפר מפעם לפעם (האם זה מעיד על מצב רוח טוב ? או אולי על אהבה חדשה שעליה רמזת ?) שי, אני מצפה ממך לתגובה (או שאתה מקבל את צחי כשותף שלישי...) ועכשיו לטיול - אכן היה נחמד ביותר ואנו (באי רכבי - מלשון באי ביתי) נהננו עד מאד ... מה גם שהשקשוקה יצאה פיצוצית (זעתר זה הסוד) ואמיר, אני מזמין סבב שלישי... בקיצור, תמונות יהיו בקרוב, והערב אוסיף תמונות משני הטיולים הקודמים.
רן, יופי יופי... אבל בבקשה, לי
רן, יופי יופי... אבל בבקשה, ליאורה קוראת את הפורום לפעמים... ויש דברים שהיא לא צריכה לדעת... לכן אני חודל כל דיון אנאלי באשר הוא... כאן ועכשיו. דבר נוסף, אני חושב שבסוף השבוע הזה, הוכחתי סופית את מה שאני טוען זמן רב... אני לא יודע לנווט. מבחינתי המפות האלה שאתם כל הזמן דוחפים לי מול הפרצוף הם פשוט ציור נחמד, אם כי עמוס בפרטים... והמכשיר הזה, GSP או SPG או איך שקוראים לזה. מה הקטע שלו? שום משחק לא עובד שם!
אני דווקא חושב שהניווט שלך שיי
אני דווקא חושב שהניווט שלך שייקה, היה משובח, ולאור היכולת המרשימה שהוכחת, אני קורא לחברי הקבוצה למנות אותך ל''''נווט הבית'''' - ולתת לך את הכבוד להוביל גם את הטיול הבא.... נ.ב. למרות תחינתך להפסיק את הדיון ''''המעמיק'''' בנושא האנאלי, רוני ביקשה שבפעם הבאה תעשו את זה יותר בשקט...הבנת, רן???
אני דווקא חושב שהניווט שלך שיי
אני דווקא חושב שהניווט שלך שייקה, היה משובח, ולאור היכולת המרשימה שהוכחת, אני קורא לחברי הקבוצה למנות אותך ל''''נווט הבית'''' - ולתת לך את הכבוד להוביל גם את הטיול הבא.... נ.ב. למרות תחינתך להפסיק את הדיון ''''המעמיק'''' בנושא האנאלי, רוני ביקשה שבפעם הבאה תעשו את זה יותר בשקט...הבנת, רן???
שייקה...כמו שאמרת - הקטע הזה ש
שייקה...כמו שאמרת - הקטע הזה של הסרט (נק'' המפנה) היתה כבר. אמרנו לך שאנו סומכים עליך...והגענו למחוז חפצנו !!!