פורומים

- שטח 4x4

טיול סופ''''ש

22 באוקטובר 2000 ב 12:00 9 תגובות 474 צפיות אורח/ת
אהלן אנשים טיולנו הפעם היה לאיזור הדרום , ביום שישי יצאנו אריק2,רונן,אלון ואנוכי ושי ש. הנווט המהולל (קו דריבר) לכיוון עין יהב. בשעה 16:00 לערך הגענו נכנסו לנחל נקרות ונסענו למרזבה. התכנון היה לעלות את המרזבה ולהגיע לעין אורחות שם יחברו אלינו ארז וסשה, אמיר הסמוראי ןרוני זוגתו שתחייה. בפועל, עליית המדרגה של המרזבה ארכה מעט זמן, אמיר השיג אותנו בטלפון ובדרכו העדינה רמז לנו כי חניון הלילה צריך להיות קרוב לשדה בוקר או לעין עבדת. ארז בכלל היה צפונה באיזור המרכז עדיין ולכן, ובלית ברירה, הוחלט כי נבצע ניווט לילי רכוב עד לשדה בוקר בלילה. היה פשוט גדול. רק שני רכבים, המפה והגי פי אס, נענו במהירות גבוהה יחסית ללא התברברות במדבר בלילה. למעט העובדה שזה אסור לחלוטין היינו מרוצים עד הגג. מעבר לחציית ואדיות, בחירת נתיבים, נאלצנו גם לעבור תחת גשר פסי רכבת שהיה בדיוק בגובה של הסופות. אם אריק2 היה שם את הבודיליפטים שלו הוא היה נשאר שם:((( וכך אנו נוסעים לנו ואופס, בלת"מ ראשון, לפני הפניה לעין עקב, אני ב 60 קמ"ש עולה על גבעה ובתחתיתה ביצה, ברגע האחרון שברתי ימינה, לחיצה על הגז ובום, דרך הבוץ, לצביעה כמו שאני אוהב...עברנו וממשיכים הלאה בלת"מ שני: הדרך לעין עקב חסומה עקב סכנת התמוטטות,החלקה,שטפונות. מאד רציתי להיכנס אבל שי ש. גער בי בדרכו האבהית וכך החלטנו שנעשה את מעלה צין האימתני בלילה. מעלה צין, דורות של כלי רכב שרופים עומדים למרגלותיו, האגדות עליו עוד החלו בימים שה101 היתה בחיתוליה ואריק שרון (לא 2) היה נער עז ואמיץ. בדיעבד, נסתבר לנו, שכלי הרכב השרופים עומדים שם מקסימום כי נגמר להם הדלק. זו למעשה דרך כורכר כבושה שהביאה אותנו למבואות המדרשה של שדה בוקר. עשינו סיור סביב הגדר של המדרשה ואני מפציר בקצין הבטחון שלה להתחיל לסגור את הפרצות שם... ליד הש.ג חברנו לאמיר הסמוראי ורוני והופתענו למצוא במקום את צחי (המאהב החדש שלי...) וחברו רן (על שמי...) לאחר מספר שעות של חיפושים בהם הומלץ לנו בחום חניון לילה מול תחנת הדלק של עין עבדת ע"י הבדואי שעובד בתחנה (המלצה שלא קיבלנו ומעניין למה...) מצאנו מקום מאחורי חורשה, שם התמקמנו, לשנת לילה ערבה. במהלך השעות שעברו עלינו נתגלתה דמות חדשה היא השיך יאסין אשר שי ש. התמחה במיוחד בחיקויי צחוקה(קול מסורס ומשתעל...) הקלטות בעתיד. שי ש. וצחי נלחמו על גופי החטוב כל הלילה ולבסוף כרגיל, נאלצתי לספק את שניהם (איך הישבן, חברה?) ארז וסשה מגיעים, עוד קצת דיבורים והולכים לישון. מתעוררים כאשר עופר מגיע עם הטרופר, אורן עם הדיפנדר הקצר, ממלאים דלק וממשיכים לנקרות. מנחל נקרות ירדנו לנחל עודד ומשם עשינו את רובו הגדול של נחל ערוד. סימני השטפון ניכרו בערוץ ובחלקים מסויימים נשטפה הדרך לחלוטין... סיימנו בחבירה לכביש המוביל למצפה רמון ועצרנו לאכילה בשיפודיה של עזרא - בבאר שבע. מקום בלתי מומלץ בעליל (לעניות דעתי) הן במחיר והן באיכות התבשילים... היה גדול. היה נחמד להתראות בשטח. נדמה לי שנ.צ יפורסמו בעתיד הקרוב ותמונות גם כן.
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 22 באוקטובר 2000 ב 11:34

אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמ

אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמת שלי, כל מאכל מתגמד, אבל ככה ללכלך על השיפודים של עזרא???? אני אשלח לו לינק למה שכתבת, ואם יתברר שהוא יודע לקרוא והלינק יגיע לידיו, לא הייתי ממליץ לך לעבור בבאר-שבע בזמן הקרוב.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אמיר הסמוראי 22 באוקטובר 2000 ב 11:35

אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמ

אני מבין שאחרי השקשוקה המפורסמת שלי, כל מאכל מתגמד, אבל ככה ללכלך על השיפודים של עזרא???? אני אשלח לו לינק למה שכתבת, ואם יתברר שהוא יודע לקרוא והלינק יגיע לידיו, לא הייתי ממליץ לך לעבור בבאר-שבע בזמן הקרוב.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נמרוד 22 באוקטובר 2000 ב 11:41

הכל טוב ויפה אבל השיפודיה של ע

הכל טוב ויפה אבל השיפודיה של עזרה?! שננו היטב: באר שבע= בית הפול בית הפול=באר שבע באר הפול= בית השבע (תשאלו איפה בית הפול מספר 1, לא מספר 2, שמה זה רק בפיתה) ולקינוח גלידה באר שבע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 22 באוקטובר 2000 ב 11:45

אני בכלל רציתי לאכול בבורגר רא

אני בכלל רציתי לאכול בבורגר ראנץ, אבל אמיר שידע שהוא לא בא איתנו בגלל ''''ארוחה משפחתית אצל פנינה'''' שלח אותנו לאותו מקום מזויע. עזרא התגלה לנו כאשה בגיל העמידה ורבה היתה הפתעתנו שהאח''''כ היא התוודתה שלא קוראים לה עזרא. עבדה עלינו...השקשוקה המדהימה שלך לא תעזור לך סמוראי, בטיול הבא אנחנו נקשור אותך לטמבון של סופת הזעם ונעשה מסלול בוץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 11:59

נו...מה אני אוסיף ? קודם כל כי

נו...מה אני אוסיף ? קודם כל כישרון הכתיבה שלך משתפר מפעם לפעם (האם זה מעיד על מצב רוח טוב ? או אולי על אהבה חדשה שעליה רמזת ?) שי, אני מצפה ממך לתגובה (או שאתה מקבל את צחי כשותף שלישי...) ועכשיו לטיול - אכן היה נחמד ביותר ואנו (באי רכבי - מלשון באי ביתי) נהננו עד מאד ... מה גם שהשקשוקה יצאה פיצוצית (זעתר זה הסוד) ואמיר, אני מזמין סבב שלישי... בקיצור, תמונות יהיו בקרוב, והערב אוסיף תמונות משני הטיולים הקודמים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שי ש 22 באוקטובר 2000 ב 16:19

רן, יופי יופי... אבל בבקשה, לי

רן, יופי יופי... אבל בבקשה, ליאורה קוראת את הפורום לפעמים... ויש דברים שהיא לא צריכה לדעת... לכן אני חודל כל דיון אנאלי באשר הוא... כאן ועכשיו. דבר נוסף, אני חושב שבסוף השבוע הזה, הוכחתי סופית את מה שאני טוען זמן רב... אני לא יודע לנווט. מבחינתי המפות האלה שאתם כל הזמן דוחפים לי מול הפרצוף הם פשוט ציור נחמד, אם כי עמוס בפרטים... והמכשיר הזה, GSP או SPG או איך שקוראים לזה. מה הקטע שלו? שום משחק לא עובד שם!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אמיר הסמוראי 22 באוקטובר 2000 ב 17:04

אני דווקא חושב שהניווט שלך שיי

אני דווקא חושב שהניווט שלך שייקה, היה משובח, ולאור היכולת המרשימה שהוכחת, אני קורא לחברי הקבוצה למנות אותך ל''''נווט הבית'''' - ולתת לך את הכבוד להוביל גם את הטיול הבא.... נ.ב. למרות תחינתך להפסיק את הדיון ''''המעמיק'''' בנושא האנאלי, רוני ביקשה שבפעם הבאה תעשו את זה יותר בשקט...הבנת, רן???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אמיר הסמוראי 22 באוקטובר 2000 ב 17:05

אני דווקא חושב שהניווט שלך שיי

אני דווקא חושב שהניווט שלך שייקה, היה משובח, ולאור היכולת המרשימה שהוכחת, אני קורא לחברי הקבוצה למנות אותך ל''''נווט הבית'''' - ולתת לך את הכבוד להוביל גם את הטיול הבא.... נ.ב. למרות תחינתך להפסיק את הדיון ''''המעמיק'''' בנושא האנאלי, רוני ביקשה שבפעם הבאה תעשו את זה יותר בשקט...הבנת, רן???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 17:24

שייקה...כמו שאמרת - הקטע הזה ש

שייקה...כמו שאמרת - הקטע הזה של הסרט (נק'' המפנה) היתה כבר. אמרנו לך שאנו סומכים עליך...והגענו למחוז חפצנו !!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול