פורומים

- שטח 4x4

רשמים מהטיול בשישי שבת האחרון

22 באוקטובר 2000 ב 15:25 2 תגובות 673 צפיות אורח/ת
כידוע, ההפנינג ההמוני שתוכנן לתאריך 21-22 נדחה, ובמקומו יצא טיול מאורגן אחר - לא בתשלום, שאורגן ע"י ערן ואחיו. נפגשנו בצומת הרוחות ליד הה"ד 1 ומשם יצאנו 7 גיפים לכוון נחל כרכום. את הלילה בילינו על גדות הנחל ברביצה ומשחק וויסט מתמשך עד לשעות הבוקר המוקדמות. קפה בוקר מהביל והופ , המשכנו לכוון קניון עדה ונחל פארן. בנקודה הזאת פרשו החברה הצעירים (2 גיפים) ושאר הגיפים(משפחות) המשיכו לנחל ורדית ונחל ברק. בפורום הזה ברצוני לומר תודה לערן על היוזמה הברוכה.כן ירבו.
הוספת תגובה
  • 1. 4x4walla 22 באוקטובר 2000 ב 18:48

מצטרף לתודות למרות שאני מאל

מצטרף לתודות למרות שאני מאלו ש''''ברחו'''' מלעשות ברגל את קניון עדה ואת ורדית (הילדים הוו תירוץ לא רע...) נהינתי מהקטע שעשינו ביום שישי. התצפית על נחל כרכום בשקיעה היתה פשוט מרהיבה. אח''''כ המשכתי למעלה נוח ול- roller coaster של ציר הנפט. בממגורות נחש צמא (מת על השם הזה) היתה לי החוויה של היום- קפה חינם על חשבון המרכז לסיור. ( סתם, פגשתי שם טיול שלהם והמדריך (דני) היה נחמד והזמין אותי לקפה.( בקיצור, היה כיף תודה לערן רובן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 4x4hotmail 22 באוקטובר 2000 ב 21:52

רובן. מאגורות הנחש הצמא, ולא מ

רובן. מאגורות הנחש הצמא, ולא ממגורות. בממגורות אוגרים גרעינים. במאגורות אוגרים נוזלים. הנחש הצמא זה תרגום (אחד המוצלחים דווקא) של שמות ערביים לנחלים בנגב כאשר הדרך כלל התרגום הוא צלילי ולא מילולי. סתם להשכלה. (-:

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול