פורומים

- שטח 4x4

יש מים בגבים בוורדית ובברק

22 באוקטובר 2000 ב 20:48 7 תגובות 683 צפיות אמיר הסמוראי
סתם, רציתי ששי - רן - ארז - אריק יידעו.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 22 באוקטובר 2000 ב 19:06

לא קבענו הר כרכום? והשבוע ל פ

לא קבענו הר כרכום? והשבוע ל פ ר ק!!!!(או שאני מפרק לי חלקים מהסמוראי...)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 20:41

ארז - אני מת לפירוק אבל...הסופ

ארז - אני מת לפירוק אבל...הסופ''''ש הקרוב אני................................... אני באיטליה !!! רומא !!! ולכן בצער רב וביגון לא קודר...אני הולך לנוח ! אם זה יקרה גם אורק בשבוע הבא - יש !!! בכל אופן ארז זה בשבילך...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 20:44

אמיר - תן לבחורים החסונים ללכ

אמיר - תן לבחורים החסונים ללכת לפרק השבת... ואני בטוח שעוד שבועיים, יהיו עוד מים בורדית גבים וברק...חכככוווו לייייייי ... אני חייב עוד מהשקשוקה הזו !!! תמונות מהסופ''''ש האחרון - יום שלישי !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 20:47

תמונה לילית מטיול קודם, אגב

תמונה לילית מטיול קודם, אגב - לחובבי צילום (צחי וחברו) תמונה זו נעשתה ללא פלאש עם מהירות תריס של 5 !!! שניות והאור - הוא מהאוטו ששימש כמנשא למצלמה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 20:49

כמה שעות קודם באותו טיול...

כמה שעות קודם באותו טיול...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אמיר הסמוראי 22 באוקטובר 2000 ב 21:34

האמת אריק, שגם לי עדיף כרכום-ב

האמת אריק, שגם לי עדיף כרכום-ברק-ורדית בשבת בעוד שבועיים - השבת הקרובה אני חייב לסמן V על ביקור אצל הרומנים שלי....אבל כידוע לך, אני כפוך להחלטתו של היו''''ר הראיס נהג הוויברטור (לשעבר) ומוביל בעה''''ח מר ארז - בתקווה שיחליט בכ''''ז לדחות את הפירוקים בעוד שבוע - ויחוס על חלקיו היקרים של הסמוראי שלי - בכדי שאוכל להפרד ממנו במקשה אחת ולהצטרף למשפחת הג''יפים המתפרקים ביוקר (לא, שי ש. לא סיקס....)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 22 באוקטובר 2000 ב 21:42

נו...אם כן - כן, ואם לא - גם כ

נו...אם כן - כן, ואם לא - גם כן . . . מקסימום, אני אטייל לי בפיאזות ואתם בפירוקיות...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול