גיא, תקשיב לי, אני רציני לשם ש
גיא, תקשיב לי, אני רציני לשם שינוי... שהג''יפ יהיה כמה שיותר מכוער! אל תתקן דפיקות קטנות, תשאיר אותו עם הבוץ של הטיולים. אל תדאג, סמוראי ישן וחבוט (כמו גם סיקסים) הם למזלנו לא כל כך מבוקשים, במיוחד אם הם לא בולטים לעין בליקוקם. לגבי ציוד בתוך ג''יפ פתוח, זה סיפור אחר, חובה לפחות להסתיר מעין כל מה שחשוב לך, כמו כן ראה בכתבה שלי פה באתר את הרעיון לסגירת תא מטען בג''יפ פתוח, אולי אתה יכול ליישם משהו דומה. מנעול הילוכים ואימובלייזר זה די והותר, ואם אתה משאיר את הג''יפ הרבה זמן בחור מפחיד במיוחד תמיד אפשר להכנס מתחת למכסה מנוע ולחבל קצת, למשל לקחת את המפלג הביתה...
שנתיים הג''יפ של גיא היה אצלי
שנתיים הג''יפ של גיא היה אצלי וחוץ מפעם אחת שישבו בו לא נגעו ברכב, סמוראי 86. בתור רכב פתוח השארתי דברים כולל קומפרסור בהנחה שאחרים מניחים שבעל הרכב לא משאיר דברים ברכב פתוח וגם בזמן שישבו ברכב לא מצוא/חיפשו דברים מתוך הנחה זאת. גנבת רכב פתוח אז אם זה לא פג''רו אז אין מה לדאוג:-))))) גיא על חשש לא יגעו ברכב.פסיכולוגיה במיטבה
קודם כל אין כל בעיה לעשות מערכ
קודם כל אין כל בעיה לעשות מערכת אזעקה לרכב פתוח פשוט ללא גלאי נפח אלא גלאי שטח\זעזועים וחוץ מזה הכי כדאי לעשות אימובלייזר אלחוטי רב ערוצי מאיר
במסגרת מאמצי ההסברה וההרגעה הל
במסגרת מאמצי ההסברה וההרגעה הלאומיים אני אצטרף לכוחות הלוחמים וינסה להרגיע את גיא. במשך יותר משנתיים לא נגעו לי בסמוראי הפתוח (קצר, 92), ולא לקחו לי כלום מתוכו. קרה אפילו (מאיר, אל תקשיב ...) כמה פעמים ששכחתי את המפתחות בסוויץ'' לכמה שעות (באיזור א'' רבתי), ולא קרה כלום. כמו שנמרוד ציין, האוטו לא היה מלוקק (בלשון המעטה) וזו הגנה די טובה.
רבותי גפ אני (לרוב הבושה) שככת
רבותי גפ אני (לרוב הבושה) שככתי מפתח בסוויצ למשך יום שלם ודבר לא קרה האם צריך להסיק מזה שדבר גם לא יקרה לא אבל הסבירות לקח יותר נמוכה במיוחד אם עובדים לפי הטקטיקה של נמרוד. בכל מקרה כמה שפחות נדבר ככה יותר טוב שלא נביא עין רעה (טפו טפו טפו) מי יודע אולי בזמנים אלו החברה של הראיס יתחילו לחשוב שהם צבא וירצו גיפים לציודו ? הרי זכורה לנו תמונת הCJ שעליו נסעו בינ דודנו בדרכם לעוד פיגוע (התמונה שנמרוד שלך)
לא, לא, לא! אל תשים בשום פנים
לא, לא, לא! אל תשים בשום פנים ואופן אזעקה שמנתקת את ההצתה (כזו שסתם עושה רעש זה בסדר מבחינתי, פחות מבחינת השכנים שלך) או אימובילייזר, לא חד ערוצי, ובוודאי ובוודאי לא רב ערוצי (מה זה? :-) ) הדברים האלה, במיוחד ברכב שטח פתוח חשוף לרטיבות, בוץ ואבק ישבקו לך בשטח ואתה תישאר תקוע. תסתמך על אמצעים מכניים לנעילה ושמור לך מפתחות ספייר. מאיר, אל תכעס, זה לא נגדך, זה בעדך, שבת שעברה בסוף מעלה זיק, יום שישי בלילה, האימובילייזר שבק, בחושך לא הצלחתי לעשות כלום, נגררתי על ידי זאביק אבל וחפוי ראש לחניון זיק ורק בבוקר הצלחתי לעקוף את האימובילייזר. הסיפור הזה, יכל לעלות למאיר גרירה שבתית לאיזור המרכז ולי באובדן טיול.
ולגבי מה שנמרוד אמר, לא כדאי ל
ולגבי מה שנמרוד אמר, לא כדאי לקחת את המפלג הביתה, זה כבד וזה ישנה לך את כוון ההצתה, עדיף לקחת את רוטור הפלסטיק של המפלג איתך, הוא הרבה יותר קל וככה גם אף אחד לא יחשוד שמשהו חסר במפלג. אם מכסה המפלג אצלך מחוזק עם קליפסים ולא עם ברגים אז זה ענין של 10 שניות להוציא את הרוטור. הרנו 5 שלי ששימשה כגוררת לאופנועי השטח, נשארה לבד בכל מיני חורים בארץ שבהם פרקנו את האופנועים ונסענו לטייל, הכירה את הטריק הזה על בשרה.
איך יכול להיות שרק לי גונבים ה
איך יכול להיות שרק לי גונבים הכל מתקופת הסופה הפתוחה רשימת החוסר שלי כוללת שני רדיו טייפ אחד ארגז כלים מסודר פחיות קולה מפתחות ברגים נייר טואלט !!! ועוד הרבה דברים שאני אפילו לא יודע שחסרים. לצערינו היום אם גנב רוצה אוטו הוא יקח אותו והדרכים למנוע ממנו לבצע את זממו קטנים. דבר ראשון כל מה שנייד באוטו - לנעול !!! ופשוט לא לגרום לאף גנב לרצות את האוטו שלנו ובכל מקרה אם נגנב אז לפרסם כאן כדי שכולנו נפתח עיניים כיוון שיש סיכוי גדול גם שמכוניות מהסוג הזה ישארו הארץ. שלא נדע !! אייל
לא רוצה להפחיד אף אחד... אבל ה
לא רוצה להפחיד אף אחד... אבל הCJ הקודם שלי... זה שגנב אותו כנראה לא ידע שCJ זה לא מציאה גדולה... כולה היה לי אותו שבועיים...
או קי אני יספר לכם סיפור ולא ת
או קי אני יספר לכם סיפור ולא תאמינו לפני שנתיים שהיה לנו את הפראדו הרכב נשאר פתוח שהמפתחות בסוייטץ (!!) לכמה דקות בואדי ניסנאס גנבים שראו את החלון פתוח הגיעו וגנבו מהאוטו את הפלאפון !... שתי אפשרויות או שמרוב לחץ לא ראו את המפתחות ..או שלא רצו להסתבך וכל מבוקשם היה 20 שקל ממכירת הסוללה .. מצחיק לא?:)
לא רשמת איזו שנה הסמוראי. תלו
לא רשמת איזו שנה הסמוראי. תלוי בשנת הסמוראי, יש 2 סוגי משאבות דלק חשמלית ומכנית. ניתן להתקין על משאבת דלק חשמלית ניתוק. על משאבת דלק מכנית, ניתן להתקין ניתוק של ברז חשמלי על צינור הדלק, מופעל מתוך הרכב ע''''י סוויץ'' . נכון ללפני שנה, ברז חשמלי עולה מעל 200 ש''''ח.