פורומים

- שטח 4x4

מים או לא מים. עכשיו אני מדבר.

23 באוקטובר 2000 ב 11:56 1 תגובות 482 צפיות אורח/ת
נפוצו להן שמועות על טיול לכרכום/ורדית/גבים למינהם וכו'. הנני מודיע בזאת שאני לא מגיע השבוע ואם אתם נוסעים אתם סוציומאטים ואני אדאג לטפל בכם כמו שרק אני יודע (בלי שמיכה). דיברנו על עוד שבועיים, אז נוסעים עוד שבועיים. השבוע, ארז רוצה לפרק, אמיר נוסע לרומנים, אריק באיטליה, צחי צריך לעשות תכשיטים, שיחייב להתאמן בניווטים ובתע"י ואני צריך להשקיע באשתי שגעתה בבכי לחבר שהתקשר להזמין אותנו ביום שבת לארוחת צהרים: "רני במדבר" אז נכון שסגרנו לכרכום אבל בעוד שבועיים. -------הודעות פרטיות--------- אמיר - אתה לוקח יום חופש ביום שישי הבא כדי שנוכל לעשות טיול ארוך ולא לחבור אליך בלילה כשרוני עצבנית והשיך יאסין צורח שי - אתה מגיע עם הסיקס וליאורה כדי שאני לא אצטרך לשמוע אותך מילל " איפה הסיקס שלי", כן כן אני יודע, "אני לא בן אדם", אני קליפה של בן אדם אריק - אתה תביא יותר בשר או שנשלח עליך את ארז ארז - אתה תגיע בזמן או שנשלח עליך את אריק צחי - אתה תביא את עצמך, אני זקוק לישבנך בברכת שבועים טובים על החתום דרייבר
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 10:12

----המשך הודעות פרטיות ------

----המשך הודעות פרטיות ------ עופר - אתה מגיע עם אילת חנן - תואיל להזיז את ישבנך המפונק מהפרייבט ולשבת על הגיפ שלך סוף סוף, יחד עם טלי ומאי נמרוד - אם אתה לא מגיע אתה לא שותה קפה זאביק - בבקשב תביא את העוגה שלנו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול