פורומים

- שטח 4x4

מפרקים, מטיילים, אוהבי בוץ יקר

23 באוקטובר 2000 ב 12:09 7 תגובות 410 צפיות שי ש
הצעת פשרה!! מסר זה מכוון לכולם... חוץ מאלה שיודעים שזה לא מכוון אליהם.. (יאאלה כמה שטויות אני יכול לכתוב!) קיבלתי דיווח מהצפון הרחוק (אורי) שיורד גשם. הוא התחייב לבדוק את המצב ברמת הגולן. הצעתי היא כדלקמן: נוסעים לרמה, יהיה בוץ, מים, אלכוהול חופשי, ים כוסיות... ו... המון מטרות לפירוק... (אגב, אני מכיר גם כמה מקומות שאפשר לפרק יופי של ציוד שעדיין בשימוש :) שילוב קטלני של בוץ, ופירוקים... אגב, אני מדבר רק על יום שבת (הקרוב) ללא יום שישי. מי לפירוקי אלי!!!
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 23 באוקטובר 2000 ב 10:15

שייקה, ככה זה נשמע יותר טוב...

שייקה, ככה זה נשמע יותר טוב...ממילא אני אהיה באיזה פיאזה...אז לכו, לכו לכם לצפון הרחוק (רק תזכור שאני צריך שאקלים - אורי חברך הבטיח משהו בנדון) האם ראית את תמונתך מתנוססת ? * עוד שבועיים - ורדית וכו''...מקובל ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 10:20

אך הגעתם ביום אחד לעשות גם את

אך הגעתם ביום אחד לעשות גם את ורדית/ברק וגם את הר כרכום????? שי שבת הזו נוסעים לדרום לפרק!!!שום צפון ושום גשם...גשם יהיה עוד הרבה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שי ש 23 באוקטובר 2000 ב 10:36

ארז, זה לא יפה שאתה מנצל את הע

ארז, זה לא יפה שאתה מנצל את העובדה שאני רכיכה... OK נלך לדרום... ושלא תעשה לי את זה יותר!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. שי ש 23 באוקטובר 2000 ב 10:42

ארז, בכל מקרה אני יכול רק שבת,

ארז, בכל מקרה אני יכול רק שבת, או משישי בלילה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 17:01

חברה, אני כנראה אהיה באיזור בש

חברה, אני כנראה אהיה באיזור בשישי שבת עם חבר נוסף. תרצו להיות בקשר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 18:25

שי לצערי הרב הודיע לי הרב שץ י

שי לצערי הרב הודיע לי הרב שץ יתברך שמו שביום שבת אני בתחרות של יוקהומה (תחרות עבירות..) אז אם כבוד המקובל רוצה להצטרף אלי ולהתרשם ממעלליו של ברוך והמפלצת אתה מוזמן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. שי ש 24 באוקטובר 2000 ב 08:16

אהלן ארז! שכחתי לגמרי מהתחר

אהלן ארז! שכחתי לגמרי מהתחרות! מתי זה בדיוק, ואיפה נפגשים? (אני מבין שאתה הולך כנציג העיתונות, ולא כמשתתף?)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול