23 באוקטובר 2000 ב 13:26 4 תגובות 360 צפיות eial
למי מאתנו לא נשבר לראות אוטובוס עירוני בנתיב השמאלי כשעוד עשרים מטר יש לו תחנה והוא פתאום מחליט לשבור לתחנה יחד אתך !! כמה פעמים נתקלים בנהג אוטובוס שחושב שהוא וספה ומחליט לחתוך פקק כי הוא יותר חשוב ממני. לי נמאס !!! אם יש מישהוא שמעונין להצטרף למחאה שלי להחזיק מצלמה באוטו ולצלם את הפשעים של אגד ודן וכן לשלוח לחברות הללו ולמשטרה ביחד אולי נצליח להוריד קצת את רמת החוצפה. אייל
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 23 באוקטובר 2000 ב 11:36

באופן קבוע יש לי מצלמה באוטו,

באופן קבוע יש לי מצלמה באוטו, אני אתך, אבל למה אתה חושב שזה יעזור לנו??????????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. eial 23 באוקטובר 2000 ב 11:41

אני מאמין - אולי אני נאיבי - א

אני מאמין - אולי אני נאיבי - אבל אני באמת חושב שאם נפציץ את אגד המשטרה ואולי נייצר אוסף מעניין כזה ונלך איתו הלאה בתקוה שאולי משהו יזוז. תודה על התגובה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4hotmail 23 באוקטובר 2000 ב 15:07

אני מסתכן בראשי, אני יודע, אבל

אני מסתכן בראשי, אני יודע, אבל, אולי כדאי להמתין רגע עם הכעסים שלנו עכשיו? מחר אולי אין לנו לאן לחזור הביתה, אולי ישיבות הכנסת יתחילו להתקיים בתל-אביב, אם בכלל, אז בואו נניח למשטרה לעסוק במה שחשוב באמת בימים מורכבים אלה. עם הבעיות הקטנות של היום יום נסתדר גם אחר כך. הים מתקרב. שיעורי שחיה. זה העסק הכי בטוח שיכול להיות עכשיו. ממילא אף אחד כבר לא צריך ווב מסטרס..... לא ככה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. eial 24 באוקטובר 2000 ב 06:12

אתה יודע מה אתה צודק אין טעם ל

אתה יודע מה אתה צודק אין טעם להטריד את המשטרה בימים קשים אילו אבל אחרי שאוטובוס אחד החליט ''''לאסוף'''' אותי יחד איתו אתמול ולקחת אותי לתוך התחנה למרות שהאוטו שלי לא כל כך מתאים בגודל בקיצור אני לא קורא למלחמה אני רק קורא להציק להם חזרה וזהו אייל

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול