פורומים

- שטח 4x4

שרון היי רק עכשיו ראיתי את

23 באוקטובר 2000 ב 21:30 3 תגובות 480 צפיות אורח/ת
המודעה שלך. מה קורה ? יש כבר ג'יפ חדש ? יש יורשים ? הוספתי בגאג' לגיפ אם אתם רוצים אני אוסיף תמונה של זה ארגז מתכת נעול לציוד השרדות חיוני.
הוספת תגובה
  • 1. פסטר 23 באוקטובר 2000 ב 21:19

גיא עוד שבועיים בערך לג''יפ הב

גיא עוד שבועיים בערך לג''יפ הבא גם אני בזמנו חשבתי על ארגז וזה רעיון טוב . על תוותר למרות זאת על ''''מתחת למושב האחורי'''' וכן צרף תמונות כי למרות שמכרתי אותו יש לי סנטימנטים כלפי הרכב. ברגע שהרכב יהיה ברשותי הודיע לך. דרך אגב בשישי אחרון טילנו טיול די כסח באיזור עמק השלום וחורשן וחבל שלא האתה וראתה ניתן ללמוד הרבה גם מללמוד ולא רק לנהוג או להתאמת עם המחשולים ראיתי למדתי נהנתי ואלה שאני מטייל איתם הרבה אבל הרבה יותר טובים ממני. נשתמע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 24 באוקטובר 2000 ב 06:57

גיא (וכל שאר בעלי הסמוראי).

גיא (וכל שאר בעלי הסמוראי). לגבי ארגז כלים, אני בזמנו הכהסתי לתוך המנוע ארגז כלים 16''''. הארגז ישב בחלק הקרוב לשמשה הקדמית בצד הנהג (אם אני זוכר נכון). כך ניתן להחזיק כלי עבודה חשובים בהישג יד, ובלי לחשוש שיגנבו לי אותם. אני אחפ שתמונות אם יש לי ואשלח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 24 באוקטובר 2000 ב 07:55

שרון, אנחנו כיסחנו בחורשן ביום

שרון, אנחנו כיסחנו בחורשן ביום שבת :) היה 10 ראיתי שאני יכול הרבה יותר ממה שחשבתי לאפשרי אבל כמובן יש עוד המון המון המון מה ללמוד. אני אוסיף תמונות של הבגאג'' בקרוב מאד. ואגב הרעיון של בגאג'' במנוע .. רעיון טוב אני אבדוק אותו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול