פורומים

- שטח 4x4

שלום ולהתראות!

23 באוקטובר 2000 ב 22:58 7 תגובות 390 צפיות אבי שוע
כמו שידוע לכם (או שאתם תדעו עכשיו), עבדכם הנאמן נאלץ להפרד מחייו האזרחיים ולהתגייס לצבא ההגנה לישראל, על מנת להגן עלינו מפני בני דודנו... בהזדמנות זו (מכיוון שאעדר מהפורום לזמן רב ורוב הסיכויים שבמספר חודשים הקרובים קצת יקשה עלי לבוא לטיולים) רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר, יעץ, הדריך, וכו' וכו' - ויסלח לי כל מי שלא הזכרתי את שמו חנן ויפתח - רוב תודות על העצות הטכניות כאשר הסמוראי היה בחיתוליו (יותר נכון במוסך) - בתקופת החלפת המנוע... יפתח, אריק, ארז ורן - על הטיולים הנפלאים שיצאתי אתכם.. וכולם על העצות בפורום, ועל התקופה הנפלאה... דרך אגב - אין מה לדאוג, אני לא פורש מטיולי ג'יפים, וברגע שאסיים את הטירונות ואכנס לשגרה בצבא אני מאמין שאחזור..., לכן, למרות תחינות ובקשות של גורמים שונים הנוסעים בג'יפ (לא בשטח) למכור את הסמוראי ולקנות אוטו יותר "פרקטי" כמו פזו, הסמוראי נשאר וישאר רכבי... אז להתראות בשטח! אבי שוע
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 21:12

אבי בהצלחה !!! אם רק יורשה לי

אבי בהצלחה !!! אם רק יורשה לי לשאול לאן אתה מתגייס ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי שוע 23 באוקטובר 2000 ב 21:16

תודה שניר... להיכן אני מתגייס

תודה שניר... להיכן אני מתגייס - יש דברים שהשתיקה יפה להם :-) מה שכן מותר לי להגיד זה שהטירונות שאעשה היא כנראה כלל צהלית - חודש, ככה שזה לא נורא בכלל. לאחר מכן קורס חצי שנה,שגם בו אני לא חוזר כל היום הביתה. ככה שב7 חודשים הבאים אני בבית (ובשטח) רק שישישבת במקרה הטוב לאחר שלושת השנים יש לי קבע שנה אחת שחתמתי מראש. הדבר האחרון שמותר לי להגיד הוא שהשירות יהיה במסגרת חיל המודיעין ובתחום המחשבים. אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 23 באוקטובר 2000 ב 21:24

או קי בהצלחה בכל מקרה ומתי

או קי בהצלחה בכל מקרה ומתי אתה מתגייס ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 23 באוקטובר 2000 ב 21:28

אבי - בהצלחה ! אני סמוך ובט

אבי - בהצלחה ! אני סמוך ובטוח שזה מעשה נכון להשאיר את הסמוראי, מה גם שלבטח באחד מן השבתות, בטוח ונתראה, עד אז, שפשוף נעים וקל...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אבי שוע 23 באוקטובר 2000 ב 21:46

מתי בהחלט מותר לי להגיד :-) י

מתי בהחלט מותר לי להגיד :-) יום רביעי בבוקר, כלומר עוד 30 ומשהו שעות. אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 24 באוקטובר 2000 ב 07:27

אבי גם אני היתי בחיל המודעין

אבי גם אני היתי בחיל המודעין ואני מכיר את המקום אליו תגיע בסופו של דבר קשר ישיר עם בני דודנו לא יהיה לך אבל למרות זאת תדע הרבה מאוד עליהם בהצלחה !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 24 באוקטובר 2000 ב 08:27

בהצלחה. אמנם לא יצאנו לטייל י

בהצלחה. אמנם לא יצאנו לטייל יחד אף פעם אבל כאח לסמוראי .... תחזור הביתה בשלום.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול