אתם פושעי מלחמה. סופת הזעם
אתם פושעי מלחמה. סופת הזעם תילחם בתוקפנות המשוריינת. Any Time Any Place
אגב, זאת לא תמונת מין/מוות או
אגב, זאת לא תמונת מין/מוות או משהו כזה...
אני לא יודע אם זו אגדה נכונה א
אני לא יודע אם זו אגדה נכונה או לא, אבל מסיפור ששמעתי . . . במשך שבוע וחצי הצליחו להעלים באותו גדוד את העובדה שהג''יפ נהרס (הוא בסדנא, בדיוק נסעו איתו . . ), עד שמישהו אחר בגדוד ראה את התמונה באינטרנט, ועשה את הקישור הנכון :-). לא יודע אם הסיפור אמיתי, אבל לפחות הוא יפה.
מהיכרותי עם חיל השריון , מן הס
מהיכרותי עם חיל השריון , מן הסתם זוהי התמונה האחרונה של אותו קצין עם דרגות קצונה וגם כלא 6 זכה יום למחרת בתגבורת משוריינת .
מהיכרותי עם חיל השריון , מן הס
מהיכרותי עם חיל השריון , מן הסתם זוהי התמונה האחרונה של אותו קצין עם דרגות קצונה וגם כלא 6 זכה יום למחרת בתגבורת משוריינת .
ניר, הוא לא שריונר... אלא מוהנ
ניר, הוא לא שריונר... אלא מוהנדס... בטח שלחו אותו לגרור את הפגר...
אנשים, יכול להיות שאני מבולבל,
אנשים, יכול להיות שאני מבולבל, אבל לפני חודשיים שלושה היה מקרה שבאימון של שיריון, המפקד כיבה את האורות של ג''יפ, שהשאיר אותו באיזור, ואחד מהטנקים פשוט עלה על הג''יפ.... למזלו של המפקד, הוא יצא מהג''יפ קודם. אני זוכר שקיבלתי את התמונה באימייל יומיים בערך לפני שהמקרה פורסם בעיתון, ואז נאמר שהוא הותר לפרסום שבוע לאחר המקרה. נראה לי שזו התמונה... ואז אתם לא כל כך מעודכנים... אבי שוע (כן, עדיין לא התגייסתי, מחר...)
אבי, אתה גבר לא, באמת! באמת!
אבי, אתה גבר לא, באמת! באמת! :) אתה לא רואה את הכותרת? כתוב שזה ישן... אז מה?
שי, לא רציתי לפגוע (לא חייבים
שי, לא רציתי לפגוע (לא חייבים להיות מעודכנים), אבל אפשר היה לציין מה המקור... שלא סתם ננחש אלא נדע בוודאות. אבי שוע