פורומים

- שטח 4x4

הסיקס האהוב שלי

24 באוקטובר 2000 ב 10:53 12 תגובות 479 צפיות אורח/ת
אני מתגעגע לסיקס שלי. כל החברים צוחקים עלי שאני עם סופת הזעם. אז רק כדי להראות לכם שגם אני כבר פתחתי מתלה הנה הוא במלוא תפארתו כשאשתי רקה עומדת למטרות השוואת גובה...

הוספת תגובה
  • 1. שי ש 24 באוקטובר 2000 ב 09:06

אחחחח.... הגעגוע....

אחחחח.... הגעגוע....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. OferL 24 באוקטובר 2000 ב 09:11

Ran, Sorry to dissapoint yo

Ran, Sorry to dissapoint you, but if Erez will send the picture from the last trip, you will see something a better thing with a non Jeep, but a Japanise SUV Why did you say, that I was OKCHANI ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. OferL 24 באוקטובר 2000 ב 09:13

Ran, Sorry to dissapoint yo

Ran, Sorry to dissapoint you but if Erez will send the picture from the last trip you will see something a better thing with a non Jeep but a Japanise SUV Why did you say, that I was OKCHANI ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 24 באוקטובר 2000 ב 09:37

איפה התמונה אני רוצה לראות?

איפה התמונה אני רוצה לראות? אהה...בקשר לעוקצני....זה בגלל שכידידי אתה יודע את כמות ההשקעה שלי בעבודה ואת אהבתי הרבה אליה ולכן הנחתי שכאשר אתה אומר שיש לי יום עבודה עמוס מחר אז אתה עוקץ אותי...:)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. OferL 24 באוקטובר 2000 ב 09:44

Ran We will have to wait fo

Ran We will have to wait for Erez, or we can try to repeat the test on a Rock As your friend I just wanted to particepate in your saddly situation. I am sorry - if it was understood in a different way. I hope that you will have a better day, compare to mine. It started with a huge PEKAK two and a half hours

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. OferL 24 באוקטובר 2000 ב 09:46

Ran We will have to wait fo

Ran We will have to wait for Erez or we can try to repeat the test on a Rock As your friend I just wanted to particepate in your saddly situation I am sorry if it was understood in a different way. I hope that you will have a better day, compare to mine It started with a huge PEKAK of two and a half hours and continue with this course Talk with you later

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 24 באוקטובר 2000 ב 10:22

רן...בתקופה האחרונה אתה מדבר ע

רן...בתקופה האחרונה אתה מדבר עליו רבות...אני טועה ? היום אני אוסיף תמונות נוספות משבת האחרונה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 24 באוקטובר 2000 ב 10:25

יש לי אופציה לקחת אותו חזרה.

יש לי אופציה לקחת אותו חזרה. האשה לא מסכימה כי היא התרגלה כבר לסופה עם הגג. אין ספק שמבחינת עבירות הוא עולה בהרבה על סופת הזעם (נולדה למהירות) וגם על כל סופה או למעשה כל רכב אחר שנהגתי עליו. כן.כן. היתה ויש לו נשמה והוא קורא לי....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. שי ש 24 באוקטובר 2000 ב 11:47

רן, בחייך! אם גג זאת היתה הבעי

רן, בחייך! אם גג זאת היתה הבעיה, אז אפשר לשים גג פיבר, כמו אצלי. יש גם משומשים, לא יקרים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 24 באוקטובר 2000 ב 12:18

זה לא רק הגג. הסופה זה אוטו שו

זה לא רק הגג. הסופה זה אוטו שונה, יציב יותר בכביש ונותן הרגשה יותר ...בטוחה... אני חושב שגם אתה הרגשת את זה. הסיקס זה אוטו מדהים למשחקים אבל קצת בעייתי לחיי היום יום, לא מבחינתי אלא מבחינתה וזה די מובן לי. בנוסף, הסופה מוכיחה את עצמה כיותר אמינה בכללי מהסיקס שהיה לי לפחות, ואני לוחץ ודורש משני הרכבים. עם זאת, יש לזכור שהסיקס היה משופר הרבה יותר אז גם אחוז התקלות צריך להיות גדול יותר...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. מוני הגי''פאי 24 באוקטובר 2000 ב 13:27

רן שננו יודעים איזה גיפ טוב יו

רן שננו יודעים איזה גיפ טוב יותר ITS A JEEP THIMG !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אמיר הסמוראי 25 באוקטובר 2000 ב 12:40

רגע, אז אני לא מבין, אין דרכי

רגע, אז אני לא מבין, אין דרכים יותר פשוטות לבדוק מהלך מתלה??? חייבים להתחתן בשביל זה??

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול