שמעתי שאומרים שקשה להשיג חלפי
שמעתי שאומרים שקשה להשיג חלפים.
הלאדה זולה ונחמדה אבל (ואבל ע
הלאדה זולה ונחמדה אבל (ואבל ענק !) אתה תוך זמן קצר תהפוך לחבר מה-זה-טוב של המוסכניק. היתה לי לאדה, ועד כדי כך התייאשתי ממנה, שמכרתי אותה ועברתי לפריווט !!! (וחוויתי חצי שנה של געגועי שטח איומים) לשאלתך, הבעיות העקריות הן - חומרים מאיכות ירודה ביותר, גימור איום ונורא, צבע חובב חלודה, מנוע חלוש עם קרבורטור שנוטה להיסתם כל יום שני וחמישי.. מה עוד שכחתי ? בקיצור, בתור רכב פנאי בתקציב דומה, לך על סמוראי ישן או משהו דומה. בברכה רובן
תודה רבה הבנתי ת''ראש והחלטתי
תודה רבה הבנתי ת''ראש והחלטתי לא להכניס אותו למיטה חולה אייל
ןבעניין הסמוראי - אני ממליץ.
ןבעניין הסמוראי - אני ממליץ. עם כל הלב והנשמה.
כבעלים גאה של אחת, אני אשתדל ל
כבעלים גאה של אחת, אני אשתדל לתת לך את כל התמונה א. יש חלקים ויש מוסך טוב שיודע את העבודה ב. מחיר זול של חלפים וגם של הרכב (יש לי גם סוזוקי ואנירואה את ההבדל) ג. נכון שיש בעיות מכניות אבל אם טטפל כמו שצריך ותתקן לפני שהחלק נגמר לא תיתקע. ד. מבחינת עבירות אף סמוראי לא משתווה לניבה בעיקר אם תגביה אותה בכל מקרה שתהנה
היי מאיר קודם כל תודה רבה דבר
היי מאיר קודם כל תודה רבה דבר שני איזה שנים כדאי להרחק ואיזה רצוי לקנות וכמו כן כמה אפשר להוריד מהמחירון והכי חשוב מה לבדוק מהן נקודות התורפה ומה לפי נסיונך הכי רגיש תודה מראש אייל
אייל, אני מקווה שאתה שואל את ה
אייל, אני מקווה שאתה שואל את השאלות האלו מתוך התענינות גרידא או שאתה מארגן לאחד השונאים שלך ''''מתנה''''.
תראה חנן ....זה לא מה שאתה חוש
תראה חנן ....זה לא מה שאתה חושב האמת יש לי חבר שמחפש איזשהוא אוטו והוא לא בטוח שיש לו כסף לסמוראי 1300 אז אנחנו מחפשים תחליפים. תודה בכל אופן אייל
תראה חנן ....זה לא מה שאתה חוש
תראה חנן ....זה לא מה שאתה חושב האמת יש לי חבר שמחפש איזשהוא אוטו והוא לא בטוח שיש לו כסף לסמוראי 1300 אז אנחנו מחפשים תחליפים. תודה בכל אופן אייל