פורומים

- שטח 4x4

הגבהה לסוזוקי ויטארה

24 באוקטובר 2000 ב 19:02 5 תגובות 2675 צפיות אילון
שלום חברי לשטח. לאחר טיול בשבת האחרונה בויטארה שרכשתי זה לא מכבר (החלפתי את חיית השטח שלי- הסמוראי) יצאתי לטיול בנגב ממעלה רמון לכוון נקרות טיול שלאחר השטפונות חבל על הזמן. נוכחתי לצערי לעובדה שהויטארה זקוקה באופן דחוף ביותר להגבהה רצינית וטובה אשמח לקבל תגובה מכולם ומבעלי ויטארות שכבר ביצעו הגבהה ברכבם היכן ניתן לבצע אותה בצורה מקצועית וטובה כך שלא יפגעו יתר המכלולים ברכב. לתגובותיכם אודה
הוספת תגובה
  • 1. ניר 24 באוקטובר 2000 ב 22:54

אהלן אילון מצטער אני לא יכול

אהלן אילון מצטער אני לא יכול לעזור לך לגבי שאלתיך לגהי ההגבהה אבל רציתי לשאול אותך כמה שאלות אתה מרוצה מהמעבר מהסמוראי לויטרה ? ניסית לבדוק כמה הצריכת דלק שלה ? היית מרוצה ממנה בשטח בטיול הנקרות תודה מראש ובהצלחה עם ההגבהה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 25 באוקטובר 2000 ב 08:59

הפתרון הזול והלא מקצועי לעניין

הפתרון הזול והלא מקצועי לעניין הוא הגבהת אוקולונים פשוט מוסיפים לקפיץ עוד חתיכת ברזל זה לא נותן כלום ורק מוריד האפשרות השניה היא להחליף את הקפיצים לגבוהים יותר(שדרך אגב גם יתנו לך נוחות נסיעה בכביש ובשטח טובה בהרבה) בכל מקרה אם כבר אתה מחליף או סתם מגביה צריך לבדוק שהבולמים באורך המתאים וצינורות הברקס,פלוס מוט מיצב גם באורך המתאים אם אתה רוצה המלצות איפה לעשות את זה תגיד..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. כנף שבורה 27 באוקטובר 2000 ב 00:08

יש ברשותי קיט הגבהה מקצועי לוי

יש ברשותי קיט הגבהה מקצועי לויטרה שהבאתי מח''''ול של חברת pro-comp אפשר גם רק את הקפיצים המוגבהים צור קשר 03-5468954

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bokyaniv 09 בנובמבר 2008 ב 01:41

הגבהה לויטרה

אורח/ת כתב/ה:
    "הפתרון הזול והלא מקצועי לעניין הוא הגבהת אוקולונים פשוט מוסיפים לקפיץ עוד חתיכת ברזל זה לא נותן כלום ורק מוריד האפשרות השניה היא להחליף את הקפיצים לגבוהים יותר(שדרך אגב גם יתנו לך נוחות נסיעה בכביש ובשטח טובה בהרבה) בכל מקרה אם כבר אתה מחליף או סתם מגביה צריך לבדוק שהבולמים באורך המתאים וצינורות הברקס,פלוס מוט מיצב גם באורך המתאים אם אתה רוצה המלצות איפה לעשות את זה תגיד.."
    אם אפשר עזרה לגבי הגבהה לןיטרה 5 דלתות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image itzik58 09 בנובמבר 2008 ב 16:04

כנף שבורה כתב/ה:
    "יש ברשותי קיט הגבהה מקצועי לויטרה שהבאתי מח''''ול של חברת pro-comp אפשר גם רק את הקפיצים המוגבהים צור קשר 03-5468954"
    כנף שבורה המספר טלפון שלך לא תקין אני רוצה ליצור קשר איתך או שתתקשר052-8795054

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול