אינני מבין גדול אבל אני ינסה ל
אינני מבין גדול אבל אני ינסה לעזור אין מילה נכונה יותר מאשר הרפתקאה ךהגדרת קניית סי ג''י במיוחד אם מדובר ברכב שישמש ליום יום אם הוא לא יודע לטפל לבד ולא יודע מאיפה להביא חלקים בזול זה יעלה לו ה-מ-ו-ן כסף .. גם הדלק יאכל הרבה מתקציבו. חוץ מזה אם אתה לא רוצה לבזבז הרבה כסף במוסך צריך לדעת לתקן לפרק להרכיב וכו וגם צריך להיות מוכן עם הכלי הנכון ביד והידע הנכון במוח להתפרקות של הכלי באמצע כבישי איילון שיגיע במוקדם או במאוחר. ואם הוא קונה את זה רק בשביל רכב כביש זול שיחליף את האופנוע שיוותר מעכשיו,ויקנה פרייבט זול .. למומחים ולשאר הקופצים תקנו אותי בבקשה אם צריך במקום להתחיל להתקיף תודה ולילה טוב
ולגבי המספרים זה מציין את הדג
ולגבי המספרים זה מציין את הדגם שההבדלים בינהם הוא בסיס הגלגלים וסרחי העודף מאחורה אני חושב... אבל על זה מורעלי הג''יפ יכולים לספר לך אה ואני יודע מה ראשי תבות CJ CEVILIAN JEEP חנן נמרוד אתם לא גאים בי ...?:) סתם לילה טוב
ג''יפ או לא? הוא צריך לשאול את
ג''יפ או לא? הוא צריך לשאול את עצמו. תשובה חלקית בלבד: תבנה על צריכת דלק כוללת של ליטר בנזין לחמישה קילומטרים. אחזקה - חלפים זולים מאד, טיפולים זולים אם עושים לבד (קל ללמוד) וגם במוסך יותר זול מאשר הרכבים היפניים המודרניים שלכם. יש מוסכים וידע בארץ (למרות מה שחנן יגיד). זה אוטו די ישן, אבל לפי מה שאתה אומר מישהו כבר השקיע הרבה מאד, כך שאין שום דרך לדעת דרך האינטרנט מה מצב האוטו. מחיר ריאלי יכול להיות בין פחות מעשרים ועד חמישים אלף ויותר, תלוי במיליון משתנים. CJ 7 ו8 די זהים מכנית, כמובן חוץ מהבדל של 10 אינץ'' בבסיס הגלגלים ועוד איזה רגל של תחת... כלומר שבע זה רכב לשני אנשים, לא יותר. חוץ מזה השבע הגיע לארץ מאמריקה, זה אומר כל מיני הבדלים קטנים ואולי איכות הרכבה עדיפה במקור?
נתחיל עם השאלה הקלה: CJ7 הוא
נתחיל עם השאלה הקלה: CJ7 הוא ג''יפ קצר עם בסיס גלגלים של 94 אינטש וולא סרח עודף אחרי הגלגל האחורי. הCJ6 והCJ8 הם בעלי בסיס גלגלים של 104אינטש כאשר לCJ8 יש סרח עודף אחרי הגלגלים האחוריים של עוד כ 35 ס''''מ. לגבי תחזוקה זה תלוי מאוד בשני דברים: קילומטרז'' והאם הוא יבצע את הטיפולים או ישלח את הרכב למוסך על כל תקלה קטנה. הCJ שלי שנוסע לטיול פעם-במקרה הטוב פעמיים בחודש לטיול ומעבר לזה הוא שוכב בבית, אני היחיד שמתקן אותו, עולה לי כולל ביטוחים, דלק ירידת ערך (אין) טסט ואחזקה כ1000 ש''''ח בחודש. מצד שני CJ שנוסע ביומיום והולך למוסך על כל תקלה יכול לעלות הרבה, הרבה יותר ועם זה מה שהחבר הסטודנט שלך הולך לעשות איתו ואין לו אבא עשיר במיוחד, שיוותר עם כל הצער על הענין. CJ בן 18 שנה עלול לסבול מכל מני תקלות קטנות ואם עבור כל דבר הוא יופנה למוסך החשבון עלול להיות כואב מאוד. אם הרכב יבדק היטב, אז פחות צפויות לו תקלות במכלולים העיקריים מכיון שהם בנויים בצורה מסיבית ועמידה מאוד. לגבי מחיר קניה, כתבת שהוא משופר, לא כתבת במה הוא משופר אז אין לי משהו חכם לומר.
תיקון טעות בשורה שנייה בתגובה
תיקון טעות בשורה שנייה בתגובה שלי: וולא=וללא