השאלה כללית מדי. אם אתה מתכוו
השאלה כללית מדי. אם אתה מתכוון להחליף לגיר אוטומטי בסופה ובג''ים בדרך כלל אין בעיה. בכלי רכב יפניים יש בעיה - אם כי כרגיל הכל עניין של זמן וכסף. בעקרון ניתן לשתול מנוע גיר וטרנספר - (רכבת הכח??) של ג''יפ גם בסמוראי אבל יותר קל לקחת מערכת כח של ויטרה.... פרט קצת יותר כדי שנוכל לתת לך תשובה יותר ספציפית. רוני
הכוונה הינה לרכוש רכב שטח (אפי
הכוונה הינה לרכוש רכב שטח (אפילו אחד שמצריך טיפול - כגון מנוע גמור) לטפל בו ובין היתר להחליפו לאוטומט. השאלה היתה איזה רכבי שטח יש אפשרות להחליף להם גיר לאוטומט ומה עלות ההחלפה. תודה רבה toy4x4 שענית כל כך מהר
האופציות הרציניות שעומדות בפני
האופציות הרציניות שעומדות בפניך הן לדעתי 3. סופה ג''יפ ולנד רובר דיפנדר. בכל השלוה אין בעיה עקרונית ומעשית להחליף לתיבה אוטומטית. לסופה ולג''יפ ניתן להרכיב את התיבה המקורית של הג''יפים - שאני לא זוכר את שמה ומספקה - חנן? אבל באמצעות מתאמים ניתן - עדיף ואסביר מיד - להתקין תיבה של GM מדגמי 350 ן 400 3 הילוכים חזקים מאד וכן 700 או 4L60 או 4L80 - ולא לגעת בדגמי E האלקטרונייים.....שבאים עם ראשון קצר יחסית ואובר דרייב. המתאמים ניתנים ליצור עצמי אצל חרט כרסם יוצק או לרכישה במחיר של 500-700$ בארצות הברית. יש מתאמים למנוע 6 ולנוע 6V ן8V אם אתה רוצה. למה גירים של GM? בעיקר כי הם זמינים מאד - בעיקר דגמי 700R4 של סונומה - ספארי ובלייזרים וכן דגמי 350 עם 3 ההילוכים. יש נסיון רב בארץ עם הגירים האלה ועם התקנתם הנכונה בסוגים שונים של מנועים. אם תרצה עוד פרטים צלצל אלי 054444970 רוני
ושוב תודה על התשובה אני רואה ש
ושוב תודה על התשובה אני רואה שיש לך ידע רב בנושא רכבי שטח מה בנושא רכבי שטח זולים יותר האם גם להם יש אפשרות להחליף תיבת הילוכים