שי - בנווט לילי...
שי - בנווט לילי...
אריק, יפה מאד! תגיד גם לרונן.
אריק, יפה מאד! תגיד גם לרונן.
שייקה, תהנו לכם בשבת בנחשונים.
שייקה, תהנו לכם בשבת בנחשונים...יוקוהמה...(כולכם) אני אמסור לרונן. ובכל אופן, מקווה שנתראה בשבת הבאה...
תודה! שמע, התמונה של המדרגה
תודה! שמע, התמונה של המדרגה במרזבה פשוט מעולה! היא זכתה למקום של כבוד בהרד דיסק שלי.
אריק יצאה לך תמונה פיצוץ על המ
אריק יצאה לך תמונה פיצוץ על המדרגה של המרזבה... איפה התמונות של סופת הזעם? בשביל מה אני משתולל..?:((( תשים כמה ותשים גם של עופר ואמיר כדי שלא ירגישו שבזבזו דלק לשווא...
אני מבטיח שאשים תמונות של כולם
אני מבטיח שאשים תמונות של כולם רק שהדף יזוז קצת...השתלטתי עם הפורום... הפוגה קלה ואוסיף עוד...
אריק - סאחה על התמונות ומאחר
אריק - סאחה על התמונות ומאחר ואני כבר בקטע של הענקת מינויים ומאחר ושי ש. קיבל כבר את מינוי הנווט הקבוצתי רן קיבל את תפקיד אחראי מזון ומגיש עכוז.. ארז קיבל את תיק ה- ''''קרבות המונים''''..... ואורי קיבל את תיק השקשוקה, אני גאה למנות אותך לתפקיד הצלם הקבוצתי מנוי זה ייכנס לתוקף מייד בטיול הקרוב לכרכום
אמיר אני מבקש לשנות מיד את הסט
אמיר אני מבקש לשנות מיד את הסטטוס שלי: אני תוקף עכוזים ולא מגיש אותם אני אחראי על שינוע מזון לקיבה שלי בלבד אני דרייבר תודה הסוציומט
טוב רן, אז אתה מתעקש לחיות בהכ
טוב רן, אז אתה מתעקש לחיות בהכחשה, ומבחינתי זה פיין אולי אנחנו מארגנים הערב איזה ''''פגש'''' חברתי בהשתתפות כל בעלי התפקידים??? אתם מוזמנים לזרוק הצעות
השקשוקה היא ההוכחה הכי טובה לז
השקשוקה היא ההוכחה הכי טובה לזה שלא עשיתם שום דבר בשטח.... איך? מי שמביא לשטח ביצים ועוד מצליח לשמור עליהן שלמות לביצוע שקשוקה - או שיש לו מתלים של לינקולן או שהוא לא נענע את האוטו מספיק.... לא לקחת ברצינות רבה מדי..... (-: