27 באוקטובר 2000 ב 00:06 5 תגובות 617 צפיות רונן*
שלום חבר'ה. עונת הגשמים הברוכה כבר הגיע ולרוב היכן שיש גשם יש בוץ והיכן...... שוקעים. אשמח לשמוע מבעלי הניסיון אודות טכניקות חילוצ לאחר שקיעה טובה, הכוונה לחילןץ עצמי ללא כננת, אם זה אפשרי ?.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 27 באוקטובר 2000 ב 13:06

לא ברור אתה מתכוון לחילוץ עצמ

לא ברור אתה מתכוון לחילוץ עצמי ללא כננת שלך אין כננת או אין מישהו שיחלץ אותך עם כננת .. זה מאוד תלוי בסוג הרכב שלך . אם יש לך הכנה להנפה בהיי ליפט הרי שעבודה נכונה איתו תביא לחילוץ עצמי ללא כננת על הצד הטוב ביותר כמובן שיש גם את האפשרות להביא מיבש שיער שמתחבר למצית וליבש את כל הבוץ מסביב ...אחרי 12 מצברים ושבוע אתה תצא חלק !!אני אומר לך ! :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. צחי 27 באוקטובר 2000 ב 16:32

היי רונן ניתן ואפשרי לצאת מכל

היי רונן ניתן ואפשרי לצאת מכל דבר - כמעט. הניסיון יקל עליך לא להיכנס למצבים שלא תצא מהם וכן להחלץ. המלצתי: א)קרא את ספר החילוצים - כל חנות ספרים. ב)אם אתה לחוץ על העניין אז קח: רצועות, קרשים לשים מתחת לגלגלים , ג''ק עם מהלך כמה שיותר ארוך להרמת את הרכב גבוהה כמה שיותר, מצע רחב לג''ק, לפחות חבר ( לעזרה פיזית ונפשית למקרה ותתיאשו ), מספרי טלפונים של מחלצים. ג) לפני שאתה מסתער על הבוץ שלפניך, תחשוב על המיקום שלך, האם אתה מסוגל לכוון אליך מישהו שמחלץ,וכמוכן מי המחלץ שלך. ד) חשוב שתעריך כמה שיותר במדויק מהו הנזק הכי גרוע שיכול להיות ממכשול זה לנוסעים( התהפכות וכו'' ),ואו לרכב כי אתה צריך לחזור. לפחות בשלב מוקדם אל תיכנס לבעיה שאינך יכול לצאת ממנה. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. PASHI 27 באוקטובר 2000 ב 16:58

בנוסף לכל העצות המופיעות רצויי

בנוסף לכל העצות המופיעות רצויי להתארגן לקראת החורף עם ''''שפלות'''' כלומר בסיס של צמיג משאית. הרעיון במקום לוחות הברזל שתמיד רואים על גגות מכניות ראלי. במקרה של בוץ לפחות בקטע הכניסה או בבוץ רדוד פשוט לדחוף מתחת לקצה הגלגלים ולנסות רברס ולצאת על השפלות. את השפלות ניתן לאכסן בקלות הם מתגלגלות לממדים קטנים! רעיון נוסף במקרה של אין בררה אפשר לנסות חילוץ באופן אישי. והכיצד? צריך שני רצועות גרירה ארוכות, לאתר שני עוגנים לפני הרכב או מאחורי הרכב בכיוון ישר לגלגלים. מעגנים צד אחר של הרצועה לעוגן צד שני למרכז הגלגל על הלוקר או הג''אנט או שניהם ביחד באופן שהרצועה תתגלגל עליהם ומתחילים לנוע קדינה עם העגינות מלפנים או אחורנית עם העגינות מאחור. זהירות העסק לא פשוט והנזקים יכולים להיות קשים! אבל כאשר אין בררה אפשר לשקול גם את החילוץ הזה. להזכירכם יש לקשור שני גלגלים ולא רק אחד מהם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 27 באוקטובר 2000 ב 18:41

רק לפני שאתה מכין את זה תביא כ

רק לפני שאתה מכין את זה תביא כמה צריות כי השיטה הזו קורעת ציריות כמו בתולה בליל הכלולות שלה(וואו נהייתי ממש משורר...)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. רונן* 28 באוקטובר 2000 ב 17:17

תודה לכולם על התשומת לב כמו שא

תודה לכולם על התשומת לב כמו שאני מבין להכנ לבוצ זה עסק עמוק. לא יצא לי ממש לשקוע בבוץ אלא הגעתי למצבים של כמעט ו..... בכול אופן אני נוהג בפרוזה נהדרת אשר במהלך חודשי הקיץ לא גילתה מגבלות משמעותיות. שוב, תודה .....

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול