כמו שעניתי לך בפורום של יובל ה
כמו שעניתי לך בפורום של יובל הכי טוב שתפנה ליורמי מקיבוץ גבע הוא כבר עשה דבר כזה והאיש מאוד מקצועי,אמין ומעבר לזה איש נחמד ובטח ישמח לעזור נ.ב לדעתי אין סיכוי שכזה דבר עובר טסט שגם זה בעיה ואם כבר לא עוברים טסט אז שים מנוע V8 דיזל או בנזין
ארז. צמיגים זה דבר שאפשר לראות
ארז. צמיגים זה דבר שאפשר לראות בעין. טורבו - לא בטוח שכל טסטר יודע מה זה. לכן, אין שוםפ בעיה להתקין טורבו ועדיין לעברו טסט. 2. יורמי אכן יכול להתקין טורבו מאולתר כמו שהוא עשה בטויוטה שלו. 3. יש קיט שלם של חברת ספארי האוסטראלית - נחש מי היבואן הבלבדי שלה בישראל שמציע טורבו אינטרקולר לכל טויוטה דיזל. המחיר בעייתי בין 15 ל 20 אלפי שחים. כסף קטן לעומת התוצאה....לפני עבודה ומע''''מ.
תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי
תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאהי מכיר הוספת טורבינה למנוע דורשת חיזוק מאסיבי של כל המכלולים שלו: ראש, בוכנות וטלטלים בייחוד בגלל הגדלה לחץ הדחיסה אחרת נגרם נזק למנוע.
טורבו אינטרקולר לאחרונה פגשתי
טורבו אינטרקולר לאחרונה פגשתי בחור חיפאי בעלים של היילקס 97 שייבא מנוע 3000 טורבו אינטרקולר מארה''''ב זה המנוע שמגיע עם הדגם המקביל להיילקס בארה''''ב סימן שהדבר אפשרי וגם מבחינת רישוי אין בעיה אני אנסה לאתר לך את שמו
4X4 כאחד שיש לו היילקס הדבר ה
4X4 כאחד שיש לו היילקס הדבר הכי פשוט מברורים שלי זה להכניס מנוע של היילקס משנת 97בתור מכלול שלםואז נפתרות כל הבעיות
4X4 כאחד שיש לו היילקס הדבר ה
4X4 כאחד שיש לו היילקס הדבר הכי פשוט מברורים שלי זה להכניס מנוע של היילקס משנת 97בתור מכלול שלםואז נפתרות כל הבעיות
חרדלון. אני חושב שאתה מתבלבל.
חרדלון. אני חושב שאתה מתבלבל. מנוע 3000 טורבו דיזל אינטרקולר בארה''''ב? זה לא במקרה המנוע המקורי של הפראדו? בארצות הברית אין סיבה להתקין מנועים 3 ליטר דיזל. במחיר הבנזין שם אין ספק שעדיף מכל בחינה מנוע וי8. אין ולא היה דגם מקביל להיילקס בארצות הברית על אחת כמה וכמה דגם דיזל. אין כיום בארצות הברית שום דגם של משאית קלה - Light Duty Truck 4X4 שהיא דיזל או טורבו דיזל. אכן התשובה הנכונה היא להתקין קיט של טורבו אינטרקולר טיימר מתוצרת ספארי האוסטרלית או יורמי, או כמובן להתקין מנוע TDI חדש מדגמי 97 ומעלה. והמחיר של מנוע חדש כזה יכול להיות טוב יותר מקיט - אם מוצאים אותו במקום הנכון.....
מנוע טורבו להיילקס ישן . אפשרי
מנוע טורבו להיילקס ישן . אפשרי וגם עם טסט ארז!