פורומים

- שטח 4x4

מחמאות לגיא

28 באוקטובר 2000 ב 18:58 7 תגובות 445 צפיות אורח/ת
הרשו לי לתת את הקרדיט לגיא רפאלי מפרו ג'יפ החדשה לפני כמה ימים ראיתי איזה יצור מוזר נגרר על משאית שהתקרבתי ראיתי שזה הג'יפ הכי מדהים שראיתי כמובן ללא רשיון כביש נראה לי שזה סופה לשעבר גוף פיבר גלאס צמיגי ע-נ-ק קפיצים ספירליים באורך של כמעט מטר במצב מאוזן !!בולמי זעזועים ענקיים שמחוברים עם צינורות למיכלי גז על הג'יפ כל מני דברים מוזרים כמובן שלא חסכו בכיסאות מרוץ קשתות התהפכות פרוז'קטורים לרוב וכו דבר מדהים על הג'יפ מתנוססות בגאווה מדבקות מכל עבר שאומרות "פרו ג'יפ" פרו ג'יפ" פרו ג'יפ" וסמל הקרנף הזה שלדעתי יהפוך לסמל שמכבר את הנוסע באוטו. אין לי מושג מה זה הבולמים האלו אבל גם עליהם היה חרוט פרו ג'יפ ... אני כבר יודע איפה אני ישפר את האוטו שלי .. לכל הצפוניים-כ-ד-א-י !
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 28 באוקטובר 2000 ב 18:27

יש בג''יפטריפ תמונות של הרכב ה

יש בג''יפטריפ תמונות של הרכב המדובר מפגין ביצועים .. שווה לראות

http://www.jeeptrip.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. 4x4hotmail 28 באוקטובר 2000 ב 19:08

לזכותו של גיא אפשר וצריך לומר

לזכותו של גיא אפשר וצריך לומר שהוא טועה ולומד טועה ולומד. אחרים טועים אבל לא לומדים.... בפעם הראשונה שראיתי את המפלץ שלו היה במסגריה של גתוס בשוניצינו 22 ואז היה ברור שיש באוטו המון לא מעט פאולים. גיא עבד שעות נוספות ובלילות כדי לתקן את הבעיות ואז יצא לארוע בגבע . כבר אז היה לו ברור מה צריך לתקן על בסיס התכנון הראשוני שלו - שבסיסית היה מצויין. עכשיו כשהאוטו כמעט מושלם נשבר לו ה Knuckle הקדמי ימני. עכשיו ברור שהתיקון למרוץ הבא יהיה דנה 60 מלפנים...... עדו כבר עשה את זה לפני כמה ימים בזיבר שלו- אחרי שהוא חשב - בצדק - שדנה 44 וגלגלי ''''סוואמפר בוגר'''' לא הולכים ביחד. הבעיה היתה שהדיפרנציאל של דנה 60 - קדמי - לשעבר אביר - יוצאתך בצד השני של הטרנספר - אז לעדו אין בעיות: הוא חותך מרתך מזיזי ומתאים. התוצאה נראתה היום לעין כל. הנה צילומים מהחיתוך וההתאמות של הציר החדש:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שחר 28 באוקטובר 2000 ב 19:17

שניר, את הדבר הכי חשוב בגיפ לא

שניר, את הדבר הכי חשוב בגיפ לא הזכרת: קפיצים שלושת רבעי אליפטיים שנותנים לאוטו מהלך מתלה מפה ועד הגלות ודרך אגב הבולמים הם בולמי ראנצ''ו שיש עליהם מדבקה של פרו-ג''יפ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 28 באוקטובר 2000 ב 19:17

והנה עוד צילום ואחריו עוד אחד.

והנה עוד צילום ואחריו עוד אחד. שימו לב איך הקצר הופך להיות ארוך והארוך הופך להיות קצר. חשוב ביותר באופרציה כזאת לבצע מדידות ''סופר מדוייקות''! חשוב מאד אחרת הלך הציר. שימו לב שההאוזיניג התוצאתי - לאחר ההלחמה - עבה יותר מהמקורי! לידיעה עובי הצינור שעדו בחר לתעלול שלו 20 מ''מ דופן. המדידה חשובה גם על מנת שלא לשנות את רוחב הציר ועל מנת שאפשר יהיה להתשמש בדיוק בציריות המקוריות - בצדדים ההפוכים ....(שמאל הופך לימין ולהיפך)וכמובן - במערכת ההיגוי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 4x4hotmail 28 באוקטובר 2000 ב 19:20

הנה עוד צילום .

הנה עוד צילום .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 4x4hotmail 28 באוקטובר 2000 ב 19:22

והנה הצינור הקצר החדש מורכב במ

והנה הצינור הקצר החדש מורכב במקום שבו היה הצינור הארוך המקורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. דרור כספי 28 באוקטובר 2000 ב 21:41

גיא שיפר את הפג''רו שלי - בקרו

גיא שיפר את הפג''רו שלי - בקרוב כתבה עם תמונות והסברים. מומלץ!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול