פורומים

- שטח 4x4

לאן נעלמה ההודעה שלי ?? שאלתי

29 באוקטובר 2000 ב 09:37 8 תגובות 495 צפיות אורח/ת
לגבי אם יש למישהו ניסיון ביבוא של גג קשיח לסמוראי מקפריסין או ידע חלגבי עם מי מדברים על זה שם ? תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 29 באוקטובר 2000 ב 07:38

או לחילופין מתפרת גגות איכותית

או לחילופין מתפרת גגות איכותית וזולה בארץ ???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 29 באוקטובר 2000 ב 09:01

לגבי מתפרת גגות איכותית אתה י

לגבי מתפרת גגות איכותית אתה יכול למצוא אחת כזו במדור אלפון שטח, יש שם מתפרה מצויינת, אני תיקנתי שם את הברנט של הויטארה שלי ויצא מצויין. מומלץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שרון 29 באוקטובר 2000 ב 10:46

מברור קצר שערכתי בעבר, עלה שהר

מברור קצר שערכתי בעבר, עלה שהרפד מעריך תפירה של ברזנט קומפלט לסמוראי ב2000 ש''''ח ללא מע''''מ. זול או לא - אני החלטתי להשאר עם הברזנט הישן שלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 29 באוקטובר 2000 ב 11:05

תודה - אני אבדוק אבל בכל זאת

תודה - אני אבדוק אבל בכל זאת מצא חן בעיני הרעיון של גג קשיח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 29 באוקטובר 2000 ב 11:09

ולמי שלא הבין על מה מדובר:

ולמי שלא הבין על מה מדובר:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חגי 29 באוקטובר 2000 ב 14:07

גיא יש לי בדיוק גג כזה שני חל

גיא יש לי בדיוק גג כזה שני חלקים ראה תמונה קניתי את הרכב כך ונאמר לי שזה יבוא מיוון היום אני מרכיב חזרה את החלק האחורי תמונות בקרוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 29 באוקטובר 2000 ב 14:56

לחגי !! אתה מכיר את מי שהביא

לחגי !! אתה מכיר את מי שהביא את זה לארץ ? טלפון ? יש על זה מדבקה של היצרן טלפון משהו ? איך זה ? אתה מרוצה מהגג ? מסובך להתקין ? יושב טוב ? אטום לגשם ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 30 באוקטובר 2000 ב 09:08

אין לי את הפרטים של מי שקנה את

אין לי את הפרטים של מי שקנה את הגג. על הגג אין מדבקות אלה שם החברה מוטבע על הכיסוי ביוונית. עד היום נסעתי רק עם החלק העליון והוא מצויין הבעיה שבגשם האחרון נכנסו מים,מי שסגר את הגג סגר לא טוב עם סיליקון את החלק השני האחורי אני ארכיב עוד השבוע ללא סיליקון. לפי דעתי הבעיה הגדולה של הכיסוי היא היכן לאחסן אותו בקיץ הכיסוי גדול ולא נוח לנסיעה לאחר הפירוק צריך בית עם חצר בגובה הכביש(ללא מדרגות) אני בטוח שעוד נפגש השטח חגי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול