פורומים

- שטח 4x4

יוקוהמה צ''לנג

29 באוקטובר 2000 ב 21:20 8 תגובות 592 צפיות לרדו
יש עוד מקום שבו יש תמונות של התחרות? ואם כן מה הכתובת
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 29 באוקטובר 2000 ב 22:05
    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 07:10

ועוד כמה תמונות... בתמונה הרכ

ועוד כמה תמונות... בתמונה הרכב היפיפה של הנדסת חלומות-כולו מפיברגלס שייך לאריק קפרנצקי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 07:22

עידו בתיקון שטח....מכניס את אח

עידו בתיקון שטח....מכניס את אחד הזיברים שלו להצלבה על גלגל ה40 אינץ של הזיבר השני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 07:28

כן,כן אני יודע שזה לא זיבר זה

כן,כן אני יודע שזה לא זיבר זה מין משהו שפעם לפני הרבה שנים היה גימי... בתמונה שיג נחמני מנהל מועדון גטוס מטפס מדרגה עם דיפנדר 90 סטנדרטי !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 07:34

גיא רפאלי מפרוג''פ והג''פ הסופ

גיא רפאלי מפרוג''פ והג''פ הסופר מקצועי שלו עולה מדרגה גדולה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 07:43

הג''פ של ברוך טולדנו לדעתי הוא

הג''פ של ברוך טולדנו לדעתי הוא מספר אחד היום בארץ,הוא נבנה על ידי אילן מסופר פוואר שבמושב גנות וגי רפאלי מפרוג''פ שבחיפה מדובר על מפלצת-דנה 70 מאחורה,דנה 60 מקדימה נעולים בARB כמובן מנוע V8 עם גיר אוטומטי מערכת זחילה בטרנספר(אני לא זוכר כמה היחסי העברה אבל משהו כמו 1 ל200-רוני אם אתה זוכר תקן אותי בבקשה) צמיגי סופר סוומפר 40 אינץ בקיצור משהו ברמה עולמית באמת(גם הכלים של עידו לדעתי עומדים ברמה העולמית היום) המפלצת הירוקה של ברוך הייתה מוכנה לתחרות רק יומיים לפני כך שלא היה לו נסיון נהיגה עליה ועדיין לא ידעו את מה הם הנקודות שצריך לחזק...זה עלה בציר שבור בדנה 300 ובהפסקת התחרות בתחרויות הבאות לדעתי המאוד משוחדת(הוא חבר שלי) הוא לוקח את כולם כולל עידו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 1שלום 30 באוקטובר 2000 ב 12:50

ארז שמת לב מה היה לפני הדיפנדר

ארז שמת לב מה היה לפני הדיפנדר של שגיא דיסקברי וזה אומר הכל מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 13:45

מדובר על דיסקברי דיזל סטנדרטי

מדובר על דיסקברי דיזל סטנדרטי בלי הגבהות עם צמיגי כביש/שטח,כננת,נעילות ומיגונים אני חושב שהשיקול לעלות אותו קודם היה בגלל המיגונים שלו ותאמין לי אחרי שראיתי אותו עולה הוא באמת היה צריך את המיגונים אבל מה בסופו של דבר הם עלו כמו כולם!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול