פורומים

- שטח 4x4

הגיגים לגבי הראלי.

30 באוקטובר 2000 ב 10:53 7 תגובות 489 צפיות שי ש
אהלן כולם. אני אמלא את תפקיד הקטיגור לגבי הראלי. שלא תבינו לא נכון, מאד נהניתי, ואני מאושר מאד שיש כאלה ארועים בארץ (ואולי כשאהיה גדול אני גם אשתתף) 1) מפריע לי שמשום מה, יש איזה קונספציה, שמכשול חייב להיות או אגם בוץ, או איזה קיר של הר (זה או אחר). למה לא לקחת איזה טרקטור, לשים ערימה של בולדרים נאים ונעשה לנו Rock Crawling אמיתי? (זאת כדי לפצות על מחסור מסויים באתרים כאלה בארץ) לא יודע, אולי הערה זו לא במקום מפני שזה מתוכנן כבר לאירועים הבאים. זה גם סוג נהיגה אחר, גם נראה אחרת, ואפשר לארגן תנאי צפיה (לצופים הכוונה) נוחים יותר. 2) מפריעה לי קצת ההתלהבות מהסופה של ברוך. נכון שהרכב מאד מאד מרשים, ומההכרות הקצרה שלי עם ברוך, גם הוא נראה אחלה בן אדם. אבל... הרכב לא היה מוכן לתחרות, הוא לא נוסה כמו שצריך ונשבר... בסופו של ענין, הקבוצה פרשה עקב שני רכבים מושבתים. אין לי ספק שבארועים הבאים, אחרי שיופקו הלקחים, ויערכו ניסויים כהלכה ברכב, הוא אכן יעמוד בציפיות (אולי כשתורכב לו תיבת העברה של אטלס?). היו שם רכבים אחרים, שהושקע בהם פחות כסף, אבל בעלי ניסיון תחרותי ארוך, שפעלו יפה מאד. בגדול זה מה שהיה לי להגיד. אני מבקש סליחה ומחילה מכל מי שעלול היתי לפגוע בו. וכולי תקווה שארועים גדולים ונפלאים אלה ימשיכו לאורך זמן רב (לפחות עד שיהיה לי כסף להשתתף!)
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 09:21

שי איזה הגיגים? לזה אתה קורה ה

שי איזה הגיגים? לזה אתה קורה הגיגים? וברצינות...מה קורה עם הטרנספר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 30 באוקטובר 2000 ב 09:38

הגיגים הגיגים, נו.. זה מה שמוח

הגיגים הגיגים, נו.. זה מה שמוחי הדלוח מסוגל לספק... צר לי. לגבי הטרנספר, לדעתי רק ביום רביעי יהיה לי זמן לשים אותו בטיפול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 09:45

שלא יקרה מצב שאנחנו עוד פעם לק

שלא יקרה מצב שאנחנו עוד פעם לקראת סופ''''ש לפני טיול אטרנספר איין...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. שי ש 30 באוקטובר 2000 ב 09:51

1) אני לא בטוח שאני יכול השבת

1) אני לא בטוח שאני יכול השבת 2) אני מקווה שהוא יהיה מוכן 3) ראית איזה באיזה קלילות העברנו ל2X4 בשבת!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 30 באוקטובר 2000 ב 10:10

שי אין צורך לשים לו טרנספר של

שי אין צורך לשים לו טרנספר של אטלס הדנה 300 לדעתי בחלט מספיק יש מסאיות שנוסעות עליו הבעיה היחידה היא נסיון נהיגה על הרכב הספציפי הזה הכאמור שונה מכל דבר אחר שנראה בארץ עם הזמן תאמין לי ששום דבר לא יתקרב אליו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 30 באוקטובר 2000 ב 10:23

השלום לך שי ? כדאי מאד שתהיה מ

השלום לך שי ? כדאי מאד שתהיה מוכן בשבת !!! אגב, לגבי ההגיגים, אני לא הייתי שם (איזה באסה) אבל אני מצדד באופן מוחלט בנקודה שהדגשת שברוך לא הספיק להתנסות עם הרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. 4x4hotmail 30 באוקטובר 2000 ב 19:52

ארז- כתבת שעל דנה 300 רוכבות מ

ארז- כתבת שעל דנה 300 רוכבות מסאיות? המסאית האחרונה שפגשתי (בת לשבט המסאים הלוחמים האגדיים) עת ביקרתי בקניה - רכבה על אחד החברים שלי ולא קראו לו דנה. בטח לו 300..... (-:

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול